![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Skinuo sam nedavno jednu seriju i hocu da uklonim iz nje english track i da ostavim samo japanese track. Da li za to postoji neki jednostavni program, preko kojeg se ne mora ponovo kompresovati video zapis ? Ja sam skinuo neki mkv merge, ali on mi je sve epizode strpao u jedan veliki snimak. Oduzelo bi mi mnogo vremena kada bih to sve pojedinacno obradjivao.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P.
|
![]()
Ako su epizode u mkv formatu, učitavaj jednu po jednu u mkvmerge, deštikliraj audio koji hoćeš da izbaciš (i možda odmah ubaciš i prevod), pa sačuvaj... Ako je avi u pitanju, virtualdub može da završi bez rekompresije. Za video izabereš "direct stream copy", a u audio disable audio strim koji hoćeš, sa F7 snimiš avi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Softver za razbijanje i izdvajanje scena iz digitalnog video snimka... | Skiljk | Foto i audio/video | 1 | 27.2.2014 13:23 |
Kako izvuci govor iz audio snimka? | amauri | Audio softver | 2 | 23.6.2012 20:24 |
Snimak iz MiniDV u Sony Vegas pa render u DVD? | Zoranb007 | Video/TV softver | 23 | 11.9.2010 21:47 |
Alati za uklanjanje malware-a iz Safe Mode-a | Sass Drake | Zaštita | 0 | 30.9.2009 13:13 |
uklanjanje suma iz audio file-a | pavlaka | Aplikativni softver | 1 | 30.1.2007 23:28 |