Prikaži potpunu verziju : Game of Thrones
Strane :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
Maloprstić nema najamnike već upravlja Vale-om (jedno od 7 kraljevstva od 7 kraljevstva) i njihovom vojskom. Vale nije ratovao u Ratu 5 kraljeva (jedino još Dorna takođe nije ratovala) i zbog toga je trenutno jedna od najjačih ako ne i najjača regija sa vojskom u kraljevstvu.
perablenta
21.6.2016, 20:08
Zar stvarno misliš da ga ovi lordovi Vale-a obožavaju? Ne mogu da ga podnesu, samo čekaju da ga obese, a jedino što ih sprečava je mali bolesni klinac koji mu jede iz ruke. Stoga jedine osobe koje njemu stvarno čuvaju leđa su one koje dobro plati.
Roronoa Zoro
21.6.2016, 21:55
Sansa znao da je bacio onu beštiju kroz mesečava vrata i da je organizator u ubistvu kralja. zato i kažem
naravno da njega Sansa ne zanima (a ne bi mu smetala), a pošto on hoće sve tako da je ona samo stepenik.
uz sve to Tirijon i Varis znaju kakva je on ljiga i ako niko oni će mu presuditi, jer je glavna prepreka šta oni uz Deneris žele
Tirion i Varis osim da je izdao Neda Starka ne znaju ništa u šta je sve on upleten, odnosno glavni odgovorni.
Varis sve zna!On mi je uz Maloprstica mnogo,mnogo opasan lik u seriji(knjizi).Uz Ilirija Mopatisa krojio sudbinu Deneris....Zaboravio sam na Varisove "pticice".
Vladimirus86
21.6.2016, 23:42
Koliko se sećam iz knjiga (davno sam čitao prvu knjigu)...
Maloprstić je nameravao da ispoštuje svoj dogovor sa Nedom da zeznu Lanistere ali je Sansa (tada još zagrejana za Džofrija) izbrbljala detalje tog dogovora Sersei i onda su ovi pritisli Maloprstića tako da je ovaj izdao Neda. Ne verujem da je namerno hteo da ga izda.
Odlicna epizoda, ALI gde je Duh bio? Malo mi je 'glupo' da nije uz Jon-a u ovako vaznom trenutku... ipak je to Jezovuk, a Jon mu je jedina porodica koju ima.
osim toga epizoda je rezirana i izvedena majstorski...
perablenta
22.6.2016, 9:56
Odlicna epizoda, ALI gde je Duh bio?
U zaklonu zbog strela u seriji. A u realnosti, nisu znali kako da napišu epizodu da se uklopi i vuk. Neophodno je bilo da bude Jon centar pažnje.
Odlicna epizoda, ALI gde je Duh bio? Malo mi je 'glupo' da nije uz Jon-a u ovako vaznom trenutku... ipak je to Jezovuk, a Jon mu je jedina porodica koju ima.
osim toga epizoda je rezirana i izvedena majstorski...
Svaka cast,ja zaboravio na jezovuka.Epizodu odgledao na brzinu,pa nisam ni razmisljao.Duh pojeo nesto kvarno,pa pokvario stomak:)Ocekivao sam da ce Remzi Rikona iskoristiti pametnije(ostavi u Zimovrelu kao siguricu),a on igra igre.
Iskoristio je Ramzi Rikona odlično.
perablenta
22.6.2016, 14:28
Ono kada si upravu pa se sam citiraš čisto da pokažeš perije :kreza:
U zaklonu zbog strela u seriji. A u realnosti, nisu znali kako da napišu epizodu da se uklopi i vuk. Neophodno je bilo da bude Jon centar pažnje.
"When asked about Ghost’s absence, Liam Cunningham — who plays Davos Seaworth on the HBO drama — told Tech Insider (http://www.techinsider.io/battle-of-bastards-where-was-ghost-2016-6) that leaving the direwolf behind was a strategic move by Jon. “Obviously a big battle like that is no place for a direwolf,” he said. “They’re not gonna last very long — I mean look at what happened to Wun Wun, the last of the giants.”
However, director Miguel Sapochnik revealed it was more of a budgetary concern. “[Ghost] was in there in spades originally, but it’s also an incredibly time consuming and expensive character to bring to life,” Sapochnik told Business Insider (http://www.businessinsider.com/game-of-thrones-director-why-ghost-wasnt-in-battle-of-the-bastards-2016-6). “Ultimately we had to choose between Wun-Wun and the direwolf, so the dog bit the dust.”
https://www.yahoo.com/news/game-thrones-actor-reveals-why-202228907.html
Djordje Turjacanin
22.6.2016, 22:49
Glupost čista da Duh nema mjesta u borbi. Pa Robov Sivi Vetar se veoma dobro pokazao u bitkama koje je Rob vodio. A da ne pričam da
po originalnom planu, Džon je trebao da sačeka Remzija i onda da ga sa strana napadne i jezovuk bi tu dosta pomogao.
Jednostavno, istrošili su se na zmajeve i Wun Wun-a i nisu imali dovoljno para da i Duha ubace.
Fantasticna epizoda,samo jedno pitanjeDa li se jos nekome cini da su boltoni imali manje ljudi nego sto je rekao da ima(6000) nekako mi se cini da ih je podjednako bilo
Ostali su bezali od Duha:):):):)
wtf jel ovo moguće ? :to_care:
http://hellogiggles.com/one-thing-probably-didnt-notice-daenerys-jon-battle-bastards/2/
nameless1
23.6.2016, 18:47
Glupost čista da Duh nema mjesta u borbi
A kako bi, leba ti, on uspeo da prezivi onaj opsti krkljanac?
Kad je mogao Reks sa drugom Titom, može i Duh sa Džonom!
wtf jel ovo moguće ? :to_care:
http://hellogiggles.com/one-thing-probably-didnt-notice-daenerys-jon-battle-bastards/2/
Ne da je moguće nego je skoro sigurno. Slični tragovi koji vode do istog zaključka su ostavljani svuda tokom priče. Ima ih i u seriji a još više u knjizi.
Assassinator
23.6.2016, 20:42
Mač od "čistog" valirijskog čelika :kreza:
http://i.giphy.com/pGLzEtzVZE0hO.gif
zdravkelja
23.6.2016, 23:33
Ne da je moguće nego je skoro sigurno. Slični tragovi koji vode do istog zaključka su ostavljani svuda tokom priče. Ima ih i u seriji a još više u knjizi.
Ocekujem da ce biti ozvaniceno u sledecoj epizodi. Bar ce Bran da sazna :D
A ko je citao knjige, mozemo pretpostaviti gde je Varys otisao, pod uslovom da nisu to promenili :)
Inace nisam ovde pisao tek sam prosle godine poceo da gledam i evo tek sad sam sustigao seriju. Ok je prve 3 sezone, a onda polako krece nizbrdo, pogotovo ovo pri kraju. Vec imam osecaj kao da gledam fan fiction, tacno se vidi sta je Martin radio, a sta ova dvojica.
Djordje Turjacanin
24.6.2016, 22:35
A kako bi, leba ti, on uspeo da prezivi onaj opsti krkljanac?
Onakav krkljanac nikako, ali onakav krkljanac nije bio planiran od strane Džona, i Duh u borbi ima mjesta, ako je mogao Robov Sivi Vetar, može i Duh.
nameless1
24.6.2016, 23:58
Taj Robov vuk je ucestvovao u nekom nocnom napadu kada su protivnici spavali. Bitka na otvorenom polju je nesto sasvim drugo, a vuk tu nema sta da trazi..
Djordje Turjacanin
25.6.2016, 0:40
Ne bih se slozio, a i nije samo tad, imao je vise bitaka Rob i u svakoj je vuk ucestvovao.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
A bre, šta se natežete više, već je rečeno zašto ga nije bilo.
Vladimirus86
27.6.2016, 7:07
Najbolja epizoda u celoj sezoni po meni. Sjajno, ali sjajno! :aplauz:
Mogu da budem miran do sledeće godine.
I još jednom, OGROMNI spojleri za one sa telefonom...
.
.
.
.
.
.
Desilo se upravo ono što je većina pretpostavljala.
Toliko dobrih scena ima:
- Početak, spor sa prilično mračnom muzikom i atmosferom, baš znate da će nešto veliko da se desi. Samo nisam očekivao i da kompletna Tirel familija ode u vazduh (osim babe, naravno). I za Tomena sam iznenađen ali verovatno je i bolje tako. Serija je ponovo dobila negativca koga publika voli da mrzi (Džofri, Remzi i sada Sersei).
- lep snimak Citadele i biblioteke mada me generalno ne interesuje šta će biti sa Semom.
- jako mi je dirljiva scena kada ser Davos govori o Širin, odlična gluma.
- Matori Frej je napokon dolijao, par sekundi sam i ja bio zabezeknut poput njega kada mu je služavka rekla da su mu sinovi tu. Valar morgulis.
- sviđa mi se i opušteni razgovor Deni i Tiriona, još kada mu daje onaj poklončić... ah! Plus evnuh u Dorni.
- Bren i njegovo putovanje u prošlost i scena koju je većina fanova priželjkivala i nagađala je napokon potvrđena. Džon je od krvi Targjarena i Starkova. Vatra i Led. :kreza:. A mala Mormontova ponovo dominira. Obožavam je. A da, sada imamo i novog kralja na Severu, samo što nije mladi Vuk već Beli Vuk.
- I završna scena je zaista vrhunski snimljena, sviđa mi se kako Teon gleda ka Barjaku gotovo tužno, a onda se kamera udaljava i gledamo tu silnu flotu Dotraka, Neokaljanih i ko zna koga još, kako plovi ka Vesterosu sa Deneris i njenim zmajevima. Odličan završetak.
Plašio sam se da će da završe sezonu sa nekim glupim cliffhanger-om ali nisu, a priča se napokon pomerila sa mrtve tačke.
