![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.788
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
I graficka ce da ti da sliku sa windows default drajverima, ali za bilo sta dalje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Novi član
Član od: 15.2.2009.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pa da.... Trebalo je da proverim, hvala....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Član
|
![]()
Mada generalno ukoliko ti je internet otvoren on sam povuče drivere i instalira ih. Kada smo već kod drajvera, znam da na laptopovima sa ATI čipsetom ili grafikom moraš prvo da dopustiš da sam win drajver sa M$ovog sajta pa onda instliraš pravi ATI, jer bez toga on uredno javi o završetku instalacije, ali idalje je samo na generičkom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Deo inventara foruma
|
![]()
meni se nesto u zadnje vreme strasno tripuje na you tubetu..skoro svaki klip je probajte ponovo...
![]() sve jedno ce reinstal da padne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Sto mi je vazno da znam kad budem instalirao ovu verziju i oce li mi pravit problem ADSL router i Monitor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
ako je preko eterneta onda ce raditi bez problema,al ako je preko usba moze da zeza... vazno je da ostavis jedno 50 gb(minimum) na c za sistem,i to je to..nista drugo,sve je debil friendly! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nije potrebno toliko memorije za C particiju. Ja sam ostavio 34 GB i imam instaliran samo Windows 7 na toj particiji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]()
Ako sistem bude na prvoj manjoj brzina čitanja sistemskih fajlova će biti maksimalna, a smanjuje se i fragmentacija koja nastaje prilikom deinstalacija i i nstalacija programa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Ja imam samo jednu particiju od 320 gb.Ima li ko upustvo za instaliranje W7 posto sam ja novi,ne umijem ni da reinstaliram ovaj XP
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#751 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
msm potpuno je bzv da se raspravljamo,mi trebamo da pomazemo.. ![]() neka tebe poslusa,al nista nece izgubiti ni ovako kako sam ja rekao.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Starosedelac
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka
|
![]()
Da li neko može da mi kaže kako da isključim opciju da kompjuter pređe na stand-by posle nekog vremena?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Starosedelac
Član od: 18.12.2008.
Lokacija: Srbija/Šumadija Avatar: -~~=<¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷> (anakonda ili piton)
Zahvalnice: 340
Zahvaljeno 241 puta na 189 poruka
|
![]()
Eeeeeeeo javljam vam se iz Windofs 7 Ultimate x64
![]() hvala svima koji mi rekose da batalim XP... nego koja rezalica (ili vise njih) lepo radi na sedmici provereno dobro besplatna ili komercijalna nije bitno sam mi recite sta da skinem za cas treba neki dvd da narezem |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ashampoo Burning Studio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Starosedelac
|
![]()
dobro, navedite slobodno jos neki pa cu vec da izaberem...
nego zbunjuju me 2 stvari pa ako je neko dokon neka mi pojasni ... posto sam bio na XP ovaj Usec Acount Control je za mene novost pa se pitam, ja sam ga u control panel stavio na najnizu vrednost, tj da me nista ne 'pita' ali i dalje imam mali stit na ikonici za AI Suite (program za MB) ? sta i kako treba da se dotera tacno da se maknu stitovi s ikona i da do radi kao na XP da te pita samo kad treba? (znam da mora restart , video sam pise u Action Center?) drugo: kako treba doterati setovanja za mrezu tj net? ja imam dve ikonice(izlaza na mrezu) i sam se se konektuje na bootup sto je jako lepo i svidja mi se,ali kad idem na hover pointerom preko one ikonice za net u systray on mi pokaze te 2 mreze , jednu za mog provajdera , koja radi i konektovana je a za drugu pise 'unidentified network, no internet acces' a u control panel stoji klupica ona... jel to tako treba ,da kao ima local area za lan na ploci kao na XP ili sam ja pogresno setovao kad sam instalirao sistem??? uglavnom + je sto se konektuje sam na bootup ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Svi programi koji rade na XP rade i na Windows 7.
Probaj ImgBurn i BurnAware Free. |
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Starosedelac
|
![]()
Ja sam user acction samo smanjo , nije dobro bar po meni iskljuciti sasvim daje neku bezbednost ali kako hoces
![]() ako radi internet bolje nemoj dirati nista ona klupica ti znaci public networ ,javna mreza i daje najvecu sigurnost , mozes promeniti home network kad hoces ali ti ne bi savetovao zbog bezbednosti ali opet kako hoces ![]() ![]() ja koristim magicISO ali on se placa sad sta radi dobro bolje nego drugi ,nisam dugo bio na 64 bit morao sam da se vratim na win 7 32 bit zbog nekih legalnih starijih programa koji imaju problem na 64 bit ,izbegavaj nero lite imam lose iskustvo sa njim . |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Starosedelac
|
![]()
ma sa imgBurn sam i narezao instalacioni disk ok nije bitno
![]() nego izgleda da nisam bas naj razumeo. u control panel mi je: 1. - kucica , home network odnosno internet acces(moj provajder) 2. - klupica , unidentified network , no internet acces , local area connection samo pitam da mi se objasni jel sam dobro setovao posto nema onih monitorcica dva kao u XP za koje sam kapitrao sta predstavljaju... ovo su ga sad nasminkali , ne moz covek da se snadje sta mu treba a ne ? ( uzgred net lepo radi kao sto se i vidi) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
windows, x64 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Fallout 3 | Red Dragon | Role-Play | 2646 | 15.6.2020 22:20 |
Windows SP3 problem i BSOD | Lich_king2 | Operativni sistemi | 40 | 21.4.2010 22:10 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Dear Windows Live Hotmail Customer... (what about linux users?) | stepanov | Slobodni softver | 10 | 19.8.2009 14:28 |
Windows Vista SP2 vs Windows 7 RC/RTM | Predrag Stankovic | Operativni sistemi | 16 | 28.7.2009 10:31 |