Prikaži potpunu verziju : GTA San Andreas
daco kralj
27.2.2007, 13:44
to je najobicniji bug,stvar nije ni do tvoje ni moje masine,koje mogu da stvae gta san andreas naq high,vec je to problem sto nemamo original,eto to je to,pa ti stavi na LOW,nemati neke razlike,jedino sto time omalovazqavamo nase masine,ali sto ces ne moze se protiv BUGA
Ja imam problem...Igra zna da siječe čak i na medium... Na low neću da spuštam jer to stvarno ne bi bilo u redu, da smanjujem sa konfom koju imam (vidi profil). Jel' to bug ili mi je kanta stvarno smeće?:D
kako ti to sece.Hajde instaliraj fraps pa reci koliko imas frejmoca u proseku.Nema sanse da sa takvom konfom igra sece.
Igra,koliko znam zahteva 1 GHz,256 Ram-a i graficku sa 64 MB.
Ja imam Celeron 1.4, 256 rama i GF5500 128, kada sam igrao, pre oko pola godine, seckalo mi je, ponekad, uglavnom kada je padala kisa :confused: .
Skinuo sam i onaj 1.01 patch, ne znam da li ima noviji.
Odlicna kolekcija Yugica za San Andreas! (http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/include.php?path=content/download.php&contentid=2694)
Silent Assasin
6.4.2007, 7:32
Novi yugo za GTA SA, zamenjuje Flash, moze se modifikovati sa svim delovima u Wheel Arch garazi i ima 3 paitnjob-a :tapsh: :ciao:
Evo link
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fgta-worldmods.planet-multiplayer.de&langpair=de%7Cen&hl=en&ie=UTF8
Momci, igra li neko još GTA San Andreas?
Ja sam naišao na dobar sajt za download svega i svačega za GTA:SA.
Pogledajte i sami ovde (http://www.gtawh.com/sanandreas.php)
Igra,koliko znam zahteva 1 GHz,256 Ram-a i graficku sa 64 MB.
Ja imam Celeron 1.4, 256 rama i GF5500 128, kada sam igrao, pre oko pola godine, seckalo mi je, ponekad, uglavnom kada je padala kisa :confused: .
Skinuo sam i onaj 1.01 patch, ne znam da li ima noviji.
Meni na p4 2,4Ghz ,1gb ram-a i ati 9200se u 800x600 na low maksimum je 30fps, kada stavim na primer na medium skoro pa se zaglavi. Jel ovaj patch nesto resava?
Meni na p4 2,4Ghz ,1gb ram-a i ati 9200se u 800x600 na low maksimum je 30fps, kada stavim na primer na medium skoro pa se zaglavi. Jel ovaj patch nesto resava?
Sa tom grafičkom, nikakav patch ti neće pomoći, budi siguran! ;)
Evo dobrih sajtova za GTA
www.gta-worldmods.de (http://www.gta-worldmods.de) -pogledajte mod akina hill ubacuje drift planinu u GTA SA
www.gta.gamigo.de (http://www.gta.gamigo.de)
www.gta-downloads.com (http://www.gta-downloads.com-treba) -treba uskoro da pocne da radi
www.gtagaming.com (http://www.gtagaming.com)
ima jos neki al nemogu sad da se setim :D:D:D:D:D:D
Maniac Force
9.12.2007, 19:54
Molim vas da li neko moze da mi kaze link gde mogu da skidam modove za GTA san andreas multiplayer posto ja kreiram server,a imam neke modove koji su bezveze!
Red-Devil
15.12.2007, 1:34
Evo ovako.Novi sam na forumu nemojte mi zameriti.Imam jedan sajt.Tacinije forum koji se bavi modifikovanjem gta serijala.Trenutno je u izradi gta serbia patch.Nemojte misliti da kopiram ili nesto slicno.Radimo sve sami...Evo neki glavni ciljevi i to sto ce mo uraditi:
1.CJ je belac.
2.Mafije nisu kao u gta srbija patchu (znamo koji) da moras da budes zvezdas.Ovde si ti u ulozi srbina, ljubicasti su siptari, zuti hrvati itd.
3.PREVODIMO IGRICU (ne samo meni nego i sav text u igri)
4.MENJAMO AUDIO I VIDEO U IGRI (Menjamo audio...Kako?Pa lako znate da kad idemo na misiju ima uvek jedan filmic i naravno tu ljudi pricaju na english.Mi snimamo glasove na srpski.
E sad sta ja ocu?Ocu da mi u mogucnosti pomognete u ovome ili ako nista samo da nas podrzite.Link od foruma:
http://gtasrbija.freesmfhosting.com
Sajt u izradi.
Red-Devil
15.12.2007, 1:36
Ups zbunio sam se?Nisam se odma snasao na forumu pa sam pitao sto mi je poruka izbrisana izvinjavam se...Ovaj post mozete da mi obrisete
Master Neo
15.12.2007, 1:37
Sve je to lepo, samo jedna mala konstruktivna kritika. Mislim da je bezveze ta podela na Srbe, Albance, Hrvate... Nacionalna mrznja nije nikom donela dobro...
Red-Devil
15.12.2007, 1:39
A kako da podelimo? :(
Carl Jonson CJ
15.12.2007, 1:41
А мржња између навијача/крајева града/шта год, јесте? :)
Btw, биће право чудо ако успете да одрадите све то... Али само напред! :)
Red-Devil
15.12.2007, 1:43
Svi mi to kazu al takvi komentari mi netrebaju :paranoia:
Dosta toga smo vec odradili, i dalje radimo i velika nam je pomoc potrebna.Ako zelite da pomognete dodjite i bicemo vam zahvalni :n_klanja::n_klanja::n_klanja:
Carl Jonson CJ
15.12.2007, 1:51
O, видим на вашем форуму неке ОК људе...
А Мата зна страшне ствару у Фотошопу да уради... биће од тога нешто :)
Red-Devil
15.12.2007, 1:54
Aj dodji i ti i reguj se....
Carl Jonson CJ
15.12.2007, 1:57
Џабе, нити имам времена, нити знања :) Раније сам нешто петљао, али све сам заборавио лол :)
Obisao sam forum orgranizacije i mogu da vam savetujem nesto, a vi ako zelite poslusajte.
Forum je ok za kreiranje modova neke igre. Ali na njemu se ne moze videti nista konkretno. U prvom planu treba da vam bude koncept rada, progres, ekipa, sta vam je potrebno etc. Dalje, na forumu vidim dosta off-a ali ako zelite da nesto od toga ispadne skoncentrisite se na materiju. Mozete napisati neki tutorijal za editovanje GTA fajlova da ga priblizite pocetnicima. I kao osnovna stvar nemojte pozivati ljude (citaj spemovati), vec ukoliko njih zanima nesto oni ce se uclaniti. ;) Nista ne dobijes od registrovanog clana ako on nije aktivan, i da pozdrav za M@TU ;)
Aj nek vam je sa srecom!
Mr.Deeds
15.12.2007, 11:46
Bice super ako uspe, bilo kakva da je podeljenost!!
Red-Devil
15.12.2007, 12:12
Neznam kako mozes da vidis dali imamo offtopica ili slicno ako nisi ni registrovan na forumu.Gosti vide samo prve 2 teme a to su dobrodoslica i gta srbija.Ostalo nevide nista
Srecno momci.Samo napred :alealeee:
Red-Devil
15.12.2007, 16:17
Hvala :tapsh:
Red-Devil
16.12.2007, 13:42
Uskoro ce te dobiti neke screenove pa da nekazete da neradim nista...
Maniac Force
16.12.2007, 15:03
A linkovi za modove za SA MP??:(
Mr.Deeds
16.12.2007, 17:43
Kakve modove???
Maniac Force
17.12.2007, 1:22
Pa za San Andreas Multiplayer!Na primer mod "Los Santos Team Deathmatch", ili mod "Real Life" ili razni Deathmatch modovi...
koliko ja znam to su serveri na multiplejeru pa ti biraj koji `oces!
Maniac Force
17.12.2007, 12:44
Pa i ja sam server,zato mi trebaju modovi!
DavidovicN.S
17.1.2008, 15:10
instalirao sam san andreas i ne radi kako treba, nego radi ubrzano, kola se jedva vide kad prodju, ne moze da se igra. Sta da radim? sve na high rez 1440*900
instalirao sam san andreas i ne radi kako treba, nego radi ubrzano, kola se jedva vide kad prodju, ne moze da se igra. Sta da radim? sve na high rez 1440*900
pa posto vidim da imas AMD X2 procesor,mozda ti treba AMD-ov Optimizer koji regulise brzinu u igrama...imas da ga skines sa AMD-ovog sajta.probaj pa javi jel uspelo:).
:ciao:
probaj da smanjis rezoluciju
zidan grobar
17.1.2008, 16:11
Ja mislim da trebas da iskljucis nesto(jedno jezgro).
DavidovicN.S
17.1.2008, 16:35
Hvala, isprobao sam ono sa AMD sajta i radi cool!:n_klanja:
Hvala, isprobao sam ono sa AMD sajta i radi cool!:n_klanja:
nema na cemu:),odmah sam i pomislio da to treba instalirati cim si rekao da radi jako ubrzano.:ciao:
alex_svabo
31.1.2008, 14:27
UPOMOC!!!!!!!!!!!!!!
hallo ljudi imam jedan problem!!!!:n-cc2:
prvo nisam mogao instalirati gta san andreas pa sam to nekako uspio i sada u igri su mi providni ljudi(mislim boje naba)
Ima li neko neku ideju kako da to napravim????
mislim nema smisla igrati ni nesto sa ``mods`` raditi ako su ti providni ljudi
hvala unapred:):)
Jesi li stavio kakav mod???
Probaj nove drivere za graficku.