I još jednom bravo za režiju i muziku. :tapsh:
zdravkelja
27.6.2016, 12:14
S obzirom kakva je bila sezona (a i prethodna), nije bilo ni tesko da bude najbolja u poslednje 2-3 godine :D
Anyway, bez iznenadjenja, ali je fino sve odradjeno. Najbolja muzika do sada, Ramin pokidao.
Fantasticno nema sta, muzika me je odusevila izmedju ostalog a sve je nabrojeno u spojleru iznad i sa cim se slazem.
Nego kako to da je Tomena poginuo?On je krenuo na trial i planina ga je zaustavio ja ili sam to nekako uspeo da preskocim ili je to to?
zdravkelja
27.6.2016, 13:13
Neko je cak i to uspeo da pogodi :D
Cersei je postavila zombi-planinu da ga cuva da ne ode u Septu. Kada je Septa eksplodirala, planina je otisao. Tommen, pun tuge i zalosti za izgubljenom zenom skace u smrt :D
Fantasticno nema sta, muzika me je odusevila izmedju ostalog a sve je nabrojeno u spojleru iznad i sa cim se slazem.
Nego kako to da je Tomena poginuo?On je krenuo na trial i planina ga je zaustavio ja ili sam to nekako uspeo da preskocim ili je to to?
Spojler za ove sa telefonima
Bila je scena gde je skocio kroz prozor.
E onda je to zabrinjavajuce jer nisam pogled pomerio s ekrana a nisam video, starim :dedica::D
Moze li neko postaviti listu sa pjesmama/kompozicijama?
Najbolja epizoda u celoj sezoni po meni. Sjajno, ali sjajno! :aplauz:
Mogu da budem miran do sledeće godine.
.
.
.
.
.
.
Toliko dobrih scena ima:
- Početak, spor sa prilično mračnom muzikom i atmosferom, baš znate da će nešto veliko da se desi. Samo nisam očekivao i da kompletna Tirel familija ode u vazduh (osim babe, naravno). I za Tomena sam iznenađen ali verovatno je i bolje tako. Serija je ponovo dobila negativca koga publika voli da mrzi (Džofri, Remzi i sada Sersei).
- lep snimak Citadele i biblioteke mada me generalno ne interesuje šta će biti sa Semom.
- Matori Frej je napokon dolijao, par sekundi sam i ja bio zabezeknut poput njega kada mu je služavka rekla da su mu sinovi tu. Valar morgulis.
- sviđa mi se i opušteni razgovor Deni i Tiriona, još kada mu daje onaj poklončić... ah! Plus evnuh u Dorni.
- Bren i njegovo putovanje u prošlost i scena koju je većina fanova priželjkivala i nagađala je napokon potvrđena. Džon je od krvi Targjarena i Starkova. Vatra i Led. :kreza:. A mala Mormontova ponovo dominira. Obožavam je. A da, sada imamo i novog kralja na Severu, samo što nije mladi Vuk već Beli Vuk.
- I završna scena je zaista vrhunski snimljena, sviđa mi se kako Teon gleda ka Barjaku gotovo tužno, a onda se kamera udaljava i gledamo tu silnu flotu Dotraka, Neokaljanih i ko zna koga još, kako plovi ka Vesterosu sa Deneris i njenim zmajevima. Odličan završetak.
Plašio sam se da će da završe sezonu sa nekim glupim cliffhanger-om ali nisu, a priča se napokon pomerila sa mrtve tačke.
Jedino si zaboravio na scenu u kojoj Sercei izlazi iz onog zatvora i govori shame dok ostavlja planinu sa onom kurvom
zdravkelja
27.6.2016, 16:51
Moze li neko postaviti listu sa pjesmama/kompozicijama?
https://www.youtube.com/playlist?list=PLHIXcvYeTGiPY9vfcXWJmK4vJvG1OKY3T
Light of the Seven je ono sto vecinu interesuje verovatno, to je ona sa pocetka epizode :) Ona na kraju epizode je Winds of Winter.
Vladimirus86
27.6.2016, 18:39
Jedino si zaboravio na scenu u kojoj Sercei izlazi iz onog zatvora i govori shame dok ostavlja planinu sa onom kurvom
E da, iako ne volim Sersei ipak je ta scena bila dobra. Šta ti je taština... :D
Osecam da ce da zbrzaju kraj i da ce mnogo glupo nesto da se zavrsi s obzirom da ima jos 7 epizoda.
Osecam da ce da zbrzaju kraj i da ce mnogo glupo nesto da se zavrsi s obzirom da ima jos 7 epizoda.
Trebalo bi da bude jos 13 epizoda(s7e7 i s8e6).
Ne mogu da se setim gde sam video.
Mora da poseduje teleport masinu.Iz Mirin u Dornu i nazad, mnogo je brz:to_care:
Da, pominjali su sezonu ipo još.
Inače, epizoda je otkunula u svakom smislu i pogledu i da se ne ponavljam jer mislim isto što i Vladimirus86:
.
.
.
.
.
.
Toliko dobrih scena ima:
Samo mi je falio Ghost pored Snow-a da
upotpuni sliku i dato mu ime White Wolf.
E onda bi epizoda bila 101%. :D
Posle mnogo grananja i lutanja kerenula je smislena sublimacija i slaganje kockica. Meni je inače cela sezona bila sasvim dobra ali ova je baš onako za srce i dušu.
Assassinator
27.6.2016, 22:51
Tehnički, mesto na koje je Tomen pao ima puno pravo da se zove King's Landing :D
nexexcalibur
27.6.2016, 23:25
Znaci,
mozemo sad reci da je Dzon glavni lik u seriji
Pa više kao:
Jon i Denerys, koji će na kraju da se uzmu :kreza: i ujedine kraljevstvo - Led i Vatra.
Prisetite se inače šta sve ubija white walkere:
-Valeryian steel (po legendi kovan pomoću zmajeve vatre i protinje se još pod imenom Dragon steel)
-Dragonglass - ime mu sve govori
A pošto ničega od toga nemamo dovoljno za onu količinu belih hodača - tu su Zmajevi lično i personalno da ih popraše. Čim se Deneris i Džon udruže.
Arja kao da je koristila usluge DragonAir Express-a.:D Čini mi se najbolja muzika do sad.
Sjajna epizoda! A sad i moji utisci
- Znam da su sigurno mnogi ovo već videli, ali sad znamo da je ona planina od čuvara zapravo onaj džin što se borio u dvoboju pre neku sezonu - Nisam očekivao da će mali kralj da se samoubije, ali sam očekivao malo više saosećanja od Sersei pogotovo što je postavljanjem čuvara da ga zaštiti ukazivalo da i dalje ima neka osećanja - Ona mala što služi John Snowu opet pokidala, nadam se da ćemo je gledati do kraja - Ne znam za vas, ali meni je ona baba mnogo jak lik xD - Konačno se pokrenula Deneris - I na kraju antiklimaks, onaj debeli, mislim da se zove Sem me nenormalno smara, zajedno sa mutavom ženom i bebom, apsolutno me niije briga šta će s njima biti
E da, jeste sigurni da će serija da traje još sezonu i po, ili koliko već dugo?
Arja kao da je koristila usluge DragonAir Express-a.:D Čini mi se najbolja muzika do sad.
Tacno,na Arju sam zaboravio,ali sporija od Varisa.
Odlicna sezona posebo mislim na 5-10 epizode,mnogo vise fokusa na akciji,epskim bitkama, radnja gde se desavaju dvorske spletke,dijalozi su zaista zanimljivi.
9Epizoda je po meni najbolji prikaz borbre u nekoj seriji pa cak i u filmu,mozda u rangu sa Lotrom,samo mnogo realnije i brutalnije.10 epizoda je isto odlicna podsetila me je na scene iz Godfathera tacno sam znao sta ce se desiti sa Sansinim neistomisljenicima...Ramzi Boltom me je odusevio,uzivao sam u njegovom sadizmu,prevazisao je Dzofrija.Samo nadam se da nece napraviti neku limunadicu na kraju John i Deneris in love forever to bi bilo super razocaravajuce.
Game fever
28.6.2016, 12:35
9 i 10 epizoda imaju ocenu 10 na imdb sto je do sada uspelo samo BB S05E14. I izgleda da ce tako ostati. Slazem se sa ocenom, meni je licno GoT premasio BB u kvalitetu. Ne samo ove dve epizode nego cela serija. Iskreno meni nijedna epizoda nije bila dosadna.
Licno volim kad se prica rasteze i polako se ide prema vrhuncu.
E onda je to zabrinjavajuce jer nisam pogled pomerio s ekrana a nisam video, starim :dedica::D
Evo ti za popravni...
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13537785_1168823836523670_670766032883462166_n.jpg ?oh=17cee8ab5dd2abab699622a49917e591&oe=57EB6A10
Game of Thrones season 7 delayed (http://www.theverge.com/2016/7/6/12109304/game-of-thrones-hbo-season-7-filming-delay-weather)
:facepalm:boodala::eek:
Trosarinac
7.7.2016, 23:27
Kako li su pre snimali,zimu,za novu sezonu,ako je uvek nova sezona pocetkom aprila. :love:
Sad će svugde biti zima. Winter is here.
Sada treba da cekaju da na Hrvatskom primoriju pada sneg.
Kako li su pre snimali,zimu,za novu sezonu,ako je uvek nova sezona pocetkom aprila. :love:
Zele da i juzniji(pretpostavljam oni koji se snimaju u dubrovniku i gdje vec jos) dijelovi izgledaju realisticnije,mracnije,te ce kasnije poceti snimati sezonu kako bi imali sto vise tmurnih,ruznih dana..Tako sam ja procitao
Trosarinac
10.7.2016, 14:34
Zele da i juzniji(pretpostavljam oni koji se snimaju u dubrovniku i gdje vec jos) dijelovi izgledaju realisticnije,mracnije,te ce kasnije poceti snimati sezonu kako bi imali sto vise tmurnih,ruznih dana..Tako sam ja procitao
Tacno,nisam procitao do kraja,sad videh. :D
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13645166_1118180854905040_2055797250381310742_n.jp g?oh=22aeb19e62004b15892237bf4458b900&oe=58216C74
Znači mala je zakon. :)
Oskarovac Jim Broadbent pojaviće se u nepoznatoj ulozi u sedmoj sezoni serije. Mnogo veruju da će biti neki arhimeštar iz Citadele.
http://www.britmovie.co.uk/wp-content/images/people/206-Jim-Broadbent.jpg
Serija nastavlja sa izuzetno jakim kastingom.
