![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 26.2.2012.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 8 puta na 6 poruka
|
![]()
Imam Samsung S3 mini. Problem je: Kad wi-fi signal nije dostupan, on automatski prebacuje na HSDPA ili EDGE, ali tada ne mogu otvoriti ništa na guglu ("Ta web-stranica nije dostupna; ponovo učitaj"). Što je još veće čudo, Viber radi OK.
1. Je li u pitanju virus ili nešto drugo? 2. Je li neophodan root? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Ne mora da znaci, u zavisnosti od toga kog operatera koristis pokusaj za pocetak da im posaljes zahtev za ponovno slanje parametara za net ili ih posalji sam sebi preko web stranice provajdera ( npr. znam da Te*nor ima tu opciju ) , je sasvim je moguce da se neko p i ti igrao sa podesavanjima... pa je napravio dzumbus.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nutsbre@ker na korisnoj poruci: | ||
škot (21.11.2014) |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Zvao operatera, nije do njih, tražio po netu, nema sličnog problema. Nikad nisam čeprkao po podešavanjima. A ako budem dirao išta, sje**ću sve, znam kakav sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
možda ti je internet mnogo loš pa ne može da otvori stranicu, to se i meni dešavalo na telenoru kad istrošim pa posle kao ima besplatno a u stvari ne možeš google 2 sata da otvoriš
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Nije, net radi perfektno dok ima wireless. Kad nema wi-fi signala, počinje dernek. I ne mogu da dokučim zašto Viber i tada radi, a otvaranje stranica na googlu ne može.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]() Citat:
![]() Citat:
Ako kažeš da radi Viber, da li misliš samo na poruke ili i na pozive? Ako rade pozivi, onda nije do neta. Ako rade samo poruke, moglo bi biti jer za poruke treba samo par kilobajta, to može da prođe i kod najlošijeg neta. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
|
![]()
Zatrazi od operatera nove parametre pa ih nanovo snimi na fon. a dokaz o tome kakav ti je net ce ti pruziti speedtest, jer ako pri testiranju ping ode dodjavola, znas koliko je sati.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
Član od: 11.5.2006.
Zahvalnice: 84
Zahvaljeno 160 puta na 135 poruka
|
![]()
Pa samo okreni korisnički servis i traži da ti ponovo pošalju podešavanja za internet, ako ni to ne upali... Svrati do neke poslovnice, pa nek ti tu nameste. Glupo je da daješ pare servisu za ovako banalnu stvar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
|
![]()
Riješio sam stvar, odnio telefon kod druga u servis, našao trojanca, a bio je u paketu sa DU Battery Saverom. Dakle, urađen root, sa stock roma 4.1.2 prebacio se na 4.3 (CyanogenMod 10.2) i sve radi OK. Naravoučenije: ne stavljati nikakav program za štednju baterije. Hvala svima na trudu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kabelsko Umrezavanje 3 kompjutera i Wireless Internet | MI66 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 18.4.2013 21:24 |
Internet Connection Sharing u XP | dijego_ | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 23.3.2009 20:09 |
Japanci menjaju internet! | ForceWare | Internet usluge | 23 | 3.9.2007 0:43 |
Sharing internet connection i LAN. | diablo_ | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 7 | 30.7.2007 18:34 |
Internet Explorer 8 Beta to begin later this year | jonathan | Aplikativni softver | 6 | 28.6.2007 17:02 |