UPOMOC!!!!!!!!!!!!!!
hallo ljudi imam jedan problem!!!!:n-cc2:
prvo nisam mogao instalirati gta san andreas pa sam to nekako uspio i sada u igri su mi providni ljudi(mislim boje naba)
Ima li neko neku ideju kako da to napravim????
mislim nema smisla igrati ni nesto sa ``mods`` raditi ako su ti providni ljudi
hvala unapred:):)
Vidim da si se mučio da instaliraš igru (nisi naveo razlog) pa bi možda pomoglo da je reinstaliraš? Možda je došlo do neke greške u instalaciji.
alex_svabo
1.2.2008, 14:57
Vidim da si se mučio da instaliraš igru (nisi naveo razlog) pa bi možda pomoglo da je reinstaliraš? Možda je došlo do neke greške u instalaciji.
da tu mi se pojavljivalo nesto sa data3.cab u instalaci
pa sam instaliranu igru sa drugoga pc prebacio i ponovo instalirao i sada moze...
a to za ljude mi je i pre bilo, samo sto su ljudi samo napola ili samo nekad providno hodali
poz
alex_svabo
5.2.2008, 21:32
zdravo
dali mi neko moze da kaze kako mogu na gta san andreas da brze vozim bmx?????:confused::confused:
kao na primer
tvoji prijatelji u grove st:cool:
hvala unapred
:D
Što brže stiskaš W ili strelicu napred ako se dobro sećam :)
alex_svabo
8.2.2008, 19:06
zdravo
ja ponovo hehe
dali zna neko kao da u gta san andreas imena svih zgrada auta itd saznam mislim ono u gta3 kad otvoris pa da zamenis stvari (.txd i .dff)
hvala unpred
Citam danas opis u sk-u i vidim tamo se pominje neko cuvanje pozicije na mestu prepravke vozila. Jel to uopste moguce i kako?
dallyborr
25.2.2008, 12:10
zdravo
ja ponovo hehe
dali zna neko kao da u gta san andreas imena svih zgrada auta itd saznam mislim ono u gta3 kad otvoris pa da zamenis stvari (.txd i .dff)
hvala unpred
Sve sto ti treba je ovde http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=249
alex_svabo
27.2.2008, 17:00
zdravo
zna li neko neki link za golfa 2 (normalnog)!!!
za san andreas.:(
mislim ´´DOWNLOAD´´:)
hvala unapred
zdravo
dali mi neko moze da kaze kako mogu na gta san andreas da brze vozim bmx?????:confused::confused:
kao na primer
tvoji prijatelji u grove st:cool:
hvala unapred
Ili odes u folder gde se nalazi GTA SanAndreas/data/handling.cfg, otvoris ga pomocu notepada, kliknes CTRL-F ukucas BMX i smanjis mu masu i sve sto je potrebno da ide brze...
MICROCOMP DOORS
29.2.2008, 11:41
Sifra:cjphonehome da skace visoooooooooooooookooooooooo
Zashto ljudi toliko vole shifre u ovoj igri?
Zashto ljudi toliko vole shifre u ovoj igri?
Zato sto su noobovi.
Zato sto su noobovi.
Zasto noobovi?I ja sam koristio sifre posto sam preso igru(nema potrebe da se koristi jer je previse laka) jer je tako mnogo zabavnije.Recimo sednem da malo odigram i vozi mi se Sandking i ja moram da odem na drugi kraj grada da bih ga uzeo.
Zasto noobovi.I ja sam koristio sifre posto sam preso igru(nema potrebe da se koristi jer je previse laka) jer je tako mnogo zabavnije.Recimo sednem da malo odigram i vozi mi se Sandking i ja moram da odem na drugi kraj grada da bih ga uzeo.
Nisam jasno rekao.Mislio sam da je prelazenje igre sa siframa noobski, a kad predjes igru onda je ok da iscedis jos malo zabave iz nje.Hell, even i do that :D.
Kako da predjem onu misiju u Los Venturas(zadnji grad ustvari Las Vegas),kad treba da odem motorom ili kolima do aerodroma pa da uzmes avion pa da ga vozis tamo do kraja pa treba da pre stigles nekog putnickog aviona!!!!!!!!!
To me koci nikako da predjem:o
I ja sam se isto dugo mucio sa tom misijom i koliko sam uspeo da zakljucim, najbolje je da ne ides direktno na taj dolazeci avion nego da mu pridjes otpozadi da bi CJ mogao da skoci na njega. Dalje kada udjes samo pobijes one unutra, sletis i to je to.
Leti ka avionu u kome su mafijaši i kad dođeš do njega okreni se i pođi za njim. Obavezno buda na većoj visini od njega i kreni da se obrušavaš ka njemu jer ćeš tako dobiti na ubrazanju i to je jedini način da ga sustigneš pre nego što sleti na aerodrom. Kad se dovoljno približiš CJ će iskočiti i onda sledi deo kad treba da pobiješ mafijaše u avionu.
Nisam jasno rekao.Mislio sam da je prelazenje igre sa siframa noobski, a kad predjes igru onda je ok da iscedis jos malo zabave iz nje.Hell, even i do that :D.
Auuuu, pa ja sam izgleda jedini koji nije ni po prelasku igre koristio shifre :D
Count me in too:D
Nikad, ni u jednoj GTA igri šifre...Potpuno su nepotrebne, a kvare draž igre, sve bez problema može da se pređe:)
Nego cheateri jedni :D jedno pitanje.
Jel' se još nekom desilo da ako ne pokrene SA par dana, više neće uopšte da radi. :confused: Znači, dvaput sam ga igrao i oba puta mi se to desilo. Jednostavno pokretao sam je kako znam i umem neće... Klikćem po ikonici 100 puta i ništa. A do juče je radila.
Count me in too:D
Nikad, ni u jednoj GTA igri šifre...Potpuno su nepotrebne, a kvare draž igre, sve bez problema može da se pređe:)
Auuuu, pa ja sam izgleda jedini koji nije ni po prelasku igre koristio shifre :D
Cheateri jedni! :kreza:
A ovo za odbijanje igre da radi ne razumem :icon_scra.Probaj da reinstaliras.Ili da je ponovo crackujes.
A ovo za odbijanje igre da radi ne razumem :icon_scra.Probaj da reinstaliras.Ili da je ponovo crackujes.
Ma samo neće da se pokrene... Ni sa shortcuta nikako... :confused:
Ali nije mi ni toliko bitno, čisto reko da pitam da li se još nekom to desilo. Jer mi je bilo čudno da se na dva potpuno različita kompa, sa 2 različite verzije igre desi potpuno ista stvar. :paranoia:
Ma uostalom, ako mi se igra GTA, ponovo ću da instaliram VC. :D
Ne, nikada mi se nije desilo, a stoji mi na kompu od januara 2006...desi se da SA ne uključim po 3-4 meseca, ali i dalje pali iz prve:D
luka borovic
3.3.2008, 14:25
Zna li neko neki sajt sa šiframa za San Andreas? Usput, kada izlazi GTA IV za PC?:alealeee:
alex_svabo
3.3.2008, 15:13
Kako da predjem onu misiju u Los Venturas(zadnji grad ustvari Las Vegas),kad treba da odem motorom ili kolima do aerodroma pa da uzmes avion pa da ga vozis tamo do kraja pa treba da pre stigles nekog putnickog aviona!!!!!!!!!
To me koci nikako da predjem:o
I ja sam se isto dugo mucio sa tom misijom i koliko sam uspeo da zakljucim, najbolje je da ne ides direktno na taj dolazeci avion nego da mu pridjes otpozadi da bi CJ mogao da skoci na njega. Dalje kada udjes samo pobijes one unutra, sletis i to je to.
(ja mislim da ti je problem da ga stignes )kad udjes u avion nemoj da pokusavas da dizes gore gore sa strelicom to ga samo usporava znaci pusti ga da sam se gore popne i onda ces dobiti novu crvenu tacku kad dodjes do one, onda moras da se polako spustas iza toga aviona (iza njega ce da bude crveni krug) u njega moras da udjes:D
pozZ
Zna li neko neki sajt sa šiframa za San Andreas? Usput, kada izlazi GTA IV za PC?:alealeee:
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/code/924362.html
King James
27.3.2008, 22:16
Ljudi,kako vise da predjem onu misiju u Las Venturasu kad treba ukrasti onaj avion sa aerodroma pa treba doci iza nekog aviona sto ide na aerodrom ?? Znaci,poludeo sam,sve misije su mi lepo isle i bRez cheatova al' ova nece pa nece :boodala: Tek sad vidim da je neko to vec pitao,'ebiga...
Ima li neko da lako moze preci tu misiju da mu dam moj save game pa da mi to predje :) ? Aj pliz ako neko zna ovo preci neka mi se javi,stvarno neam zivaca da ovu misiju igram,a tako mi se prelazi dalje igra... :(
Quercusmaster
27.3.2008, 22:56
Nego cheateri jedni :D jedno pitanje.
Jel' se još nekom desilo da ako ne pokrene SA par dana, više neće uopšte da radi. :confused: Znači, dvaput sam ga igrao i oba puta mi se to desilo. Jednostavno pokretao sam je kako znam i umem neće... Klikćem po ikonici 100 puta i ništa. A do juče je radila.
Da, meni se to desilo na starom kompu! Meni nije cak hteo ni da posle reinstalacije udje u igricu!!! Resenje je da udjes u REGISTRY EDITOR(ides START>RUN>REGEDIT), i da obrises sve kljuceve od te igrice, pa je tek onda reinstaliras pa instaliras ponovo! Meni je ovo pomoglo!!!
POZZZ:ciao:
Da, meni se to desilo na starom kompu! Meni nije cak hteo ni da posle reinstalacije udje u igricu!!! Resenje je da udjes u REGISTRY EDITOR(ides START>RUN>REGEDIT), i da obrises sve kljuceve od te igrice, pa je tek onda reinstaliras pa instaliras ponovo! Meni je ovo pomoglo!!!POZZZ:ciao:
Ma obrisao sam je... :to_care: Nije mi toliko stalo da igram neki GTA trenutno.
Imal neko provjeren link za download Srbija patch-a za GTA SA.
Nemam link ali ti preporučujem da ga ne koristiš jer je pun bug-ova.. :)
Nemam link ali ti preporučujem da ga ne koristiš jer je pun bug-ova.. :)
Ma nebitno, ako neko ima treba mi drugu. Neke linkove koje sam imao sada ne rade, a nasao sam BIH patch ali mi to ne treba.
SlaveX ().()
4.4.2008, 23:37
Imal neko provjeren link za download Srbija patch-a za GTA SA.Ne moze da se predje zadatak sa skakanjem,jer kecu nece da se otvore vrata od garaze!!!Najbolje ti je da predjes san andreas bez srbije i onda da je instaliras,naravno ako vec nisi presao!!!:D
[]D.[].[]v[].[]D.