Mislim da je bitno da ovako veliki glumci igraju male uloge, jer one imaju realno malo vremena i prostora, a potrebno je brzo ostaviti utisak.
Mislim da je malo serija koje su imale jači kasting za sporedne uloge od GoT-a. Dobar je i glavni kasting, ali sporedni baš kida.
GoT i ove godine dominirao na dodeli Emija.
Outstanding Drama Series
Outstanding Directing for a Drama Series - Miguel Sapochnik(Battle of the Bastard)
Outstanding Writing for a Drama Series - David Benioff & D.B. Weiss (Battle of the Bastards)
Outstanding Special Visual Effects – Battle of the Bastards
Outstanding Production Design – Blood of My Blood, The Broken Man, No One
Outstanding Casting for a Drama Series
Outstanding Stunt Coordination – Rowley Irlam, Stunt coordinator
Outstanding Sound Mixing – “Battle of the Bastards”
Outstanding Makeup (Non-Prosthetic) for a Single Camera Series – Battle of the Bastards
Outstanding Prosthetic Makeup for a Series, Limited Series, Movie or Special – The Door
Outstanding Costumes for a Period/Fantasy Series, Limited Series or Movie – The Winds of Winter, Costume Designer Michele Clapton
Outstanding Single-Camera Picture Editing for a Drama Series – Battle of the Bastards, Tim Porter, ACE, Editor
Ubedljio najgora sezona dobila najviše nagrada.
Cracked But Whole
21.9.2016, 13:01
Ja mislim baš suprotno, serija je procvetala od kad se otarasila Martinovih stega, čiča je odavno postao senilan, ne zna ni kako da finišira taj jadni serijal koji mnogi prate od samog početka, što je raspon od dve pune decenije.
Makar su ubrzali priču što i više odgovara samom tempu serije.
Meni je prosla sezona bila najlosija, ova se iscupala...
ni jedna nagrada za glumu, to sto su dobili gomilu nagrada ne znaci da je ovo bila i najbolja sezona.
Ne bih se slozio. Cak bih rekao da jedino cetvrta i prva sezona dolaze u obzir kao bolje, ali i to se moze diskutovati.
Ja mislim baš suprotno, serija je procvetala od kad se otarasila Martinovih stega, čiča je odavno postao senilan, ne zna ni kako da finišira taj jadni serijal koji mnogi prate od samog početka, što je raspon od dve pune decenije.
Makar su ubrzali priču što i više odgovara samom tempu serije.
Martin je svoje najbolje odavno napisao. Poslednjih 16 godina je cisto mrcvarenje.
Ne bih se slozio. Cak bih rekao da jedino cetvrta i prva sezona dolaze u obzir kao bolje, ali i to se moze diskutovati.
Divim se vama što posle sedam godina pamtite šta je bilo u kojoj sezoni :D Ja se od potonje sjećam samo bitke za Winterfell i Hodora što se dernja na vratima.
Ako dobro tumačim, baš te epizode su pokupile veći dio nagrada, što ne mora da se odnosi na kvalitet sezone ucijelo.
Pa nije teško to pamtiti, ako zapamtiš glavne momente iz svake sezone, ostalo se samo lepi od od sebe i dolazi ngde iz malog mozga.
Ali je tačno da većina ljudi ne pamti i da nostalgija igra veliku ulogu kod ocenjicanja. To je tako kod svake serije.
Objektivno gledano nema tu neke velike razlike između sezona, sve je pitanje nijansi.
Ili ako si gledao seriju pa čitao knjige, pa pred poslednju sezonu opet gledao celu seriju iz početka. Omakne nam se nekima. :a_whistli
malo blesav
7.12.2016, 8:49
‘Game of Thrones’ Actor Peter Vaughan Dies At The Age Of 93 (http://www.imdb.com/news/ni60538714?pf_rd_m=A2FGELUUNOQJNL&pf_rd_p=2540377602&pf_rd_r=17E4451JZFK2TPPXWNJE&pf_rd_s=center-6&pf_rd_t=15061&pf_rd_i=homepage&ref_=hm_nw_tp1)
And now his watch is ended :(
Ova zima dosla ko narucena za sedmu sezonu
milos87popovic
25.1.2017, 14:42
Kad izlazi 7. sezona? :D
Verovatno na leto. Nešto se šuška da bi to mogao biti 25. jun.
Budimir_Trajkovic
9.3.2017, 22:10
16. 7. 2017 :to_care:
malo blesav
10.3.2017, 8:09
auuuu
Sta je ono bio razlog da se Hodor mentalno zapostavi,bese neka trauma?
Hehe, baš dođoh da okačim trailer kad vidim već je tu. Odličan je, sada sam - :nov_explo
https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2017/may/24/game-of-thrones-season-seven-trailer
“For a long time we’ve been talking about ‘the wars to come’,” show-runner David Benioff said in an interview with Entertainment Weekly. “Well, that war is pretty much here. So it’s really about trying to find a way to make the storytelling work without feeling like we’re rushing it.”
Budimir_Trajkovic
21.6.2017, 20:37
1Mlhnt0jMlg
:alealeee::alealeee::alealeee::alealeee::alealeee: :alealeee:
Vladimirus86
17.7.2017, 9:56
https://media.giphy.com/media/GgbCiS1rMjGFy/giphy.gif
Dobra epizoda. Very satisfying. :aplauz:
Pa ja zamalo da zaboravim da je noćas bila. :D Dobra prva epizoda, uvod u finale u principu, postavljanje igrača na tablu... Radnja će sigurno da se odvija brzo jer treba rasplesti sve ovo u samo 6 epizoda. BTW, čudna mi je ta odluka da skrate sezonu. Otkud sad žurba na kraju, posle svih onih otezanja. :)
Pa i ne bas, zato sto je peta knjiga pokrivena sa petom sezonom(iako je recimo Bran bio jos gotov u cetvrtoj sezoni), ovo sto sada gledamo je pokriveno sestom knjigom, a sigurno jednim delom i sedmom.Jeste da ostaje jos 13 epizoda, ali uzmi u obzir da ce epizode malo duze da traju(skoro sat vremena) i da ce poslednja u ovoj sezoni da traje sat i po.Poslednja epizoda u seriji moguce da ce da dogura i do dva sata i vise.
Zurba bi po meni bila da su sve zgurali u sedmoj, ovako mi se cini da su nasli meru iako po epizodama to ne deluje.Po kolicini snimljenog materijala to ce da bude ko u prosloj 7,5-8 epizoda.Uzmemo hipoteticki da su obe sezone 7,5 epizoda dolazimo do toga da poslednje dve knjige ce(iako ih naravno nema:D) da pokriju 25 epizoda a ovako ispada 23 sto je opet malo iznad proseka.
Najbolji je pocetak. Ostatak je vise neki uvod u preostale epizode.
Bas to, pocetak je vise zaokruzeno poglavlje od prosle sezone.Nesto sto smo svi pretpostavljali da se vec desilo, samo nismo ocekivali da ce to da ubace bas kao prvu scenu.
Poslednja scena mozda i glavni hajlajt.Bas je odlicno izrezirana scena, mnogo dobrih kadrova tokom tih 7-8 minuta.Malo toga smo videli pre u Zmajkamenu(samo par odaja), ovo je skroz novo iskustvo i uzivao sam u kadrovima.Svaka upadica ili dijalog bi samo pokvarili dozivljaj.Taman jedna replika i kraj epizode.
@Packy
Hvala na informaciji da ima još jedne sezone, baš si me obradovao, ja sam nešto prebacio da je ovo kraj svih krajeva. :opanachke
Budimir_Trajkovic
17.7.2017, 18:48
A za nas nestrpljive evo najave sledeće epizode
HoXDsTIu_10
@Aibo
Ova sezona će imati 7 epizoda a sledeća 6
nexexcalibur
17.7.2017, 20:34
Odlicna epizoda, bukvalno filler-free. Da je svaka ovakva, gde bi im bio kraj :D
Haha, klinac iz This is England (http://www.imdb.com/title/tt0480025) kao lanisterski vojnik :D
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTI4MTE2NzE4M15BMl5BanBnXkFtZTYwMjY0MjU3._V1_. jpg
Budimir_Trajkovic
18.7.2017, 0:37
Upadljivo ružan lik. Ali ipak je "pevač" cameo pobedio :D
OK epizoda i nista vise od toga.
Prva scena sa Arjom i poslednja sa Deneris je ono sto izdvaja ovu epizodu od proseka.
Vladimirus86
18.7.2017, 21:14
Prva scena sa Arjom i poslednja sa Deneris je ono sto izdvaja ovu epizodu od proseka.
Zaboravio si i Semovu scenu. Tolike gadosti kroz 6 sezona a ova je mozda i najgadnija.
Dobra epizoda. Uvodna scena je bila najbolja. :tapsh: Sve sam nahajpaniji kako se polako približavamo kraju serije.
...koji će se, inače, desiti petnaest godina prije nego što Debeli završi knjige.
Denerisini sveze izliveni nokti su definitivno hajlajt ove epizode :rofl:
Nadam se da će, kada se serija završi, neko da uzme i napravi "fan edit" u vidu recimo 3-5 filmova, sa izbačenim glupavim scenama i možda čak i dodatim nekim CGI/fan scenama (recimo istorija itd) gde treba... pa da se može gledati lepo bez smaranja.
