![]() |
![]() |
|
Stare igre Spectrum, Commodore 64, Amiga, PC DOS, M.A.M.E... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 7.7.2011.
Zahvalnice: 94
Zahvaljeno 152 puta na 82 poruka
|
![]()
Mislim da nema tema za ovu fenomenalnu igru,pa sam rjesio da otvorim jednu.Naime igra je mjesavina akcije i avanture iz prvog lica.Rijec je o horor igri iz 1996 godine sa sada vec prevazidjenom grafikom ali koliko dobre atmosfere,price,akcije,zagonetki je prosto nevjerovatno.Ovu igru bih preporucio svim ljubiteljima kombinacije horor,akcija,zagonetke.Igra ima svojih nedostataka npr nedostatak mape pa mozete da se zaglavite cesto i inteligenciji protivnika,pa i grafici jer je igra starija,ali kad zapocnete igranje nista vam od ovoga nece smetati puno.Igrajte GOG verziju jer je ispravljena od svih problema.Pravi zaboravljeni biser PC gejminga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
C64 Legend
|
![]()
Jedan drugar iz gimnazije je bio zaludjen sa ovom igrom i hvalio ju je na sav glas. Mislim da je postojao neki bag na nekom mestu pa nije mogao da je predje. Inace je ostalo upamceno da su u Outer Space-u vise puta u toku opisa ove igre ponavljali "Realms of the haunting, vraca nadu u povratak 3D avantura"
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Oggy na korisnoj poruci: | ||
dijego_ (18.9.2014) |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Drugar ti je bio u pravu,igra je fenomenalna,nije cudo sto je bio zaludjen.U gog verziji igre mislim da su svi bagovi ispravljeni tako da radi besprekorno.Igrao sam je kad je izasla,trebalo je cudo od kompjutera da je pokrene.Ako nisi igrao obavezno je stivo za svakoga ko drzi do sebe kao gejmera
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku NOTTINGHAM na korisnoj poruci: | ||
Oggy (18.9.2014) |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Jel jos ovo neko igrao osim mene,vjerujete mi igra jeste starija i malo grafika zulja oci,ali ako ste ljubitelj akcije,avanture i horora morate da ovo odigrate.Ako ste igrali alone in the dark,undying,system shock ili slicno,probajte i ovo,necete zazaliti,Ima igra na GOG-u koja radi besprekorno.http://www.gog.com/game/realms_of_the_haunting
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Last Crown: Haunting of Hallowed Isle | MarkoNI | Avanturističke igre | 5 | 29.8.2011 22:10 |
Forgotten Realms: Demon Stone | Nash Knight | Akcione igre | 0 | 12.3.2011 18:39 |
Free Realms | Angelo Serafin | MMORPG igre | 1 | 2.8.2010 17:26 |
Battle Realms! | auror.guru | Strateške igre | 24 | 28.6.2010 14:08 |
Realms of Arkania 3 problem. | Nergal | Stare igre | 14 | 23.1.2007 3:27 |