5.4.2008, 0:55
Ne moze da se predje zadatak sa skakanjem,jer kecu nece da se otvore vrata od garaze!!!Najbolje ti je da predjes san andreas bez srbije i onda da je instaliras,naravno ako vec nisi presao!!!:D
MOZE !! :eek: Uspeo sam da prdjem nasao sam low ride i stavio ga u garazu . Zatim sam otiso na misiju i kad mi je dao stojadinku ja sam izasho i otisho do garaze gde me je cekao LOW RIDE ! Tako sam tamo doso i nabudzio i useo da predjem .:dedica:
SlaveX ().()
6.4.2008, 15:21
D.[].[]v[].[]D.;502979']MOZE !! :eek: Uspeo sam da prdjem nasao sam low ride i stavio ga u garazu . Zatim sam otiso na misiju i kad mi je dao stojadinku ja sam izasho i otisho do garaze gde me je cekao LOW RIDE ! Tako sam tamo doso i nabudzio i useo da predjem .:dedica:SVAKA TI CAST,kako si to uspeo da iskombinujes,ja nisam ni pokusavao,kad sam videon da ne moze kopirao sam sejvove u poseban folder,reinstalirao igricu,vratio sejvove i presao je bez srbije.Pa sam tek onda instalirao srbiju!!!Tako mi je lakse nego da se mucim sa svim onim bagovima!:cool:
Gordon Freeman
6.4.2008, 15:53
D.[].[]v[].[]D.;502979']MOZE !! :eek: Uspeo sam da prdjem nasao sam low ride i stavio ga u garazu . Zatim sam otiso na misiju i kad mi je dao stojadinku ja sam izasho i otisho do garaze gde me je cekao LOW RIDE ! Tako sam tamo doso i nabudzio i useo da predjem .:dedica:
I bre kako ti je to poslo za rukom, ja sam mislio da su svi low rideri pretvoreni u keceve lowridere! Al u svakom slucaju bravo:aplauz:!
[]D.[].[]v[].[]D.
6.4.2008, 16:22
I bre kako ti je to poslo za rukom, ja sam mislio da su svi low rideri pretvoreni u keceve lowridere! Al u svakom slucaju bravo:aplauz:!
SVAKA TI CAST,kako si to uspeo da iskombinujes,ja nisam ni pokusavao,kad sam videon da ne moze kopirao sam sejvove u poseban folder,reinstalirao igricu,vratio sejvove i presao je bez srbije.Pa sam tek onda instalirao srbiju!!!Tako mi je lakse nego da se mucim sa svim onim bagovima!:cool:
Pa rekoh moze da se valjda predje nekako .... i eto u svakom slucaju HVALA.....:to_care:
Jel zna neko gde ima da se skine neki dodatak za neka kola nabudzena ili tako nesto.A da nije GTA Srbija posto je to tesko s....
Mislis nova?
Idi u gta garage (http://www.gtagarage.com/mods/index.php)....
Mislis nova?
Idi u gta garage (http://www.gtagarage.com/mods/index.php)....
Ma mislim da ima sve ispravke kola,a ne da skidam jedan po jedan auto...
Ne svatam pitanje, da bude kao mod ili sta????
Sigrno na mod misli (totalnu konverziju) ali slaba vajda od toga ja sam davno nasao jedan ali nije nizasta.:(
Ma brate da ova stara kola u sa skinem neki pec ili mod(koko se to vec zove ne znam) i da zamenim nekim novim nabudzenim kolima.
Jel sam sad objasnio?
Sigrno na mod misli (totalnu konverziju) ali slaba vajda od toga ja sam davno nasao jedan ali nije nizasta.:(
Sto nije nije nizasta,kakvo je,jel su nabudzena?
SlaveX ().()
8.4.2008, 21:00
Ma brate da ova stara kola u sa skinem neki pec ili mod(koko se to vec zove ne znam) i da zamenim nekim novim nabudzenim kolima.
Jel sam sad objasnio?Ja sam shvatio ali ipak ne znam gde da nadjes to.:D
Pa skidaj jedan po jedan pa sam napravi mod-patch:D
Pa skidaj jedan po jedan pa sam napravi mod-patch:D
E bas ti hvala :). Ocu samo nova kola! :mad:
ko ima sifru za pucanje iz auta??? :o
ko ima sifru za pucanje iz auta??? :o
Šta će ti šifra za drive-by? :confused:
To ni ne postoji.
To ni ne postoji.
Nije klasican drive-by vec je full pucanje iz automobila - OUIQDMW.
Carl Jonson CJ
9.4.2008, 15:40
Jel sam sad objasnio?
http://grandtheftauto.filefront.com/info/imgtool
To ni ne postoji.
Има, то је оно кад избаци узи кроз прозор и појави се нишан, а он вози... Као у МафиЈи.
Evo moda koji menja automobile , odecu . oruzje , zgrade(neke), ne deluje lose.
http://grandtheftauto.filefront.com/file/Andreas_08_Mod_Pack;88835
EDIT: Mod je njesra! Na sve strane nabudzeni automobili , ocajni modeli jos ocajniji handling( u krivinama se prevrcu kola)...
Evo moda koji menja automobile , odecu . oruzje , zgrade(neke), ne deluje lose.
http://grandtheftauto.filefront.com/file/Andreas_08_Mod_Pack;88835
Super samo sto nestaje struje pa nebi mogao da skinem 550 mb,jel ima nesto preko torenta?
Roronoa Zoro
10.4.2008, 1:40
Ja sam izmenjao skoro sva vozila (90%) i igra ne puca, ali o5 ima bagova u vidu gubljenja tekstura (najviše u SF-u) i što je najgore ne znam kako to da rešim.
SlaveX ().()
10.4.2008, 11:23
Super samo sto nestaje struje pa nebi mogao da skinem 550 mb,jel ima nesto preko torenta?Pa skini operu sa interneta,posto ona nastavlja sa skidanjem odakle si stao!!!Vrlo korisno:D
Carl Jonson CJ
10.4.2008, 15:21
Ja sam izmenjao skoro sva vozila (90%) i igra ne puca, ali o5 ima bagova u vidu gubljenja tekstura (najviše u SF-u) i što je najgore ne znam kako to da rešim.
Није то једини проблем, са толико модова нема шансе да покренеш мултиплејер.
Roronoa Zoro
10.4.2008, 23:16
Eh, najmanji je problem sačuvati back-up modovanog SA i igrati MP, ali tu je problem druge vrste, a zove se dial-up.
SAN ANDREAS ZIVI !!!
Rus po imenu Boris Voronstov uneo je zivot u sada vec 4 godine stari GTA San Andreas.
Naime njegova serija ENBS modova vec dugo se bavi ovom tematikom, a najnovije cedo je Next - Gen san andreas. MOD koji dodaje next-gen efekte tezi manje od 200kb i zahteva najmanje Pixel Shader 2, a preporuceno 3 karticu.
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=314556 <ovde mozete pogledati topic a na njegovom sajtu http://boris-vorontsov.narod.ru/index_en.html mozete skinuto njegovo delo
screenshotovi :
before
http://smages.com/t/81/ca/81cacc176b649ad85b6bcd4f356cc63f.jpg (http://smages.com/81/ca/81cacc176b649ad85b6bcd4f356cc63f.jpg.htm)http://smages.com/t/fd/19/fd197054e98fa62708e726fa2bbe11b5.jpg (http://smages.com/fd/19/fd197054e98fa62708e726fa2bbe11b5.jpg.htm)http://smages.com/t/7c/f1/7cf12c03614724f8c147a98d276fd9de.jpg (http://smages.com/7c/f1/7cf12c03614724f8c147a98d276fd9de.jpg.htm)
http://smages.com/t/30/cb/30cb9f488338bcd5fda66200146a924a.jpg (http://smages.com/30/cb/30cb9f488338bcd5fda66200146a924a.jpg.htm)http://smages.com/t/37/19/3719c6b0a48c92d6f5f0166426d75fb8.jpg (http://smages.com/37/19/3719c6b0a48c92d6f5f0166426d75fb8.jpg.htm)http://smages.com/t/11/b5/11b50714f8bac64adabf20803c68a33f.jpg (http://smages.com/11/b5/11b50714f8bac64adabf20803c68a33f.jpg.htm)
a sto me je jos zaintrigiralo je da je prosirio mod i na GTA3/ Vice City, nazalost GTA3 nisam u stanju da isprobam ali Vice City pokazuje OGROMNE znake zivota posle ovoga.
evo jednog malog "screena" iz vice city-a
http://i26.tinypic.com/2a7swub.jpg
skidajte i uzivajte u cekanju GTA4 za PC.
Partybreaker
9.5.2008, 20:25
Bez uvrede, ali meni ovo vise lici na razliku izmedju medium i very high...
Meni samo liči na gomilu bloom efekata:p
A ne... vidis, ima i refleksija na kolima... neznam dal to bilo u obicnoj ne modovanoj verziji... cini mi se da nije... mada i dalje izgleda tuzno... sto je i logicno posle ovoliko vremena...
nije bilo u obicnoj verziji, meni je sasvim super ovo, i definitivno ce me zadrzati da odigram opet sva 3 dela do GTA4 na PC-u
Instalirao sam opet san andreas :) i podesavanja su 1024x768x32,AA 1,frame limiter off,draw distance maximum,mip maping -on,visual fx quality(cini mi se da je to)-very high,widescreen off...e sad pojavljuje mi se nekad zuta slika tj sve je zuto,pa plavo,i onda potamni i tako sve bude tamno,a dim izgleda kao da je 16bit,u cemu je problem,igra je sveze instalirana bez modova i verzija je us 1.0
i izbacuje me posle svakih 10 min iz igre sa porukom
http://img81.imageshack.us/img81/8123/fressp3.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=fressp3.jpg)
grrr... imam samo jedan mod zapravo,samo za jedan automobil
:( ne zna niko,instalirao sam i patch....but nothing :(
aleksandar-gta
2.6.2008, 14:17
da li neko zna u koji folder da ubacim skin za san andreas????
zna li neko preko kojeg programa se ubacuju kola i motori u san andreas
zidan grobar
2.6.2008, 15:26
Da li neko ima save game fajl kod misije end of the line.