Denerisini sveze izliveni nokti su definitivno hajlajt ove epizode :rofl:
A šta drugo žensko da radi na brodu dok plovi preko Uskog mora? Misandei joj radila manikir...
gomila likova, sa kojim verovatno nisu znali sta ce, su poubijani po kratkom postupku. postavljeni su svi na svoja mesta. Arja krece kod kraljice, Jon ce isto po dragonglass kod kraljice. tako da sad krece akcija. Jon pravi iste 'greske' kao ujko i brat od ujka.
Šta od Džonovih dosadašnjih postupaka smatraš greškama? Ili misliš onako generalno da je prevelika dobrica i naivčina. :) U ovoj zadnoj epizodi svakako pozdravljam što nije slušao Sansu i slažem se sa njegovom logikom.
Šta od Džonovih dosadašnjih postupaka smatraš greškama? Ili misliš onako generalno da je prevelika dobrica i naivčina. :) U ovoj zadnoj epizodi svakako pozdravljam što nije slušao Sansu i slažem se sa njegovom logikom.
stavio sam greske pod navodnike... :) logika mu je na mestu i izabrao je ispravniju i opasniju putanju. i Sansa je razmisljala dobro, na racun 2 familij je mogao lakse da pridobije ostatak Severa... Rob i Ned su isto tako radili ;)
mada sanse nema da Jon izgubi glavu, ipak je on centralna figura price.
Ed Sheeran ????
Lik je talentovan sve to stoji ali koji waste of time,money and space....Pff.
Totalno nepotrebno...
Ed Sheeran ????
Lik je talentovan sve to stoji ali koji waste of time,money and space....Pff.
Totalno nepotrebno...
ne znam sto se toliko digla frka ok Ed-a... bilo je mnogo glupljih, bezpotrebnijih, a siguran sam i skupljih(ako je ovo uopste bitno) stvari u ovih 6+ sezona.
a scena je vrv bila da se pokaze da Arja nije bas cudoviste i da ne ubija redom, posle one klanice u twinsima.
Wastelander00
20.7.2017, 14:40
Cek vi stvarno mislite da su producenti bas hteli Eda? Covece pa on je fan serijala samo je hteo da se pojavi u seriji, cemu tolika frka majko moja.
Uzbudljivilje mi je bilo gledati kako Sem cisti kake....
Kill off that ginger frodo
E, ovo je vec epizoda za ocenu 10.
Treba sad docekati sledecu.
Порука за женске ако крену кривим путем, пукне црна погибија одма. :d
Juron Grejdzoj,za sad glavni antagonista,ali sto producenti ne vole Martele,napravise ih smesnim......:icon_evil:icon_evil:icon_evil
Ako se dobro secam ovde su se ljudi zalili bas na Martele jer su im bas malo prostora dali u seriji.
malo blesav
24.7.2017, 22:57
Jako dobra epizoda
Dobra druga epizoda.
z2pRLR6Ns5I
Cek vi stvarno mislite da su producenti bas hteli Eda? Covece pa on je fan serijala samo je hteo da se pojavi u seriji, cemu tolika frka majko moja.
Da hteli su, zato što je Mejzi njegov veliki fan, pa su joj učinili da glumi u sceni sa njim.
Roronoa Zoro
26.7.2017, 14:55
pojma nemam ko je lik, ali deluje naporan kao i svaki brit
malo blesav
26.7.2017, 15:21
https://www.facebook.com/9gagTV/videos/827364727442838/
:rofl:
Strašan je :tapsh:
Pituljica otvorio prekaru (http://www.digitalspy.com/showbiz/game-of-thrones/news/a832940/game-of-thrones-hot-pie-deliveroo-bakery-direwolf-bread/) IRL :D
Nema sta GoT zasluzujemo ovu ocenu na IMDB. Jednostavno sjajna serija. Ova epizoda nastavlja u istom ritmu kao i prethodne u ovoj sezoni.
Covek ili tim koji bira lokacije zasluzuje sve pare.
Gaztelugatxe, Spanija ( Dragostone) je prelepo mesto.
Odlična epizoda. Dobri dijalozi Džona i Tiriona, tetke i bratanca. Dobri i neočekivani obrti, drago mi je da nisu presušili sa njima. Baš me zanimaju idući koraci mlađane kraljice.
I samo čekam kada ćemo da dobijemo druga dva jahača...
Uuu, odlična epizoda. Dobro je prošlo u Dragonstoneu. :)
Olenna Tyrell quits like a boss. :tapsh:
Ovo je jedna od najuzbudljivijih epizoda u celoj seriji. A tek se zahuhtava. :alealeee:
Dijalozi su bleda senka onih iz ranijih sezona, a jako bitni događaji (pad Casterly Rocka, pad Tyrella, okončanje dinastije Sand Snakea) su zbrčkani u 5-10 minuta. Baš se vidi da otaljavaju, samo da se što pre završi.
^koliko ljudi toliko cudi...
Pa dobro svako ima prava na svoje misljenje on je mozda u 5% ljudi koji tako misle nego bi mogao da stavi neke stvari u spojler :D
Pa jbg, u pravu je. Cim su krenuli da drasticno menjaju buckov materijal kvalitet serije se strmoglavio, da ne govorim tek kada je materijal nestao :D
Sukob izmedju dve vojske na jugu,a sa severa usred bitke stizu Beli hodaci.Voleo bih kad bi bila takva scena.Drz' ****,drz' gace.
Hteo sam da nazovem trenutno stanje 7me sezone tragicno ali kad sam malo procitao komentare nekako ne bih. Holivud preuzeo svoje u seriji. Tanku pricu i take karaktere likova u seriji ce nadomestiti vecim budzetom i specijalnim efektima i na racun stare slave progurace seriju do kraja . Neki ce da primete neki ne u zavisnosti ko je sta gledao u seriji. SPOJLER START snow na castelyrocku se ponasa ko neki pesnik kojeg je mama poslal da nesto zavrsi. Ovo nije Snow koji je ubio ramzija prosle sezone i koji je uradio sve sto je uradio do sada u seriji SPOJLER END
Osecam da ce zadnji kadar serije biti poljubac izmedju snowa i deneris :boodala:
No da ne budem bas toliki hejter, pokusacu da uzivam u ovome sto je ostalo od serije, dobro je da nisu cekali Martina da zavrai knjige da bi nastavili, tada bih kukako i za ovim.
snow na castelyrocku se ponasa ko neki pesnik kojeg je mama poslal da nesto zavrsi
Misliš Dragonstone? :)
Prve tri epizode su solidno krenule, zahutava se opasno! Jedino mi ova nelogičnost smeta. Kako je moguće da Varys koji je poznat po tome da svuda ima svoje "ptičice" nije saznao gde se kreće i nalazi vojska Cersei? Da nije načuo za njihove planove. U ranijim epizodama on je sve znao šta se dešava u bilo kom kraju. To mu je bila specijalnost i na osnovu tih informacija on je savetovao. Pitam se kakva je sad korist od njega kad on više nema špijunske podatke? Deneris je napravila stratešku grešku time što nije napala prestonicu nego dopustila neprijatelju da se pripremi. Znam da je rekla da ne želi da stradaju nevini ljudi što bi se dogodilo da je napala, ali ona je u ratu i samim tim ne može proći bez žrtava. Mislim da će izgubiti velik deo vojske, saveznike već jeste sem Džona. Zbog svega toga mislim da neće sesti na presto, prokockala je priliku nego će poginuti u borbi sa šetačima. :to_care:
Vladimirus86
1.8.2017, 14:09
Kako je moguće da Varys koji je poznat po tome da svuda ima svoje "ptičice" nije saznao gde se kreće i nalazi vojska Cersei? Da nije načuo za njihove planove. U ranijim epizodama on je sve znao šta se dešava u bilo kom kraju. To mu je bila specijalnost i na osnovu tih informacija on je savetovao. Pitam se kakva je sad korist od njega kad on više nema špijunske podatke?
Pa on je valjda izgubio svoju mrezu spijuna kada je pobegao za Esos sa Tirionom. Tu mrezu je preuzeo Kiburn.
Meni je epizoda bila ok, jedino mi se nije dopalo sto je borba za Visoki Sad prikazana u 30s. I razocaran sam izgledom Visokog Sada.
Inace, da li ste primetili:
http://i.imgur.com/hoAYxZt.jpg
Pa on je valjda izgubio svoju mrezu spijuna kada je pobegao za Esos sa Tirionom. Tu mrezu je preuzeo Kiburn.
Meni je epizoda bila ok, jedino mi se nije dopalo sto je borba za Visoki Sad prikazana u 30s. I razocaran sam izgledom Visokog Sada.
Inace, da li ste primetili:
http://i.imgur.com/hoAYxZt.jpg
To mi je drugar pokazao na uvodnoj spici.Po nekim pricama sto sam video na netu,pise da ce bas tuda da prodju Beli hodaci i da ce oduvati Tormunda i ostale divljane.
To nisu samo priče sa neta. Sandor Clegane - The Hound je video to u vatri u prethodnoj epizodi (ili prvoj ove sezone, sad sam zaboravio u kojoj je).
Misliš Dragonstone? :)
Da. Inace hakovan HBO spojleri svuda po netu, bidite pazljivi :opanachke
^Sta to tacno znaci?
Sta hakovano, spoileri od kad?
Ima sve šta će da se desi u narednoj epizodi, nisam gledao da li su leakovali za kompletnu sezonu, ne nameravam da zalazim tamo iz očiglednih razloga.
EDIT: S07E04 leak (http://imgur.com/a/oOc8t)
Slobodno možete da kliknete, ali ne bih preporučio čitanje.
Ako je ovo tačno, 04 će biti prokleto dobra epizoda. :alealeee:
(I don't really mind spoilers, lol)
Neki s Interneta je lepo sublimirao probleme u vezi sa ovom sezonom, da ne prepričavam:
As people have mentioned Eurons teleportation ships are really fucking retarded.
He manages to attack Ironborn ships to capture the Dorne chicks, sail to Kings Landing and then make it all the way to the other side of the goddamn continent to kill Unsullied ships. WTF. Also the fight at the end of ep 2. How the hell do you know which ships are the enemy in the fucking dark where all the fucking ships look the same!?
Next is where the hell did the Lannisters get such a powerful army? Its mentioned several times how their army was decimated by Robb, the whole Sparrow storyline is because they don't have troops to police King's landing effectively and yet somehow they are fielding and army that defeats the richest House in one fucking day, which brings me to my next thing and the thing that really pisses me off
They fucking take Highgarden, one of the biggest castles in Westeros, in a fucking day. Like seriously? The richest house failed to notice a massive red army moving to their stronghold? They don't have any kind of forward observation posts where they saw that? Seriously? Not to mention the fact they have all the food and cash, they could have just shut the gates and made this a long ass siege. Nope. What we get is the Ollena saying "we were never good with this" SERIOUSLY?
Next is the Iron Bank of Bravos, you know the FREE city, that was created by freed slaves, now they suddenly care about they slave trade? Yeah no.
The timescale makes me think that Dany has been on Westeros for a year without doing fucking anything.
Na stranu što Martin već dve sezone nema nikakvog udela u produkciji, od kad nemaju materijal iz knjiga nego moraju sami da kreiraju događaje u paraleli na osnovu Martinovih opštih smernica, sve je krenulo nizbrdo.
Juronovi brodovi kao Varis,mogu da se teleportuju.:p
Ma daj ljudi, serija nikad nije bila nešto preterano "realistična", opustite se i gledajte, a posle ako čiča ne skikne, kupite preostale knjige i vidite šta je stvarno bilo i kako.
(That said, mene je smorio pošteno sa "Gozbom za vrane" tako da nikad nisam ni čitao dalje, a pre toga sam naručivao unapred sve na engleskom, tako da mi sad ubrzani događaji u seriji skroz odgovaraju, mislim da je trebalo da bude ovakav redux od početka i završi se za 3 sezone, umesto što su nam puštali one silne golišave scene i mučno dosadne dijaloge po 3-4 epizode za redom)
To sto ljudi misle da se epizode desavaju u nekolko dana je njihov problem...
Ako je Jon dosao sa severa na jug u jednoj epizodi zna se da je proslo debelo dosta vremena.
Jos prosle godine je "izasla" skripta za celu sezonu. Normalno kao neko ko ne moze da ceka procitao je sve. Sta da vam kazem nego buckle up. :D
Inace Vodoo dosta toga si preskocio u ovim epizodama pa i vecinu tih stvari sto pominje taj sto si ga quote.
Tirion je rekao vec da ovaj ima brodove svuda i da nisu na jednom mestu.
Za Highgarden, koliko znam oni nemaju veliku vojsku nego flotu samo a vojnika veoma malo u odnos na ostale.
Highgarden je nekoliko puta osvajan u proslosti i srusen do temelja zato i Ollena kaze da to nikad nije bio njihov fah.
Highgarden ima flotu? Aha.. ok.
Ako je Jon dosao sa severa na jug u jednoj epizodi zna se da je proslo debelo dosta vremena.
Pa jeste, obzirom na stanje Džorinih ožiljaka reklo bi se da je prošlo par godina...
Rastezali smo nekoliko sezona dok je Arja radila wax on/wax off u Bravosu, daj sad sve da smandrljamo u 14 epizoda pa da idemo...
Bas tako, njihovi saveznici kuca Redwyne imaju drugu najvecu flotu u Westerosu a Tyrell upravlja njima.
Sta jos nije jasno? Nije problem da obajsnim vidim da pola vas uopste nit je citalo knjige nit prati pomno radnju u seriji.
Bas tako, njihovi saveznici kuca Redwyne imaju drugu najvecu flotu u Westerosu a Tyrell upravlja njima.
Sta jos nije jasno? Nije problem da obajsnim vidim da pola vas uopste nit je citalo knjige nit prati pomno radnju u seriji.
Procitao sve knjige, mada..kako matori smara sve vise pitanje je hocu li izdrzati do kraja. Kuca Tyrell nikada nije bila nesto narocito ratnicka pa ti je ta opaska u vezi sa flotom bila nepotrebna. Kako je Lanisterima presao Semov tatica Randyll Tarly za ocekivati je bilo da ne pruze jaci otpor. Pogotovo jer im je aktuelna generacija "prve postave" mrtva. Cela porodica nije, ima ih jos zivih i to ne malo.
Nikakva opaska samo odgovaram Vodoo na njegov post.
zdravkelja
3.8.2017, 15:18
Seriju ne treba praviti pod pretpostavkom da su gledaoci citali knjigu.
Anyway
https://pbs.twimg.com/media/DGK5RzFUIAAjy5h.jpg
Procurela 4 epizoda, hakeri hakovali HBO
Neko iz HBO zaradio lepe pare ove sezone a ako se ne varam i prosle sezone.
Procurela 4 epizoda, hakeri hakovali HBO
Potvrdjuejm, ima cela epizoda.
Лош квалитет, стрпите се. :d
Budimir_Trajkovic
4.8.2017, 23:11
Ovo greota gledati u ovoliko lošem kvalitetu. Ali zato jedna od boljih epizoda... Brutalno dobra :nov_guita
Laserstorm
4.8.2017, 23:18
Majku im kapitalisticku, doslo mi je da razbijem nesto kad se epizoda onako zavrsila. Manite vise sa cliff-hangerima, dajte normalan kraj epizode, a ne da sam napumpan, sa povisenim pritiskom i da hocu JOS SAD ODMAH. Ko ce da ceka jos 10 dana do sledece epizode...
Vladimirus86
5.8.2017, 0:38
Gospode kakva epizoda! Od početka do kraja sjajna, ali ona zadnja trećina...
Tres'o sam se k'o ona zemlja do kraja. Od Gospodara se nisam ovako naježio.
Ovo greota gledati u ovoliko lošem kvalitetu. Ali zato jedna od boljih epizoda... Brutalno dobra :nov_guita
Nije sve u grafici. :kreza:
You fucking idiot...
Uh, nahajpovah se sada do 100 i nazad... ali ovo procurelo je u 360p i jedva 200mb. Da je makar neki dvd nivo pa da padnem u iskušenje ali ovo - No Way Jose - ovakva serija, predeli i zmajevi zaslužuju najveći mogući kvalitet koji mogu da nađem.
Inače, imam HBO kanale već 2 sezone a ni jednu epizodu nisam tako pogledao. Jbg, kad je torrent mnogo više user friendly. :D
А и на телевизор је 720р само, торент 1080р~5gb.:D
koliko samo jadni ne znaju sta ce sa Bran-om... decko bulazni o vencnjau Sansinom. sta su ga koji djavo dovlacili u Zimovrel.
Vladimirus86
5.8.2017, 13:51
Војаерислав. :d
http://i.imgur.com/HvQtKxZh.jpg
Inače, nema veze sa serijom i znam da je više za temu knjige, ali mislim da će ovde dopreti do najvećeg broja fanova jer se tiče GoT. Iskreno bih preporučio da nabavite knjigu "Svet leda i vatre", jes' da je malo skuplja ali vredi svaku paru. Ima odličan kvalitet štampe i jako bogato je ilustrovana, i što je najbitnije, sve je dobro ispričano. Otprilike ono što je "Silmarilion" bio za "Gospodara prstenova" to je ova knjiga za GoT.
Postoji i pdf verzija... na srpskom. Ako znate na šta mislim.
Svet leda i vatre je mala "enciklopedija" Pesma leda i vatre.U knjizi je koliko se secam ukratko opisani svako doba od nastanka do sada,kraljevi koji su vladali,zemlje,bitke,vojske,vladarske kuce.Manje,vise je Silmarilion kao Svet leda i vatre,ipak on opisuje prvo doba,kao kad bi opisivali decu sume,prve ljude,andale,sto se u ovoj knjizi ukratko opisuje.
Vladimirus86
5.8.2017, 21:36
Svet leda i vatre je mala "enciklopedija" Pesma leda i vatre.
Ne bih se baš složio da je mala. Ali je mnogo dobra.
Ovo je englesko izdanje, srpsko je apsolutno isto samo je, jelte, prevedeno.
-1Uy0BKtVsc
Da, dobro je knjiga odrađena. Onaj ko je već pročitao sve dijelove ASOIFa nema razloga da ne pročita "Neispričanu istoriju Vesterosa", a i tu ćete vidjeti koliko su Targarjeni, ustvari, grozna dinastija, što nije pomenuto u seriji. :)
Sad sam se zainteresovao i otisao kod drugara da je uzmem:)Knjiga je mnogo dobra,kvalitetno odradjena,nije mnogo skupa(1700 dinara),ali veoma malo pise o Tudjinima, porodicnim stablima i likovima "manjih kuca",bas su opisali Targarijenske vladare sto kaze Dantheus...Valjda ce ostatak da napisu u "Nezavrsenim pricama".
Odlicna knjiga, vredi svaku paru.
Inace mali off topic gledam dole tagove za ovaj thread i ima "incest" pa jel moguce da je to neko stavio?:eek:
Gospode kakva epizoda! Od početka do kraja sjajna, ali ona zadnja trećina...
Tres'o sam se k'o ona zemlja do kraja. Od Gospodara se nisam ovako naježio.
Haha, a kraj u stilu "Surprise motherfucker" :D sa sve "gle ovog idiota" Dracarys- ovim izrazom lica, IMO najbolja epizoda do sada :n_klanja: :tapsh:
malo blesav
7.8.2017, 12:03
:tapsh::tapsh::tapsh:
EPIC. Dočekao sam scene koje željno iščekujem 6 godina. A tek se zagrijavaju.
Meni je ova epizoda bila baš zanimljiva od samog starta, onaj završetak je samo šlag na torti, ali da sam odavno čekao nešto ovako - jesam. :)
Dobra epizoda,Bran me odusevio sa "haos su lestvice".