Ako neko ima neka mi posalje preko licne poruke.
moze li mi neko reci kako da ubacim dodatna kola i ostalo za san andreas.u koji fajl se ubaca da bi radilo???????
ne moze tek tako da se ubaci,moras preko programa..potrazi malo po netu,ne znam napamet kako se zove..skines taj program,izaberes kola sa neta koja ti se dopadaju,u tom programu izaberes kola koja ces da zamenis i "replace" :)
Da li neko ima save game fajl kod misije end of the line.Ako neko ima neka mi posalje preko licne poruke.
Imaš ovde:
Za one koje imaju problema ili su negde "zapeli":
http://www.vladimir.skach.cz/sanandreas/
SAVEGAMES DOWNLOAD :)
da li neko zna u koji folder da ubacim skin za san andreas????
preko img toola se to radi
Koristi ovaj program
http://grandtheftauto.filefront.com/file/San_Andreas_Mod_Installer_SAMI;55091
evanghelion
2.6.2008, 22:10
Isprobao sam ovaj mod koji dodaje refleksije i efekti su uzasni, jedino su refleksije su ok ali bloomi senke su uzasni + tolko guse grafiku da na 8800gt imam 12-18 fps kad ih ukljucim. Mozda moze to da se sredi konfigurisanjem ali sam izgubio 2 sata i nista nisam uspeo.
Isprobao sam ovaj mod koji dodaje refleksije i efekti su uzasni, jedino su refleksije su ok ali bloomi senke su uzasni + tolko guse grafiku da na 8800gt imam 12-18 fps kad ih ukljucim. Mozda moze to da se sredi konfigurisanjem ali sam izgubio 2 sata i nista nisam uspeo.
Batali mod,taj mod nije nista posebno dodao je samo refleksije,nista posebno,Gta San Andreas je vreme pregazilo,ali je igra postigla sve sto se postici moze,tako da odlazi u zasluzenu penziju,a to nijedan mod ne moze promeniti
Zna li neko pomocu kog programa mogu napraviti mod za igricu, npr. GTA san andreas?
Zna li neko pomocu kog programa mogu napraviti mod za igricu, npr. GTA san andreas?
Pogledaj ovde alatke pa mozda nadjes nesto za sebe:ciao:
http://www.thegtaplace.com/downloads/category.php?id=41
HaveBreak
10.6.2008, 19:06
Ovo sam video danas:
http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=3924
Napravice mod za San Andreas koji ce donekle podsecati na GTA 4,nadam se da ce ga odraditi kvalitetno kako bi prekratio nekako cekanje oktobra;)
alex_svabo
10.6.2008, 23:49
heh...kad vidim sta sad pisete...uciti kako se ubacuju auta i ostale stvari je sada kasno:dedica:....ja sam poceo sa time kako postoje ti programi...a sada u augustu cu da zavrsim jednu expanziju :alealeee:...``GTA Doboj``(jedan grad u bosni)(to ce da bude nesto kao gta srbija samo MNOGO bolje)...ubacena cu auta efekti odeca zgrade zvukovi radio loadskrinovi idt... jednostavno receno sve moguce:cool:....te sve sam modove sa sajtova gta-worldmods.de,gtasanandreas.de, thegtaplace.com i gtainside.com...skinuo i uz jedan program ``txd workshop`` izmenio u nas jezik(nase reklame i.t.d)....i onako kako sam ja hteo.... i kazem vam sad je kasno uciti se kako to napraviti...a ako bas hocete treba vam:
1:alci`s img tool, pored kojeg jos manualno neke stvari promeniti morate. ili
2:gta san andreas mod installer..uz kojeg uvek izadje iz igre ako udjete u tuning garazu....zato sto vam taj jedan carmods.txt nije za to auto uredjen nego za ono sa kojim ste ga zamenuli...
onaj mod sa boljim efektima je *****e ja imam nvidia 8600 GS sa directx 10
i igram na rezoluci 1440 x 900 sa svim mogucim dodacima sto se moze napraviti u meniju bez problema i kad ono upalim i sve to smanjim 1240 x (nesto) opet stopa nece nikaaaako......
poz...
Djordje Turjacanin
19.7.2008, 0:22
Ako iko gleda ovu temu, zna li iko sajt sa walktroughom na srpskom
Treba mi za jednu knjigu a mrz me prevoditi sa engleskog:boodala:
Kad se moderatori smiluju da naprave temu walktrough:D,onda cu ja napisati na srpskom walk za San Andreas
Djordje Turjacanin
19.7.2008, 12:50
Kad se moderatori smiluju da naprave temu walktrough:D,onda cu ja napisati na srpskom walk za San Andreas
He, uskoro mislim otvoriti temu o GTA san andreas knjizi koju mislim napisati, naravno u e-book formi jer nemam para za papirno izdanje pa gdje bi to moglo se staviti:)
Imam ja, ali nije dovršen ceo San Fierro i nisam ni započeo Las Venturas
DavidovicN.S
19.7.2008, 13:06
Pa ovo je tema za San Andreas, mozes da napises walktrough i da stavis ovde pa ko hoce neka skine.:opanachke A lakse bi bilo da se walkthroughs stavljaju u temu igre nego da se pravi tema sa svim tim na jednom mestu, ovako je preglednije.:ciao:
HaveBreak
19.7.2008, 13:34
He, uskoro mislim otvoriti temu o GTA san andreas knjizi koju mislim napisati, naravno u e-book formi jer nemam para za papirno izdanje pa gdje bi to moglo se staviti:)
Kakva ce to biti knjiga,o cemu,kao nesto tipa walktrough ili sta se sve moze pronaci u igri
Djordje Turjacanin
19.7.2008, 15:30
Kakva ce to biti knjiga,o cemu,kao nesto tipa walktrough ili sta se sve moze pronaci u igri
Ovo drugo, sve o igri i walktrough i likovi i prica i to...
alex_svabo
19.7.2008, 23:35
pa ako to vec sve postoji na engleskom jeziku...
evo vam link na kojemu cele recenice mozete prevesti na hrvatski...malo treba naravno da se promeni na srpski i treba da se procita da nije koja rec izostavljena...
http://translate.google.de/translate_t?sl=en&tl=hr
pozz:ciao:
Nije fazon da se prevede sa engleskog, vec da neko sam nesto napise. Svako moze prevesti vec gotovu stvar, ali napisati je drugo...
Djordje Turjacanin
22.7.2008, 13:35
Već po neki 5 put startujem SA i još ne znam kako se motor propinje na zadnji točak, ako neko zna da javi
:)
DavidovicN.S
22.7.2008, 13:40
Već po neki 5 put startujem SA i još ne znam kako se motor propinje na zadnji točak, ako neko zna da javi
:)
Ako igras na PC-u motor se dize na zadnji tocak tako sto vozis unapred (W) i drzis strelicu na dole.
HaveBreak
22.7.2008, 13:52
A ako zelis da budes jos veca faca mozes takodje da se propnes na prednji tocak tako sto ce drzati strelicu nagore i pritisnuti s(kocnica) :)
Moze li mi neko dati tacno upustvo kako preci igricu na 100% ?
HaveBreak
25.7.2008, 16:17
Evo kompletna lista sta sve treba da uradis:
http://www.gta-sanandreas.com/guides/100percent/index.php
@ Havebreak
Znao sam otprilike za to nego me zanima, moze li neko da mi to ukratko isprica o skrivenim misijama koje se nalaze po mapi i sl.
moze li neko da mi to ukratko isprica o skrivenim misijama koje se nalaze po mapi i sl.Kako misliš da ti neko ispriča o misijama? :confused: Jedino ako hoćeš da ti neko kaže gde se nalaze? A za to imaš gomilu mapa pa pogledaj gde se šta nalazi...
Inače prešao sam bio oko 98,6%. Nisam odradio samo ono sa motorom u San Fierru, koliko vidim zove se NRG-500 Challenge i jedna slika mi je bila ostala da slikam... :(
Srlandand
26.7.2008, 14:16
Ja sam ga tek skoro instalirao na svom kompu i nikako ne mogu da predjem onu j***** misiju kada treba da podizem auto sa hidraulikom. Nikako mi to ne ide uod ruke. Inace, misije mi se uopste ne svidjaju. Za****** su od samog pocetka. Ni pucanje mi se ne svidja, bilo je mnogo lakse u Vice City-ju.
HaveBreak
26.7.2008, 15:34
Meni se u San Andreas-u najvise ne svidja zvuk oruzja. Pistolj, mini smg-ovi zvuce identicno. Isto tako i m4 i kalas. Cak i shotgunovi zvuce isto. To meni smeta, jer su oba prethodnika i GTA 3 i VC imali odlicne zvukove oruzja,to su ovde pokvarili.
Djordje Turjacanin
27.7.2008, 17:07
Ja sam ga tek skoro instalirao na svom kompu i nikako ne mogu da predjem onu j***** misiju kada treba da podizem auto sa hidraulikom. Nikako mi to ne ide uod ruke.
Skačeš na NP8-gore, NP4-lijevo, NP6-desno i NP2-dolje, nije to uopšte teška misija ima mnogo gorih
:qliranje:
Srlandand
28.7.2008, 12:36
Skačeš na NP8-gore, NP4-lijevo, NP6-desno i NP2-dolje, nije to uopšte teška misija ima mnogo gorih
:qliranje:
Znam komande, ali mi one strelice na ekranu cesto preskacu pa poludim. Kad ja treba da pritisnem, kada je strelica pre kruga ili u krugu? :icon_scra
[]D.[].[]v[].[]D.
28.7.2008, 12:41
Znam komande, ali mi one strelice na ekranu cesto preskacu pa poludim. Kad ja treba da pritisnem, kada je strelica pre kruga ili u krugu? :icon_scra
Pa izmedju najbolje !:to_care:
Djordje Turjacanin
28.7.2008, 15:01
I ja sam prije imao problema s tim, sve je to stvar vježbe:)
HaveBreak
28.7.2008, 21:20
U tom hidraulicnom takmicenju nikad nisam ukapirao koji je taster strelica ukoso. Da li zna neko?
Davno je to bilo al cini mi se da treba da pritisnes gore i desno(8+6) ako hoces da ide strelica u gornji desni ugao.Mislim logicno zar ne?