Vladimirus86
7.8.2017, 23:35
Ovo je prvi put od kada gledam seriju da sam bio zbunjen za koga da navijam.
Recimo:
Kada je Bron, koga inače gotivim pao sa konja i kada mu se ono zlato rasipalo rekoh, gotovo, umire 100%. Ali je preživeo. Jej! :aplauz:
I uzeo da mi gađa zmaja. Uaaa! :nov_mad2:
A onda su zmaj i Deni preživeli. Jej! :alealeee:
A onda je došla scena sa Džejmijem. Sve je bilo tu, njegova neverica i zatečen pogled kad je video kako mu vojnici gore, mračna muzika i Tirion koji psuje. Rekoh, fuuuck!Očekivao sam da će Džejmi poginuti ili da će bar biti dobro ispržen. A ovako sam ostao malo razočaran, iako se desilo baš ono što sam želeo.
A ser Bron zaslužuje barem dva zamka i princeze po izboru od Lanistera.
Jel se to samo meni čini ili Arja u ovoj epizodi izgleda nekako distancirano i hladno? A i u prethodnoj, u sceni sa Pituljicom.
malo blesav
7.8.2017, 23:43
Meni ona tako izgleda otkad je došla u westeros.
Pa nema više debelog da ih sve redom ubija, sad su holivudski scenaristi na potezu ;)
Kad ga je Bron spasio od zmaja,padose u plicak,sledeca scena Dzejmi tone,tone,tone.:eek:Mora da vade soder iz reke.
Odlicna epizoda. Bas me zanimalo sta ce Bran da kaze maloprstu pri njihovoj prvoj komunikaciji..rekao je malo ali je ipak sve rekao :D
I zadnjih 10 minuta spektakl..ko sto neko napisa gore, dugo prizeljkivan momenat. :tapsh:
Ovo je prvi put od kada gledam seriju da sam bio zbunjen za koga da navijam.
Da, epizoda ima bas taj efekat.
Pa nema više debelog da ih sve redom ubija, sad su holivudski scenaristi na potezu ;)
Uopste nemora da znaci. Na scenaristima je da smisle scenu, dok verovatno i dalje zavisi od "debelog" (sem ako je minorni lik).
Ne znam sto ali mi je ovo mnogo smesno :D
sezone su prolazile, kretenluci su se redjali jedan za drugim... i sad nam ostaje da se prepustimo ovoj retardaciji od scenarija i uzivamo u bitkama, spec efektima, ludilu totalnom i melodrami. ostaje nam jos da se Deni i Dzon smuvaji i to je to.
drago mi je da bar Mira Rid (jos jedan u nizu likova sa kojima nisu znali sta ce) nije otisla pod mac.
gde je onaj pogani spletkaros Maloprstic nestao i ko je ovak lik sada?
gde je Duh?
Glupan i Tupan na vratima Zimovrela, stvarno?
Tirion? mnogo jadna karakterizacija, srozava se od prosle sezone, ali u ovoj izgleda dostize vrhunac...
sezone su prolazile, kretenluci su se redjali jedan za drugim... i sad nam ostaje da se prepustimo ovoj retardaciji od scenarija i uzivamo u bitkama, spec efektima, ludilu totalnom i melodrami. ostaje nam jos da se Deni i Dzon smuvaji i to je to.
drago mi je da bar Mira Rid (jos jedan u nizu likova sa kojima nisu znali sta ce) nije otisla pod mac.
gde je Duh?
Glupan i Tupan na vratima Zimovrela, stvarno?
Tirion? mnogo jadna karakterizacija, srozava se od prosle sezone, ali u ovoj izgleda dostize vrhunac...
Tek ce ih biti,pogotovo sto serija vise ne prati knjigu.Samo uzivaj i gledaj seriju(mene isto neke stvari cude i nerviraju)
Ja zaboravio na Duha:DVerovatno bi se svi na Zmajevom kamenu ****li kad bi videli jezovuka.
Maloprstic kuje plan naravno. Zar mislis stvarno da je postao dobrica. Gledaj seriju i uzivaj, nije ovo Lost, sve se desava sa razlogom i bice objasnjeno.
A ovo da Martin ne ucestvuje uopste i to je tacno a nije ucestvovao preterano ni pre, mislim da je samo na par epizoda radio.
zdravkelja
8.8.2017, 20:26
Maloprstic moze jos samo da umre, totalno je beskoristan.
A Ghost se ne pojavljuje zbog budzeta, sve otislo na zmajeve, a vukovi kao nisu bitni. Dobro da smo dobili scenu sa Nymeriom.
Nisam mogao da izdržim, pročitao spojlere za ostatak sezone. Biće svega. :D
Auuu kakva epizoda! Ne sjećam se kad me je jedna epizoda GoTa ovoliko uzbudila! :tapsh:
Reunite Starkova, pa prejaka scena sa Aryom i Briennom a onda onakav kraj! Konačno fuc*in zmaj u akciji! Čak ni Deneris nije bila toliko iritantna u ovoj epizodi. Ali na kraju je bio onaj osjećaj kad navijaš za obje strane. Mislim s jedne strane je dosadna Deneris, ali je tu i Tirion, takođe želim da vidim sve Lanistere kako gore u plamenu, ali opet, tu je Bron... Damn...
Oh my sweet summer child... :)
iskreno meni ova epizoda se isto nije svidela, najlosija od pocetka sezone...Jeste da je zadnja borba spektakularna ali da li je ovo GoT ili neki epski-fantazijski spektakal tipa Lotr?!
Gde su nestali oni dijalozi,dvorske spletke,ubijanje glavnih pozitivaca ili negativaca?!Od kada su vaskrsli Johna ovaj serijal ide nizlaznom putanjom kod mene.Procenili su da kod publike najvise prolaze epske velike scene borbe ali malo vec preterase IMHO...
Pa ima li smo 5 sezona toga zar nije dosta toga? Ima jos 10 epizoda a ti bi jos drame?
Vladimirus86
9.8.2017, 1:30
Auuu kakva epizoda! Ne sjećam se kad me je jedna epizoda GoTa ovoliko uzbudila! :tapsh:
http://i.imgur.com/fmUzzIwm.jpg
@ekiman
Hoćeš da kažeš da ti od početka ove sezone
smrt ledi Olene, zarobljavanje Aše i sudbina Elarije Peščane i njene kćerke nije dovoljna? A kraj prethodne se završio smrću Ramzija Boltona.
Iskreno, ja sam ove scene (okupljanje starkova, denerisin povratak itd) čekao 6 godina i dosta mi je spletkarenja i praznih priča. Vreme je da se stvari napokon stave u akciju. A to što podseća na Gospodara Prstenova može da bude samo plus (sva sreća pa nije besmislena akcija kao u Hobitu).
^Pa manje je onog što ti nazivaš "spletkama", jer se serija približava kraju, počinje da se razmršava.
I kako nema ubijanja glavnih likova,
u prošloj ubijena Oliena Tirel, u pretprošloj uhvaćene Elarija i Pješčane zmije
a i tek je četvrta epizoda. Okej, jeste da je kvalitet opao u odnosu na neke prethodne sezone, ali nije da je TOLIKO lošije.
EDIT: Pisao sam u isto vrijeme kao i Vladimirus, ovo što sam napisao se odnosi na Ekimana.
Cracked But Whole
9.8.2017, 2:14
Mislim da je glavni problem što sada seriju mogu nezavisno od knjiga da konstruišu, što znači da će fan-favoriti nekako ostajati u igri do kraja. Zbog toga (još) nismo videli Džejmijevu i Bronovu smrt. Mislim da bi Martin bio mnogo skloniji ubijanju tih bitnijih likova i pre poslednjih okršaja, zato što je to Martin.
Epizoda mi se ne svidja i kraj price.Ne znam zasto pokusavate da me ubedite u suprotno.
Kako zarobljavanje ima veze sa bilo cim a ubijanje sporednog lika(who cares).
Cek, zar stvarno mislite da Martin nema nikakvog uticaja na tok price? Ja verujem da je on odavno makar u svojoj glavi imao ideju kako da zavrsi knjige a sigurno nece da se razlikuje od ovog sto vidimo u seriji.
Naravano da ima uticaja. Svi najbitniji likovi ce stradati/preziveti samo po njegovism spisima.
Npr. Hodorova smrt je totalno po kanonu, iako nije izasla kniga sa opisom iste.
Naravno, postoji ona siva zona za srednje (ne)bitne likove, gde ce stvari veoravno da se razvijaju drugacije od knjiga.
Cracked But Whole
9.8.2017, 11:54
Kako je onda Lady Stoneheart u knjizi prisutna a u seriji potpuno izbačena? Verujem da će u knjigama imati relativno važnu ulogu za sudbinu nekih likova dok se ovde potpuno ne pojavljuje. Eto kao jedan od primera, recimo.
Pravda za Toma Bombadila!!!!11!
Ali da je mene ona planina od žene onako zunula nogom po grudima iz sve snage, ne bih se podigao sa poda, a kamoli da u a la nindža stilu ustajem ko Arja Stark. :rofl:
Pa ne oseca bol, istrenirala je to vec...i to na brutalan nacin.
Pa ne oseca bol, istrenirala je to vec...i to na brutalan nacin.Postoji velika razlika između bola i par stotina N/m^2 direktno u grudni koš. Prva stavka u najgorem slučaju izaziva neprijatnost, druga lomi rebra. Od siline onog udarca mala je morala da zaradi bar par slomljenih rebara.
Dobro bre Neutrino ovo je fantazija jbt:D
Laserstorm
10.8.2017, 10:38
Ako biti fantazija podrazumeva ignorisanje osnovnih zakona fizike, zasto onda ne bi ubacili lebdenje u vazduhu, sibanje i makljanje na 100 metara visine, "razgrtanje" formacija neprijatelja od strane "heroja" levo i desno macevima od 5 metara, skakanje 10 metara u vazduh i 30 metara u duzinu i to sve sa navodjenjem imena napada koji "heroj" izvodi. Ide mi voda na usta od pomisli...
Laserstorm
10.8.2017, 10:44
Postoji velika razlika između bola i par stotina N/m^2 direktno u grudni koš. Prva stavka u najgorem slučaju izaziva neprijatnost, druga lomi rebra. Od siline onog udarca mala je morala da zaradi bar par slomljenih rebara.
Ne mora da ima slomljena ili naprsla rebra, ali bi je sigurno izduvala. Nije svejedno kad ne mozes da dises desetak sekundi i kida te iz grudi.
Bice i toga kad japanci urade spinoff
Inace Zmajevi ne postoje a eto ih u serije. Nerealno skroz.
Ne mora da ima slomljena ili naprsla rebra, ali bi je sigurno izduvala. Nije svejedno kad ne mozes da dises desetak sekundi i kida te iz grudi.
Bogme da onolika strvina onoliko zune sa onolikom čizmetinom onolicko stvorenje u grudni koš, teško da bi ostala u svesnom stanju, ali dobro.
Dreamfall
10.8.2017, 19:21
Ako biti fantazija podrazumeva ignorisanje osnovnih zakona fizike, zasto onda ne bi ubacili lebdenje u vazduhu, sibanje i makljanje na 100 metara visine, "razgrtanje" formacija neprijatelja od strane "heroja" levo i desno macevima od 5 metara, skakanje 10 metara u vazduh i 30 metara u duzinu i to sve sa navodjenjem imena napada koji "heroj" izvodi. Ide mi voda na usta od pomisli...
Sezona 8 ep 4
Daenerys to Drogon: Dracarys!!!!
https://media.giphy.com/media/aJi2Qcluz5LEc/giphy.gif
:D
Toliko je bio blizu, a nije bacio koplje na nju?
Toliko je bio blizu, a nije bacio koplje na nju?
Levom rukom kojom se pre gubitka desne slabo sluzio? Tesko. A nije nikada ni bio poznat kao neki kopljanik, on se najbolje sluzio macem.
Cracked But Whole
13.8.2017, 21:14
Lik radi odlične montaže
iXQJkfR3yxo
Vladimirus86
14.8.2017, 8:47
Odgledah petu epizodu, nije loše, manje akcije, više priče i još više vučenja gledalaca za nos. Sviđa mi se u kom pravcu ide završetak sezone. Mnogo toga se brzo izdešavalo, a malo je falilo da neke jako bitne stvari budu otkrivene. Ali nisu, jbga. Mora se čekati sledeća nedelja.:n-cc2:
Sve nešto mislim da će zadnja sezona biti u ovom fazonu:
http://i.imgur.com/OP0kFYDm.jpg
malo blesav
14.8.2017, 9:52
Dobra epizoda
Ok epizoda , polako ali sigurno se klupko odmotava.
Manite se teorija zavere :D da podsetim ima jos jedna sezona. Nije ovo Lost pa da se zavrsi tako glupo :D
Edit : nvm uspeo sam da procitam.
Eto ga Littlefinger. He is back :)
malo blesav
14.8.2017, 15:30
Ako se ne varam,
onaj papirić što je arya našla kod bejliša je zapravo ono pismo što je Cersei natjerala Sansu da napiše Robu, o navodnoj izdaji Neda?
Pretpostavljam
da je onda Bejlišu cilj da ih zavadi,
s obzirom da Arya ne zna da je Sansa to pisala pod pritiskom
Vladimirus86
14.8.2017, 15:45
@malo_blesav
Da.
Ako se ne varam,
onaj papirić što je arya našla kod bejliša je zapravo ono pismo što je Cersei natjerala Sansu da napiše Robu, o navodnoj izdaji Neda?
Pretpostavljam
da je onda Bejlišu cilj da ih zavadi,
s obzirom da Arya ne zna da je Sansa to pisala pod pritiskom
To pise,pauzirao sam scenu:)
Nevezano za epizodu,ja umirem od smeha kad su scene sa Tormundom i "Velikom zenom",tj. kad je Tormund spominje.
Vladimirus86
14.8.2017, 19:02
Stw6INIS570
Ovo se sve brzo dešava...
Za GoT standarde ovo je priča ubrzana bar 3 puta.
Kako misle da transportuju zombije?
Ovim tempom ne bi me čudilo da uhvate njih nekoliko i pošalju "kraljicama" u roku od 20 minuta epizode 6.
Da li ovo znači da je John Snow zakoniti naslednik Gvozdenog prestola? :D
Ovim tempom ne bi me čudilo da uhvate njih nekoliko i pošalju "kraljicama" u roku od 20 minuta epizode 6.
Iz tvog spoilera... pa stave 1-2 kaveza na brod i vozi, taj detalj je još i najmanji problem. A ovo drugo, pa da:
John je the prince that was promised, spoj leda i vatre... A iskreno osećam da je on pravi čovek da ujedini Vesteros, ova Deneris ima sve luđi pogled i sve tvrđe stavove.
A na kraju epizode sam imao sličan osećaj kao kada se formirala družina prstena - neočekivana družina kreće u sumanutu avanturu. :)
Vladimirus86
14.8.2017, 20:05
A na kraju epizode sam imao sličan osećaj kao kada se formirala družina prstena - neočekivana družina kreće u sumanutu avanturu. :)
http://i.imgur.com/DUpNIjd.jpg
Jel se to samo meni čini ili ovaj što glumi Džendrija izgleda kao mlađa verzija Michael Fassbender-a?
Moj je bio, skupila se high level RPG druzina. :D
Odlicna epizoda. Prethodna epizoda akcija a vec u ovoj krece kljucanje za sledecu akciju. Pitao sam se sta je u stvari ono pismance sto je bejlis narucio...neverovatna glava, samo on moze da se doseti tih smisalica :D A aria i sansa su se vec malo distancirale u ovoj ep. Samo mi nije jasno da li je ovo sto se dogodilo ustvari njegov plan ili je mala tu nesto poremetila? Cini mi se kao da sam video mali smesak dok je pratio malu kako napusta njegove odaje?
I kovac kada je Davos dolazio po njega u kovacnicu, poceca malo na Kristijan Bejla iz betmena :D . Cak mi se cini da je namerno pravio neke facijalne pokrete da ga skine :D
malo blesav
14.8.2017, 20:58
Bejliš je namjerno naveo aryu da nađe ono
Mada, kakvu god petljavinu da smišlja, pretpostavljam da bi Bran to trebao da vidi
Bejliš je namjerno naveo aryu da nađe ono
Mada, kakvu god petljavinu da smišlja, pretpostavljam da bi Bran to trebao da vidi
Ja mislim da je Bejlis odsvirao svoje, dajem mu jos 1 ili 2 epizode........
Dreamfall
14.8.2017, 21:59
Ne znam,ali meni se cini da su odlucili da ubuju Deneris do kraja sezone i ostave zmaja ili dva Dzonu,a onda ce on da krene u epsku osvetu protiv Lanistera i sesce na Gvozdeni presto.Nekako osecam takav vajb iz dijaloga i atmosfere. BTW izgleda da je Sem najvise profitirao u ovoj epizodi :kreza:
Meni se desava prebrzo.Gledano Pseto,Toros,Berik su stigli za 5 epizoda(ko zna kad su stigli) na zid i presli pola Vesterosa,a Tudjini jos nisu ni prisli zidu:confused: Negde ide vreme,a negde zamrznu.
Realno trazite dlaku u jajetu sa tim kome koliko vremena treba da dodje do odredjenog mesta.
Inace su hteli da zavrse seriju u ovoj sezoni ali bi imala naravno par samo vise sezona ovako su razvukli na jos jednu.
Nisu razvukli na još jednu, nego su smandrljali u dve.
Super epizoda!Uzivao sam, kao da su culi moju kritiku :D
Nisu razvukli na još jednu, nego su smandrljali u dve.
Neka i bolje. Cuo sam da ce u zadnjoj sezoni epizode trajati po 1 ipo h. To bi moglo da se iskoristi da se napravi nesto epski ko lotr trilogija sa velikim bitkama. To naravno ako se HBO otvori za budzet..
Cak me ne bi cudilo iznanedjenje da se finalna sezona odlozi za godinu dana. Evoentualno da izadje na zimu 2018. Ipak treba snimiti, producirati 5x po 1:30h spektakla za samo godinu dana.
Zaboravih da dodam - u sledećoj epizodi mora da bude Ghost-a. Sad il nikad. :D A sa zmajevima mogu i da ohlade jednu epizodu ako je cena problem.
Vladimirus86
15.8.2017, 14:53
Sledeće dve epizode će biti nešto posebno, barem po trajanju.
Epizoda 6: 71min
Epizoda 7: 81min.
It will be glorious, you'll see! :dedica:
eastwatch je verovatno najgora epizoda got-a ikad... sramota sta su sve smislil.
koliko samo glupih obrta, strasno koliko je serija postala jeftina.
Cracked But Whole
15.8.2017, 17:26
eastwatch je verovatno najgora epizoda got-a ikad... sramota sta su sve smislil.
koliko samo glupih obrta, strasno koliko je serija postala jeftina.
Na primer???
Na primer???
ajde da oprostimo sto beli hodaci i njihovi zombiji slajfuju po snegu dok ostali lete sa kraja na kraj sveta - to je jos i najmanji problem.
podilazenje hordi fanova i jeftini fanservis na sve strane.
ovo sa hvatanjem zivog zombija je najgluplja stvar napisana u citavoj seriji, cak je i Tormund izvalio koliko je ideja glupa do bola... i naravno druzina na celu sa Dzonom krece u susret hordi. LOZENjE, idemooo!
malo blesav
15.8.2017, 18:15
Slažem se da je ideja da se hvata zombi baš glupa. Ko da će cersei da nešto promijeni zbog toga, da joj dovedeš lično noćnog kralja, zabole nju... Bar sam ja stekao takav dojam o njoj.