Shone_King
29.7.2008, 0:10
pa kombinacija kosa u desno gore i desno kosa u levo gore i levo..prosto al priznajem da sam se jedino oko te misije muchio...
ja sam zape(ni)o na nivou gde se uci voznja helikoptera tj.letenja istim, preciznije deo kada upucam 3 staticna cilja na pisti pa onda ona 2 auta sto se krecu u krug i treba sleteti-sve to uradim u roku od 2 minuta (limit nije preciziran) ali nikako da dobijem trazenih 70 % (za sletanje na cilj dobijem 90%) da li sam nesto propustio?
inace odlicna igra i odavno meni omiljen serijal (jos od keca)
[]D.[].[]v[].[]D.
29.7.2008, 19:58
ja sam zape(ni)o na nivou gde se uci voznja helikoptera tj.letenja istim, preciznije deo kada upucam 3 staticna cilja na pisti pa onda ona 2 auta sto se krecu u krug i treba sleteti-sve to uradim u roku od 2 minuta (limit nije preciziran) ali nikako da dobijem trazenih 70 % (za sletanje na cilj dobijem 90%) da li sam nesto propustio?
Isto i kod mene ..... jao ne podsecaj me na tu misiju ......:icon_evil
Pozovi brata,sestru ili druga da vozi dok ti pucas ili obrnuto.
Da li neko zna kada se pojavljuje kosarkaska lopta? Znam gde su tereni, ali sam samo jednom igrao kosarku, da li ima neko pravilo kada se pojavljuje ili se to slucajno desava, kad naletis na teren
Meni uvijek ima,na onom terenu pored kuce.
HaveBreak
30.7.2008, 10:39
Citao sam nesto na netu i video sam da se svima drugacije pojavljuje, a nekome uopste ne. Ja sam samo jednom igrao i to u onoj vili u LS-u i nikad vise. Obisao sam sve terene, ali nista. Bas mi je bilo simpaticno da sutiram na kos
Srlandand
30.7.2008, 14:04
Meni se pojavljuje na svakom kosarkaskom terenu, a najvise volim da zakucavam.
HaveBreak
30.7.2008, 15:08
Konacno sam nasao prokletinju. Mozda mi se nije htela pojaviti, zato sto sam igrao sa 100% save, stvarno ne znam. Kad sam presao na drugi save, bila je lopta na svakom terenu. Evo jedan kos sa 22 metra:)
http://img501.imageshack.us/img501/7311/43024152nm9.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=43024152nm9.jpg)
[]D.[].[]v[].[]D.
30.7.2008, 16:04
Konacno sam nasao prokletinju. Mozda mi se nije htela pojaviti, zato sto sam igrao sa 100% save, stvarno ne znam. Kad sam presao na drugi save, bila je lopta na svakom terenu. Evo jedan kos sa 22 metra:)
http://img501.imageshack.us/img501/7311/43024152nm9.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=43024152nm9.jpg)
e kako ti je takva mapa i ikone ?:icon_scra
HaveBreak
30.7.2008, 17:52
To je Detailed Radar Mod (http://www.thegtaplace.com/downloads/file.php?id=1144), trebace ti i San Andreas Mod Instaler, koji ces lako naci na google-u
Djordje Turjacanin
30.7.2008, 17:59
Trebaš li počinjati igru ispočetka:qliranje:
Trebaš li počinjati igru ispočetka:qliranje:
Zasto???
Zasto???
Zbog moda valjda.
HaveBreak
30.7.2008, 18:22
Ne treba se pocinjati igra ispocetka. Samo se instalira i moze da se igra sa save-om
Zbog moda valjda.
To nema nikakve veze ...
Djordje Turjacanin
30.7.2008, 22:27
Zasto???
zato što neki modovi zahtijevaju da se igra krene ispočetka:)
Djordje Turjacanin
31.7.2008, 14:57
Jeli, čuo sam da u SA možeš da otvoriš kasino, pa ako zna kako to da uradim neka ovde kaže:)
Srlandand
31.7.2008, 16:49
Jeli, čuo sam da u SA možeš da otvoriš kasino, pa ako zna kako to da uradim neka ovde kaže:)
Valjda je to u sklopu neke misije. :icon_scra
ps: Konacno sam presao ono sa strelicama i kolima. Vise mi se smucilo i razbio sam onog lika. :boxing:
Koliko ja znam ne mozes.
Ali zato mozes imati rudnik,aerodrom i jos par stvari.
Djordje Turjacanin
31.7.2008, 19:19
Ali zato mozes imati rudnik,aerodrom i jos par stvari.
A kako, sad sam završio END OF THE LINE imam 60 miliona i još da osvajam teritorije pa sad malo se vozam po San Andreasu:)
Djordje Turjacanin
31.7.2008, 19:20
Dobro, aerodrom kod LV-a sam kupio ali rudnik ne znam
HaveBreak
31.7.2008, 19:21
To nije rudnik, vec kamenolom;)
Djordje Turjacanin
31.7.2008, 19:27
To nije rudnik, vec kamenolom;)
PA gdje ga mogu naći/kupiti:confused:Mapa ili nešto slično
Pa ako si prešao celu igru, onda si odradio i misije na njemu:boodala: Hint...zapadno od Las Venturasa
Djordje Turjacanin
31.7.2008, 19:31
Pa ako si prešao celu igru, onda si odradio i misije na njemu:boodala: Hint...zapadno od Las Venturasa
Dobro, zna li iko šta se još može kupiti,napraviti
HaveBreak
31.7.2008, 22:20
Ne mora ni google, moze samo da prelista temu i vidi ovaj moj post
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=575808&postcount=377
ja sam presao mislim bukvalno sve sem onog export import i onog triatlona i nisam one stvarcice skupljao i one grafite pisao(lol na kraju 100 stvari nsiam uradio..xexe)
nego sta je ovo:
Win Los Santos Gym Moves
Win San Fierro Gym Moves
Win Las Venturas Gym Moves
Complete Level 5 Of Valet Parking
Complete 2 Levels Of Freight Missions
ove mi nisu jasne tj ne umem da ih prevedem
Pa da u teretanama od onih senseia naučiš sve nove poteze koje koristiš u borbi bez oružja, zatim da u San Fierru radiš u onom hotelu na parkingu (kao u onoj misiji tako može i van misije za pare, kao nagradu dobiješ uniformu potrčka:D), a to poslednje je valjda da pređeš sve misije kad voziš kamion tegljač...
nove a to poslednje je valjda da pređeš sve misije kad voziš kamion tegljač...
Ne, poslednje je da ukrades voz i odvozis misije
dobro onda sam tih 5 presao....super
poz
uze4o sam GTA srbija ali nece da mi se instalira fali mi neki program kojim da otvorim tj. pokrenem gta3.img
probao sa preko alkohola ali nece isto sam i probao preko daemon toolsa ali ni preko njega nece
sta da radim kako da pokrenem
p.s. uradio sam preinstalaciju programa pre mesec dana pre toga imao sam normalno instaliran GTA san andreas i dodatak srbiju kada sam instalirao srbiju samo mi je pokrenulo instalaciju sto sad nije slucaj nesto mi fali ali nisam pametan zato vas i pitam:):)
hvala svima
Pa ja sam imao Srbiju, al samo sam prekopirao originalne fajlove od San andreasa i radilo je, ne znam sta si ti to preko deamon tools-a i alcohola radio.:confused:
Pa ja sam imao Srbiju, al samo sam prekopirao originalne fajlove od San andreasa i radilo je, ne znam sta si ti to preko deamon tools-a i alcohola radio.:confused:
ja se izvinjavam ali sam malo ispao glup
moja je greska jer sam zaboravio kako se radi
a tebi hvala sto si me potsetio:)
Djordje Turjacanin
5.8.2008, 15:57
Evo, da ne bi otvarao drugu temu o ovome pitam vas, koje su vam misije u los santosu kad ste prvi put igrali bile teške. Meni ona kad trebaš ljuljati low-rider u ritmu muzike i ona kad kradeš iz nacionalne garde oružje je***i viljuškar me nervirao.:mad:
Meni je najvise glavobolje zadavalo osvajanje teritorija, ono pre poslednje misije kad moras da osvojis ne znam tacno koliko posto teritorije. Bukvalno naviru sa svih strana sa kalasima i tec90. Poveo sam i svoje, ali su oni uzasno glupi i ubiju ih za sekundu tako da sam uvek ostajao sam.
Air School, misija kad kradeš lovca sa nosača aviona i ona kad avionom presrećeš mafijaške hitmene koji dolaze iz LC-a.
E da i ta misija sa mafijasima je uzasno teska. Jako puno sam igrao ispocetka dok nisam motorom usao u avion. Jako frustrirajuce, ali je zanimljivo kad se vratis u LC.
Ne to sa motorom na aerodromu. Ova misija je kad iz Las Venturasa poletiš malim avionom i onda treba da presretneš avion sa mafijašima, da u James Bond stilu iskočiš iz svog aviona na njihov, uđeš unutra i pobiješ sve.
Ne to sa motorom na aerodromu. Ova misija je kad iz Las Venturasa poletiš malim avionom i onda treba da presretneš avion sa mafijašima, da u James Bond stilu iskočiš iz svog aviona na njihov, uđeš unutra i pobiješ sve.
Jako teska misija, jedna tastatura mi je otkazala zbog toga :D , ali preso sam to naravno, sad se bakcem sa onom Nrg-500 trkom kad se kupe oni kruzici, uff i ono je zeznuto, a ja ne svatam, znaci presao sam sve misije i one sakrivene trke i sl. al meni onih zenskih ima samo dvije od mogucih pet, kako se dobijaju ostale :confused:
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/924362/33260
Odličan Girlfriend FAQ, sve što ste želeli da znate o devojkama iz GTASA:D
Za svaku piše šta je potrebno uraditi sa izgledom da bi pristale da izađu sa CJ-em(neke vole debele, neke mišićave, etc. etc.)
Kod većine pali visok sexappeal, tj. nabaci skupo odelce, skupa kolica(nemoj previše da se udaljavaš od njih, jer inače efekat se gubi), a najbolje rešenje bi bilo da sakupiš sve ostrige:)
meni je najteza misija bila ono sa low rider kad igras u ritmu strelica,a najvise sam voleo onu sa avionima Fajterom Harierom bash extra...
Avioni su najtezhe misije ubedljivo. Tj. sve shto ima veze sa avionima...
Djordje Turjacanin
6.8.2008, 15:04
Kada ste u San Adreasu poželjeli da polijete komp benzinom i zapalite ga:)
Ja sam htjeo u onoj misiji kad CJ i Katalina pljačkaju prodavnicu a ona četvorica dođu pa ukradu prije njih. Kad sam ih pobio dvojicu, taman da ubijemo i onog zadnjeg spanem na auto put i naravno, ovaj zbriše:mad:
2 puta sam je preshao VRH
O kakvom bre mucenju pricate ?Sad andreas sam presao vise puta i mogu reci da je jedna od najaksih igrara koje sam igrao.
za modove idite ovde: http://www.jvtdesign.net , ima i tutorial za sve
Jesu li ovde sva auta free?
Kako da ubacim u igru auta koja sam skino?
La.Prestige
24.8.2008, 16:09
ako vec hocete modove idite ovde:
http://www.thegtaplace.com/downloads/category.php?id=32&order=name&sort=asc&st=225
www.gta-worldmods.de
http://www.gtainside.com/en/news.php
to su vam najbolji sajtovi,a uputstvo mozete naci kod jednog mog frenda koji je majstor za gta http://www.gtasanand.bloger.hr/
uzivajte;)
O kakvom bre mucenju pricate ?Sad andreas sam presao vise puta i mogu reci da je jedna od najaksih igrara koje sam igrao.
O kakvom prelazenju pricash? Sa cheatovima ili bez?:dzavo::dzavo::dzavo:
Shone_King
27.8.2008, 23:23
Presao GTA SA par puta bez i jedne sifre.
Ja napredujem.Shto je vishe igram to manje koristim shifre.Zadnji put koritio sam shifre samo 3 puta.U misijama kod Salvatorea Leona i zadnji deo misije kada treba da napustish skladishta,a svuda je vatra(mrzelo me da gasim svaku vatru:p)
Roronoa Zoro
28.8.2008, 1:41
Ali možeš i da odradiš sve mislije kao vatrogasac (ima ih 12) i onda si otporan na vatru.
La.Prestige
28.8.2008, 11:25
Ali možeš i da odradiš sve mislije kao vatrogasac (ima ih 12) i onda si otporan na vatru.
pa cim imas save game 100% predjeno,i kad si otporan na vatru znaci da si obavio tu misiju
Roronoa Zoro
28.8.2008, 13:42
Pa nikada nisam prešao 100% iz razloga što me mrzi da odrađujem neke od mini misija. Dok uvek kad krenem da igram SA iznova prvo što odradim su vatrogasne misije i sanitet.
Djordje Turjacanin
31.8.2008, 19:21
Kako da ukradete tenk?
Ovde ću vam opisitati kako da ukradete tenk bez ikakvih šifri, ali onaj pravi tenk ne onaj što vozite u zadnjoj misiji koji pršće vodu već onaj pravi. Ukoliko ste ikada dobili šest zvjezdica mogli ste da vidite tenkove. Znači evo kako to da uradite: Uzmite neki brz avion iz onog napuštenog aerodroma koji ste kupili i krenite prema onoj vojnoj zoni, ali pazite da uđete ispred onih hangara. Brzo se spustite pošto ste dobil 5 zvjezdica. Trčite prema onim hangarima ali pazite da vas ne ubiju pa zato morate skroz trčati, kad nažete tenk u jednom od hangara uđite u njega i krenite prema vašem aerodromu, FBI će vas napadati autima ali nije mnogo bitno pošto je tenk.....tenk:dzavo: pa će izdržati lupanja, kad dođete do aerodroma parkirajte ispred kućice i brzo otrčite unutra i saveujte. Pošto automobili ostaju kad saveujete, uđite u tenk i odvezite ga u garažu.:):):)
imas i foru sa saveom kod red dragon kazina. Napravis *****e sa 6 zvezdica i cekas da te napadne tenk onda , kad dodje ti samo predjes preko diskete za save, sejvujes i kad se ponovo prikaze ekran nemas 6 zvezdicas a tenk stoji pored tebe samo unutra je vozac. Onda njega izbacis i pojavi se jedna zvezdica i ponovo save i kad se vratis stoji prazan tenk a tebe niko ne juri.
Isto tako ozes da ukrades i FBI dzip.
Evo vam jos jedan tip koji nisam video ni u jednom walktrough-u, mozda sam prvi provalio :).
Kako da pobedite triatlon od LS do LV. Nadjite jetpack i dovozajte se na plazu u LS odakle trka pocinje. Ostavite jetpack blizu starta i udjite u marker da pokrenete akciju. Kada akcija krene prvo ide plivanje, vozite jetpack tako da vam noge budu do clanaka u vodi i necete biti diskvalifikovani. Resto morate posteno da odvozate ali je prednost koju ovako dobijete dovoljna za pobedu.
Pokusao sam i da izguram bicikle drugih trkaca u vodu tako da oni ne mogu da staruju deonicu sa biciklima, ali mi nije poslo za rukom da izguram sve na vreme (pre nego sto ostali trkaci stignu). Ako nekome uspe neka javi.
I jos jedan tip, za vigilante misije vojni helikopter je majka mara.
gamer4life
31.8.2008, 22:05
Evo vam jos jedan tip koji nisam video ni u jednom walktrough-u, mozda sam prvi provalio :).
Kako da pobedite triatlon od LS do LV. Nadjite jetpack i dovozajte se na plazu u LS odakle trka pocinje. Ostavite jetpack blizu starta i udjite u marker da pokrenete akciju. Kada akcija krene prvo ide plivanje, vozite jetpack tako da vam noge budu do clanaka u vodi i necete biti diskvalifikovani. Resto morate posteno da odvozate ali je prednost koju ovako dobijete dovoljna za pobedu.
Pokusao sam i da izguram bicikle drugih trkaca u vodu tako da oni ne mogu da staruju deonicu sa biciklima, ali mi nije poslo za rukom da izguram sve na vreme (pre nego sto ostali trkaci stignu). Ako nekome uspe neka javi.
I to sam sa triatlonom davno provalio, jedino su me skoro stigli na deonici sa trčanjem, a pošto nisam hteo da izgubim, ukucao sam šifru za jetpack :dzavo: Posle sam sa Control Centerom nulirao broj unetih šifara :to_care:
imas i foru sa saveom kod red dragon kazina. Napravis *****e sa 6 zvezdica i cekas da te napadne tenk onda , kad dodje ti samo predjes preko diskete za save, sejvujes i kad se ponovo prikaze ekran nemas 6 zvezdicas a tenk stoji pored tebe samo unutra je vozac. Onda njega izbacis i pojavi se jedna zvezdica i ponovo save i kad se vratis stoji prazan tenk a tebe niko ne juri.
Isto tako ozes da ukrades i FBI dzip.
Ovo isto može i u Doherty garaži ili kod Catalininog skrovišta.
Djordje Turjacanin
1.9.2008, 14:35
Moželi mi iko poslati fajl american.gxt nešto sam zezo i pokvario. Moj mail je djordjeturjacanin@hotmail.com
http://files.filefront.com/americangxt/;5135161;/fileinfo.html
@Gamer4Life- 'El mozes da mi pojasnis kako se brisu sifre, posto nisam znao da to moze.
evo nesto za sve fanove GTA serijala- http://gta.wikia.com/wiki/Main_Page
Down Force
4.9.2008, 17:48
Da li iko na svetu zna dje mogu da downloadujem parkour mod za San Andreas....????????/ na ivici sam zhivaca.......:n-cc2::n-cc2::n-cc2:
:ciao:
Pogledaj klip (http://www.youtube.com/watch?v=O3mqlbjtKtA) pa pretisni link (More info) za link ka rapidshare
Ili jednostavno klikneš na ovaj link (http://rapidshare.com/files/88932771/Parkour_gta_sa_mod.zip). ;)
to su vam najbolji sajtovi,a uputstvo mozete naci kod jednog mog frenda koji je majstor za gta http://www.gtasanand.bloger.hr/
uzivajte;)
Лепо само тужно што није успео:opanachke да заврши мод који је радио у инат ГТА Србији али авај тај проклети вирус можда су му га из ГТА Србије послали у инат :rofl:.
Down Force
5.9.2008, 11:38
Pogledaj klip (http://www.youtube.com/watch?v=O3mqlbjtKtA) pa pretisni link (More info) za link ka rapidshare
Ili jednostavno klikneš na ovaj link (http://rapidshare.com/files/88932771/Parkour_gta_sa_mod.zip). ;)
E poslao bih ti hiljadu zahvalnica...ali ne mozhe....:D
THX DUDE....:ciao::n_klanja::n_klanja:
e razocharah se....:(:( ja sam mislio da mogu i roll i salto unapred i unazad zajedno....mozhe li ikako to da se napravi?? :(
gamer4life
10.9.2008, 0:07
Trebam pomoć!
Ako mi iko može dati fajl "spl_a_f_r.dff" koji se nalazi u gta3.img arhivi, bio bih mu veoma zahvalan.
Roronoa Zoro
10.9.2008, 10:56
Evo fajla.
gamer4life
10.9.2008, 11:01
E hvala ti! :n_klanja: Tako mi i treba kad ne pravim backup. :kreza:
Au koja telepatija! Ti postuješ a ja 5 min posle proverim forum :eek:.
Šalu na stranu, hvala.
gamer4life
20.9.2008, 12:09
Evo vidi mene, ponovo se bavim car modovima za SA. Trazio sam svuda (ni Google nije mnogo pomogao) ali ne mogu da nadjem kola iz ProStreeta za SA, a da su dobro i detaljno uradjena. Tunirana, kao npr: Evo X (od bossa), RX 7 (iz introa za bezbednost). Molim pomozite sa linkovima.
gamer4life
23.9.2008, 13:58
Evo jos necega. Otkad sam ubacio neke modove , mislim da je onaj za efekte (mislim da je Robciante), ovakvi su mi prozori na nekim kolima. Ako se ne vidi na slici, plave su boje. Moze mi neko reci kako samo to da uklonim? Hvala.
Ja sam skapirao da se triatlon mozhe precji i bez shifara(ili bez pomocjnih sredstava poput jetpacka), samo na poslednjoj deonici treba tucji protivnike u trku... Tako sam ga zamalo preshao, al sam se pre cilja smorio i izvadio shtoljpi umesto da mlatim rukom i bio sam diskvalifikovan...
moze se i lakse ukrasti tenk, uzite kamion ili neki veci auto, jedan deo ograde kod vojne baze se moze srusiti, ulupajte taj deo odvezite se do hangara u uzite tenak, sa avionom je teze zato sto vas gadjaju raketama
Iskoristavanje bagova u igri ne smatram varanjem nego samo jos jednim vidom igranja ponekad i zanimljivijim od normalnog. Svaki walktrouhg za GTA je prepun takvih fora.