Cracked But Whole
15.8.2017, 18:27
ajde da oprostimo sto beli hodaci i njihovi zombiji slajfuju po snegu dok ostali lete sa kraja na kraj sveta - to je jos i najmanji problem.
podilazenje hordi fanova i jeftini fanservis na sve strane.
ovo sa hvatanjem zivog zombija je najgluplja stvar napisana u citavoj seriji, cak je i Tormund izvalio koliko je ideja glupa do bola... i naravno druzina na celu sa Dzonom krece u susret hordi. LOZENjE, idemooo!
Dobro taj deo se ni meni ne sviđa, ali sa druge strane, sa Starkovima i Lanisterima su se nekako usmerili makar, previše je tu bilo stagnacije (Stark ekipa pogotovo, od reuniona). Videćemo šta nam spremaju za narednu nedelju.
Pa kako je ne odgovara da joj dovedu mrtvaca? Ljudi moji pratite malo fabulu pa njoj bas to odgovara i sama je rekla u ovoj epizodi da u principu ne bi bilo lose da se kao zblize ( ne bas tim recima) jer ne mogu da ih pobede zbog zmajeva a onda onako na Lanisterski nacin "nozem u ledja" da ih pobede.
Zaboravih da dodam - u sledećoj epizodi mora da bude Ghost-a. Sad il nikad. :D A sa zmajevima mogu i da ohlade jednu epizodu ako je cena problem.
A gde je Misandei u prosloj epizodi????:dzavo:
Vratio se Crv sa Bacačeve Hridi...
Hmm, navikao sam na ovaj naziv iako nema veze sa životom.
Vec neko vreme se mislim:
ko to finansira i kome odgovara:
Iron Bank- daje kredite kraljevimskim porodicama.
Zar nije kralj bog i batina?
Šta ga spreči da uzme od te banke sve. Ili da ne vrati kredit još lakše je?
i Arhiva. Kome odgovara da postoji mesto gde se čuva gomila podataka kada se često menjaju vladari 7 kraljevstva (mislim na ono da pobednici pišu istoriju).
Znam da je GoT kompleksna priča i da ne može da bude sve savršeno, ali onak pitanje za razmišljanje, knjige nisam čitao ...
malo blesav
16.8.2017, 7:50
Kralj nije svemoćan, zapravo u većini slučajeva nije ni najmoćniji čovjek u Westerosu (Tywin Lannister recimo to dokazuje).
Drugo, Iron Bank nije u Westerosu. Tywin Lannister je jednom prilikom objašnjavao kako ona funkcioniše, da ti se može osvetiti finansirajući tvoje protivnike.
Ono što meni nije jasno, ko finansira Deneris? Koliku vojsku ima,treba tu sila para, otkud joj?
Pa, stekla napornim radom... Prvo je opčinila ostatke svog Kalisara kad je izašla neopržena iz vatre sa tri zmaja. Onda je prešla pustinju i priključilo joj se još ljudi zbog zmajeva. Onda je prevarom došla do unsullied (kao, menjala zmaja za njih a onda rekla dracaris i spržila robovlasnike). Onda je naredila unsullied da pobiju bivše gazde i rekla im da su slobodni, a oni odlučili da prate nju. Od te sekunde je postala osvajač i praktično poharala nekoliko "slobodnih gradova" koji su se bavili trgovinom robljem (ljudima sloboda, a njoj zlato u škrinjama). I dalje zvanično vlada najmanje Mereenom, gde je ostavila svoje ljude... Nju ljudi ne prate zbog para već zbog toga ko je i šta je. A za hranu (pošto se zlato i teritorija ne jedu) se i ona brine, zato joj je teško pao gubitak Tyrellovih riznica.
Vladimirus86
16.8.2017, 8:06
Ono što meni nije jasno, ko finansira Deneris? Koliku vojsku ima,treba tu sila para, otkud joj?
Osvojila je 3 robovlasnička grada. Verujem da je to dovoljno za finansiranje vojne kampanje.
Soroš
Budimir_Trajkovic
16.8.2017, 10:36
Procurela šesta epizoda i to u 1080p :to_care:
Cracked But Whole
16.8.2017, 10:50
Procurela šesta epizoda i to u 1080p :to_care:
Auu...
Sad je pitanje, da li gledati ili čekati :D
Jer ako sad pogledam to znači da ću na finale čekati 10 dana xD
Hajd ako si pogledao javi samo da li je neki opasan klifhenger na kraju (bez spoilera) da znam
Budimir_Trajkovic
16.8.2017, 10:55
Bolje odgledaj jer "the night is dark and full of spoilers" uvek neka budala može da ti spojluje epizodu :o
Cracked But Whole
16.8.2017, 11:05
Bolje odgledaj jer "the night is dark and full of spoilers" uvek neka budala može da ti spojluje epizodu :o
To jeste tačno, hajd ranije nisam imao takvih problema jer sam već posle prve sezone pročitao sve knjige, međutim kada su počeli da idu ispred njih, postao sam vrlo oprezan :D
Prve dve epizode su izašle dok sam bio u inostranstvu, i dok skrolujem fejs ili youtube uvek kad krajičkom oka uhvatim nešto u vezi sa GoT-om samo manijakalno skrolujem dole xD
Da li ima jedna epizoda da im nije leakovala ove sezone. :kreza: Trebalo bi da porade na obezbeđenju malo. Inače, bacih pogled sada na SS-ove, mutno nešto prilično... ja ću sačekati redovno kao i do sad.
A što se tiče spoilera mislim da mi je najgori bio kada sam u 24 sata video sliku klanja na Red Wedding. Kakvi pacijenti. :facepalm A ima i ljudi koji prosto uživaju u spoil-ovanju, npr. na FB je minut nakon premijere moja poznanica okačila sliku poplavelog Džofrija, i uvek to radi sa svim bitnim dešavanjima. Srećom pa ja i ne zalazim tamo često. :cool:
Odlična epizoda, rekao bih više al' neću da spojlujem. :alealeee:
Imam utisak da im uvek nekako "procure" ove najbolje, kako bi se više dizao hajp i više gledalaca bilo. Mislim da je dobra marketinška taktika, haha.
Roronoa Zoro
16.8.2017, 11:57
klikovi i pregledi što se potrala/FB tiče tako da jbg. kažu zvuk je lošiji, a slika bolja od one prošle tako da mi treba prevod ili ću sačekati ponedeljak.
Zvuk odlican i slika 1080p. Ne mogu da verujem:D
Deneris ne finansira niko - ljudi je slede jer "su ubedjeni da ce ona napraviti bolji svet" u kojem nece biti nepravde i nasilja. Cak je Jon to vrlo jasno i rekao pre dve epizode mislim. To se krace zove ideologija. Ideologija i sluzi da nalozi ljude da rade dzabe ono sto bi inace radili za pare :)
Odgledao. Necu nista da kazem samo
Bukvalno sam se najezio kada sam video poslednju scenu.A to mi se nikad ne desava kada gledam film/seriju
Gotovo. Ishajpovan sam sad do maksimuma. Sad treba cekati 10 dana za novu epizodu.
Cracked But Whole
16.8.2017, 15:39
Mnogi i po netu imaju neke jake reakcije, meni deluje baš cheesy sve ovo. Najpre, timeline je opet toliko poremećen da je nemoguće ne pomenuti - izgleda najpre kao da hodaju dugo, možda i danima, a onda Gendry uspe da otrči nazad do zida za pet minuta, da pošalju gavrana, da stigne Deneris sa zmajevima, a sve vreme mrtvi čekaju. Biće zanimljivo videti okršaj sa zmajem na drugoj strani ali opet, nije mi to toliko bitno. Sve to da bi uhvatili stvorenje i dokazali Sersei nešto, pa majku mu :D
Pritom, Džon je takva sissy da je nezdravo. Video zmajeve u akciji i odmah se odriče titule kralja. I čemu to nazivanje Deneris - Deni? Bez ikakve logike
I jel stvarno epizoda 70+ minuta kako se pominjalo?
Što se mene tiče mogu slobodno da joj daju koliko god prostora žele. Izgleda da ima takav vibe, evo i moja devojka trza na nju. :kreza:
Cracked But Whole
16.8.2017, 15:49
Traje 1:06
Dreamfall
16.8.2017, 16:02
Kako se cini krece Dzon Dzejmijevim stopama :dzavo:
A u sledecoj epizodi verovatno ovako nesto
https://68.media.tumblr.com/7d0fec811643502a90509bd1f6bd299a/tumblr_mqoemj7Z5f1r5ndk1o1_400.gif
Mnogi i po netu imaju neke jake reakcije, meni deluje baš cheesy sve ovo. Najpre, timeline je opet toliko poremećen da je nemoguće ne pomenuti - izgleda najpre kao da hodaju dugo, možda i danima, a onda Gendry uspe da otrči nazad do zida za pet minuta, da pošalju gavrana, da stigne Deneris sa zmajevima, a sve vreme mrtvi čekaju. Biće zanimljivo videti okršaj sa zmajem na drugoj strani ali opet, nije mi to toliko bitno. Sve to da bi uhvatili stvorenje i dokazali Sersei nešto, pa majku mu :D
Pritom, Džon je takva sissy da je nezdravo. Video zmajeve u akciji i odmah se odriče titule kralja. I čemu to nazivanje Deneris - Deni? Bez ikakve logike
A dobro,trcao je bar par sati,jer je jos dan bio kad je krenuo,a i vidili smo da je pao od umora na kraju.Mene vise zanima koliko je vranama trebalo do deneris i onda deneris do njih.I jesam li dobro skontao,ono sa briene,je bilo kako bi je se rijesila?
Vladimirus86
16.8.2017, 18:02
E pa za*****i su protok vremena samo tako, imaš osećaj da neke scene traju danima iako traju nekoliko sati, i obrnuto.
Ali dobra je epizoda. :paranoia:
Ja sam čitao gomilu teorija po netu i ni jedna ništa slično nije predvidela.
To mi se sviđa.
Izgleda da oni u vesterosu koriste e-mail. :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.