Evo i kako da zaradite vise para nego sto ce vam ikada zatrebati. Sacuvajte igru ispred 4D kazina igrajte rulet iskljucivo na "zero" ako budete na gubitku ucitate nanovo poziciju i sve ispocetka, kad dobijete odmah sacuvate ... Dobitak je 35 puta ulozeno, naravno ulazite maksimum. Kada sam provalio ovu foru pozeleo sam da vidim koliko se max love moze imati u igri i nisam saznao jer mi je dosadilo igranje. Jel zna neko koliki je taj max?
Ako se iko razume u vrednosti handlinga u gta sa, neka mi ispise vrednosti koje trebam da zamenim sa vrednostima nekog auta da bih dobio ROCKET FAST CAR.........:alealeee: Video sam na YOUTUBE sta je jedan decko uradio.... i auto mu pichi k'o metak.... pozZ i Hvala:Freddy:
La.Prestige
28.9.2008, 18:26
Ako se iko razume u vrednosti handlinga u gta sa, neka mi ispise vrednosti koje trebam da zamenim sa vrednostima nekog auta da bih dobio ROCKET FAST CAR.........:alealeee: Video sam na YOUTUBE sta je jedan decko uradio.... i auto mu pichi k'o metak.... pozZ i Hvala:Freddy:
treba da ti prvi brojevi budu sto manji,a zadji shto veci...npr.1.2.4.24.435.43543.4364343.....i tako..;)
evanghelion
28.9.2008, 18:47
treba da ti prvi brojevi budu sto manji,a zadji shto veci...npr.1.2.4.24.435.43543.4364343.....i tako..;)
O čemu ti to? Zašto lupaš? Treba lepo čovek da otvori handlig.cfg preko notepada npr. i da promeni parametre za ubrzanje i max brzinu i to je to, što se tiče ostalih brojeva ne treba ih dirati jer može svašta da se poremeti. PEREN 1800.0 4500.0 2.2 0.0 0.2 -0.10 75 0.75 0.90 0.48 5 295.0 48.0 10.0 R P 12.0 0.50 1 30.0 1.0 0.13 5.0 0.36 -0.16 0.54 0.3 0.2 0.56 35000 40002000 1 0 1 0
Evo ti primer za perenail, prvo je brzina a drugo je ubrzanje, samo nemoj previše da povećavaš ubrzanje, ja sam stavio 45 i sve preko je neupravljivo.
Inače mogao si ovo da pitaš i u temi za gta, ali valjda će moderatori prebaciti u tu temu.
La.Prestige
28.9.2008, 18:54
O čemu ti to? Zašto lupaš? Treba lepo čovek da otvori handlig.cfg preko notepada npr. i da promeni parametre za ubrzanje i max brzinu i to je to, što se tiče ostalih brojeva ne treba ih dirati jer može svašta da se poremeti. PEREN 1800.0 4500.0 2.2 0.0 0.2 -0.10 75 0.75 0.90 0.48 5 295.0 48.0 10.0 R P 12.0 0.50 1 30.0 1.0 0.13 5.0 0.36 -0.16 0.54 0.3 0.2 0.56 35000 40002000 1 0 1 0
Evo ti primer za perenail, prvo je brzina a drugo je ubrzanje, samo nemoj previše da povećavaš ubrzanje, ja sam stavio 45 i sve preko je neupravljivo.
Inače mogao si ovo da pitaš i u temi za gta, ali valjda će moderatori prebaciti u tu temu.
ako to nije tacno ne lupam ja,nego lupaju oni sa youtube-a...
gamer4life
30.9.2008, 8:50
@Martok max za novac je $999.999.999
Za handling.cfg samo kod top speeda stavis nesto otkaceno, npr 700 i ima da leti!!!
patche_82
5.10.2008, 23:14
Help,pls ljudi. Posto na forumu nisam uspeo da nadjem kako se prelazi misija Madd Dogg (kada hoce da izvrsi samoubistvo),molio bih da mi pomognete kako da je predjem. Hvala unapred :)
http://www.gtasanandreas.net/walkthrough/
Ako razumes engleski, ovo ce ti sigurno pomoci ;).
King James
5.10.2008, 23:21
Ako te mrzi citati,vidi ovde,samo nadji misiju
http://www.gameanyone.com/game/PC/19.html ;)
patche_82
6.10.2008, 20:50
Hvala za sajtove:).
Zaboravih da prijavim u cemu je moj problem_u istoj misiji madd dogg mi izvrsava samoubistvo,iako cak ja ne pocnem da trcim ka pikapu (kamionu):confused:,odnosno,tek dobijem informaciju sta da radim,a on to lepo na finjaka iskoristi (:tapsh: svaka mu cast za lukavost). Ne kapiram problem:o:icon_scra
Shone_King
6.10.2008, 23:09
Moze li neko da mi kaze kako npr mogu da ubacim u SA moj Screen da pise npr ne GTA SRBIJA vec npr : GTA Mercedes lupam,kako da napravim te screenove mislim kako da ih ubacim preko kog programa i takodje me zanima kako da promenim onaj text npr Welcome to LV npr Welcome to Belgrade ili to?
gamer4life
10.10.2008, 18:37
Editujes texture u D:\Igre\Rockstar Games\GTA San Andreas\models\txd\LOADSCS.txd za screenove, a za text mislim da je to u text\american.gxt fajlu.
EDIT: zayeb moj: ako mislis na Welcome to fabulous Las Venturas na autoputu, za to moras naci pravi fajl u gta3.img arhivi.
Engineer
11.10.2008, 15:33
Nisam ovo postovao u temi GTA San Andreas jer smatram da ovo zasluzuje posebnu temu jer se bavi malo ozbiljnijim modovanjem. Googlao sam i trazio nacin kako da zamenim zvuk motora nekog vozila sa realisticnijim zvukom motora nekog vozila takodje. I kazu mi: treba ti neki SAAT (skinuo sam ga i probao i ne ide...), pa treba ti i ovo i ono........
Stoga vas pitam da li vi znate sta i kako da radim?????
p.s. ako je o ovome vec bilo govora ne zamerite mi jer ne mogu da provedem 3 sata citajuci postove i na kraju nista o ovome ne nadjem. Bolje ovako da rizikujem malo....:alealeee:
gamer4life
12.10.2008, 9:53
Evo ovako: ovo ce biti malo poduzi post, ali nadam se da ce vredeti.
Treba ti spisak u kojem fajlu je zvuk za koje vozilo: sfx_dir.zip
Extractuj fajlove i folder prikazane na slici u GTA SA folder.
Nadam se da znas da koristis Command Prompt, ako ne ja ti samo mogu reci sta da ukucas. Ovo sto sledi je deo iz MANUALA za SAAT sa mojim prepravkama. (prevod i sitne izmene teksta)
!VAZNO! Obavezno bekapuj fajl koji menjas.
*Ovo je uputstvo za GENRL folder u kojem se nalaze zvicu motora (auta motocikla i sl.) Ako hoces da zamenis fajlove iz nekog drugog foldera, reci cu i to. Mada je u osnovi isto, samo pogledaj MANUAL. Ako jos uvek nije jasno, reci.
SFX Tool
A. Exportovanje zvukova
1. nadjes GTA SA folder, desni klik i izaberes CMD shell
2. ukucaj ovo u command prompt: saat_sfx -e audio\SFX\GENRL c:\temp\saat audio\CONFIG\BankLkup.dat
*c:\ - lokacija foldera koji extractujes, C ili D ili gde god hoces. Nemoj menjati celu adresu nego samo particiju jer se moze nesto zeznuti.
3. dobices folder GENRL na adresi c:\temp\saat\GENRL koji sadrzi fajl sfx_import.ini i mnogo bank foldera "137 Bank_XXX". Svaki od ovih foldera sadrzi WAV fajl koji cini zvuk nekog motora.
Na spisku koji sam ti dao mozes da nadjes u kojem folderu (pod kojim brojem) se nalazi zvuk koji hoces da promenis. Ako si nasao sta trazis i ako poslusas te wav fajlove videces da su to zvukovi rada u leru, ubrzavanja i sl. Ti trebas jednostavno ovo da uradis: renamujes novi zvuk tako da zameni odgovarajuci stari, i stavis ga u odgovarajuci folder.
!VAZNO! wav fajl mora biti "16-bit PCM mono WAV"
B. Importovanje zvukova
1. ako si nasao i zamenio fajl u odgovarajucem folderu, samo trebas da importujes sve ovo nazad.
2. ukucaj ovo u command prompt: saat_sfx -i audio\SFX\GENRL c:\temp\saat\GENRL\sfx_import.ini audio\CONFIG\BankLkup.dat
*c:\ - lokacija extractovanog foldera, C ili D ili sta vec.
3. Kada se import zavrsi, ako si sve uradio kako treba, kada pokrenes igru imaces zvuk koji hoces i gde hoces. Ako ti neki korak nije jasan javi pa cu ti objasniti.
Djordje Turjacanin
12.10.2008, 18:46
Ako niste primjetili ovo u SA onda ste baš ..........
Šalu na stranu
Vjerovatno ste doživjlei ono YOU CANNOT STORE MORE VEHICLES IN GARAGE kad ste htjeli da stavite više od dozvoljeno auta. E tada ovo uradite: izađete iz kola, prije toga naravno dotjerate auto do garaže, kada se garaža otvori vi ugurate auto u garažu:D
Znači izađete iz kola, kada se otvori garaža ugurate to i imate više auta u garaži.
crazy_LG
12.10.2008, 18:55
E ako ne znate ovo, onda stvarno :D
Ima i ona fora sa snajperom gadjas Mesec, i kad ga upucas, on poraste ili se smanji (i tako u krug,uveca se, uveca se, smanji se, smanji).
Djordje Turjacanin
15.10.2008, 15:36
E ljudi jel zna neko neki mod koji daje malo bolju grafiku a da nije od onoga rusa kak se zove bogzna.
gamer4life
16.10.2008, 22:41
Probaj od Robciante (mislim da je ovako). Ovo je mod za bolje efekte vatre, dima i još dosta. Evo link http://www.gtainside.com/en/download.php?do=comments&cat=124&start=0&id=16518&orderBy=
Neznam da li je ovo vec pisalo ali izasla je neka konverzija za GTA San Andreas (cini mi se da se zove GTA SA Extreme ili tako nesto) moj drug je ima.Sve je promenjeno.Nova kola,bolje teksture,bolja oruzja,drugacije zgrade i natpisi(bilbordi,plakati i sl.),avioni, brodovi,motori,bukvalno sve je promenjeno.Jedino je glupo kad idete na new game u uvodnom videu pise 1992 a kad pocnete da igrate pored vas prodje Mazda rx8 i nista ne lici na 1992.godinu.:icon_scra
gamer4life
20.10.2008, 21:06
Evo ponovo sa ovom tematikom. Sada se bavim editovanjem streamova (zvučni efekti).
!VAZNO! Obavezno bekapuj fajl koji menjas.
*Ovo je za fajl BEATS (sadrži npr. pesme za ples u disku), isto se radi i za ADVERTS, samo zameniš BEATS za ADVERTS u komandi:saat_stream -e audio\streams\BEATS c:\temp\saat[/FONT][FONT=Trebuchet MS] ili bilo koji drugi fajl koji hoćeš menjati.
Dodajem za prošli tutorijal:
U komandi: saat_sfx -e audio\SFX\GENRL c:\temp\saat audio\CONFIG\BankLkup.dat zameniš GENRL za fajl iz SFX foldera koji hoćeš da menjaš. Dakle da sumiram ove dve komande:
saat_sfx za sfx folder
saat_streams za streams folder
Jasno? OK. Da nastavimo sa poslom.
SFX Tool
A. Exportovanje zvukova
2. ukucaj ovo u command prompt: saat_stream -e audio\streams\BEATS c:\temp\saat
*c:\ - lokacija foldera koji extractujes, C ili D ili gde god hoces. Nemoj menjati celu adresu nego samo particiju jer se moze nesto zeznuti.
3. dobices folder BEATS na adresi c:\temp\saat\BEATS koji sadrzi 10 Ogg Vorbis fajlova. Svaki od ovih fajlova je neki zvučni efekat.
Ako si nasao sta trazis i ako poslusas te ogg fajlove videces da su to zvukovi pesama i sl. Ti trebas jednostavno ovo da uradis: renamujes novi zvuk tako da zameni odgovarajuci stari, i stavis ga u odgovarajuci folder.
B. Exportovanje zvukova sa extra metadata opisom fajla.
2. ukucaj ovo u command prompt: saat_stream -r audio\streams\BEATS c:\temp\saat c:\temp\saat metadata-full.ini
3. dobices folder BEATS na adresi c:\temp\saat\BEATS koji sadrzi 10 Ogg Vorbis fajlova. Svaki od ovih fajlova je neki zvučni efekat. Fajlovi imaju ime i opis (komentar).
Ako si nasao sta trazis i ako poslusas te ogg fajlove videces da su to zvukovi pesama i sl. Ti trebas jednostavno ovo da uradis: renamujes novi zvuk tako da zameni odgovarajuci stari, i stavis ga u odgovarajuci folder.
C. Importovanje zvukova
1. ako si nasao i zamenio fajl u odgovarajucem folderu, samo trebas da importujes sve ovo nazad.
2. ukucaj ovo u command prompt: saat_stream -i audio\streams\BEATS c:\temp\saat\BEATS\stream_import.ini audio\CONFIG\TrakLkup.dat
*c:\ - lokacija extractovanog foldera, C ili D ili sta vec.
3. Kada se import zavrsi, ako si sve uradio kako treba, kada pokrenes igru imaces zvuk koji hoces i gde hoces. Ako ti neki korak nije jasan javi pa cu ti objasniti.
NAPOMENA: ritam strelica kod plesa se ne menja.
NAPOMENA 2: za folder streams nemam spisak gde je šta, ali mislim da se lako može zaključiti sadržaj po imenu fajla.
Djordje Turjacanin
21.10.2008, 13:29
Super editor tool za SA, prepravlja sve i oružja i ljude i teksture.
Najbolji je weapons editor u kojem sam namijestio na 9mm prigušenom pištolju demidž toliko da sa jednim metkom možeš srušiti helikopter,:dzavo::dzavo:
Editor možete skinuti ovde (http://www.thegtaplace.com/downloads/file.php?id=1735)
Djordje Turjacanin
21.10.2008, 17:13
Jedan tooltip iz ultimate game editora:
Vjerovatno ste se svi nervirali kad vidite radni dan u Los Santosu podne, a nigdje žive duše. E pa ima za to lijeka. Prvo skinete Ultimate editor (http://www.thegtaplace.com/downloads/file.php?id=1735)
onda kada sve konfigurišete, odete na pedestrians editor tab, i na drugi tab na kojem piše Other ped information. Tu možete da odredite broj ljudi, policajaca itd........ u vremenu na nekom prostoru.
Naravno, postoji i alternativna varijanta(čitaj: kopanje po gamefileovima) ali ovo je mnogo lakše.
Poshto sam ja jedna od onih shto imaju integrisanu zvuchnu karicu uz matichnu plochu i ne chujem chesto zvukove u SA,da li postoji neko reshenje sem da kupim novu konfiguraciju?
F_I_L_I_P
21.10.2008, 23:34
e ljudi jel mogu gde da skinem san andreas a da su sve misije vec predjene, svi gradovi otvoreni,sve osvojeno,...
i jos vas molim za najbolji mod koji ima za san andreas(da ima sve najbolje nove aute,motore i oruzje)-vase preporuke
hvala
http://www.thegtaplace.com/downloads/category.php?id=39
Pa biraj koji ćeš save...
F_I_L_I_P
21.10.2008, 23:41
a preporuka za mod??
Djordje Turjacanin
22.10.2008, 14:38
a preporuka za mod??
Imaš GTA SA extreme, ne znam tačnu adresu, ali goooooglaj malo, veličine je 1 GB, a ako ti je to previše da skidaš, imaš SA GT mod, koji ti mijenje sva auta i neka oružja.
on ti je 120 mb.
EDIT:Hoće li mi neko pomoći u prevodu, SA na srpski(naravno samo american.gxt) ako je neko zainteresovan neka mi se javi na email
djordjeturjacanin@gmail.com
EDIT NO.2
Jel zna neko u cemu je kvaka, kada idem ili se vozim po kisi, poslije nekog vremena nestane zvuka, u autu se cuje samo radio, a kad idem pjeske nista, kada prodje kisa, sve je ponovo u redu
Djordje Turjacanin
22.10.2008, 18:26
Novi mod (http://www.moddb.com/mods/sanandreas-retextured-3)
Retextured 3, poboljšava teksture, dobro ne baš neki drastični pomak u Grafici, ali vidi se poboljšanja, prije svega u detaljima Enyoy:qliranje:
Djordje Turjacanin
22.10.2008, 22:03
Ne znam je li iko ovo primjetio
http://img232.imageshack.us/img232/295/saje2.th.jpg (http://img232.imageshack.us/my.php?image=saje2.jpg)http://img232.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
Aha:aplauz:
Djordje Turjacanin
23.10.2008, 14:37
Kakav je ovo mod?
Ako mislis na onaj Retextured imaš dolje moj post, a ako misliš na onu sliku, ono nije mod, nisam ništa ubacivao.:opanachke
Novi mod, Ovog puta mod koji mjenja automobile i nešto oružja.
LINAK (http://www.moddb.com/mods/gt-mod)
Shta je trebalo da primetimo na slici? Ovo vatreno neshto na nebu?
Djordje Turjacanin
24.10.2008, 13:29
Shta je trebalo da primetimo na slici? Ovo vatreno neshto na nebu?
E baš to:opanachke
Vidi se da je neki mod,samo reci koji?I odakle si ga skinuo?Da nije neka varijanta UFO-a?Ajde brate reci mrzi me da trazim na netu.:opanachke
Djordje Turjacanin
24.10.2008, 14:42
Igram suvi San Andreas, samo sam instalirao Detailed radar Mod i Speedometer. Stvarno nisam nikakav mod instalirao
Poludeo ti komp!:rofl:Sad stvarno,imam i ja taj mod za radar ali nemam zivce da ga ubacujem s obzirom da samo nekome nesto po par sati ubacujem u SA.Da li si koristio neki program jer mi zivci vec igraju?Uzgred,cini mi se da je bilo tako nesto slicno mom drugu ali se pojavilo samo par puta.
Djordje Turjacanin
24.10.2008, 19:30
Poludeo ti komp!:rofl:Sad stvarno,imam i ja taj mod za radar ali nemam zivce da ga ubacujem s obzirom da samo nekome nesto po par sati ubacujem u SA.Da li si koristio neki program jer mi zivci vec igraju?Uzgred,cini mi se da je bilo tako nesto slicno mom drugu ali se pojavilo samo par puta.
Nisam te razumeo, program za sta, za ubacivanje moda ili misliš na nešto drugo:ciao:
Ma hocu da nabavim novu verziju zivaca,ovi su pri izmaku pa ako znas neki software.Zezam se.:biglaugh::biglaugh:Mislio sam na program za ubacivanje jer taj mod za radar,kao sto znas,ima puno stvari za menjanje pa da skratim vreme.Skoro sve sam promenio,cak sam skinuo i nove puteve za sva tri grada pa sam tu izgubio volju za daljim menjanjem sitnih,iritirajucih i kompleksnih stvari.Ako znas neki program pomozi,ja imam dosta programa za SA ali ni jedan nema tu opciju (mozda i ima ali eto...)
Djordje Turjacanin
24.10.2008, 19:56
San Andreas Mod Installer (http://www.thegtaplace.com/downloads/file.php?id=1001)
Pomocu njega se svi modovi ubacuju bez po muke, a ima i unninstallacionu rutinu:rolleyes::rolleyes:
Aaa,imam ga ali ga koristim za ubacivanje kola i oruzja.Vidis,za opciju menjanja grada nisam znao.Extra je program,napravi backup za sve sto radis.Jedina mana je sto mu treba .NET Framework 1 a ja imam verziju 2.
**FaCa**
25.10.2008, 11:54
ovo za UFO-a na slici,to se moze desiti i bez moda..to su kao neki mitovi i legende(i meni se tako slicno pojavilo jednom na plazi u Los Santosu)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.