![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Pozdrav svima. Posto planiram da uzmem jednu ili par board / Card igara, hteo bih da pitam gde u Srbiji vredi narucivati ove vrste igara ( naravno ovde je vise pitanje gde su najjeftinije i gde je najveci izbor ovih igara ).
Takodje jos jedno(dva) pitanja za one koji su vec narucivali iz inostranstva: 1. Na kom sajtu je najbolje narucivati ove igre iz inostranstva 2. Kolika je carina ( ako se placa ) Posto sam temu postavio u subotu, sad je odobrena i postavljena, u medjuvremenu sam saznao da je carina 10% na iznos, ostaje pitanje gde je najbolje kupovati u inostranstvu ( koji sajtovi ) Poslednja ispravka: Novica89 (30.12.2013 u 11:36) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.193 puta na 7.158 poruka
|
![]()
Carina je 10% ako naručuješ u vrednosti preko 50€, ispod nema carine, ali možeš da očekuješ PDV od 20%.
Što se kupovine u Srbiji (a i uopšte) tiče bolje da potražiš savete na specijalizovanim forumima klubova npr. http://forum.klubzmaj.org/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Ne znam gde ima u Somboru, kontam da nema...
Al' u NS je bilo 2-3 kluba, a zavisno šta ti treba, bilo je i u onoj velikoj knjižari kod tunela na Spensu nekih setova knjiga za DnD, adventure packova (npr. dnd3 skraćena verzija players handbook + gm guide sa 5 HnS avantura + primeri likova i 6 kockica d4, d6, d8, d10, d12 i d20). Bila je prodavnica kluba Dragon u onom tržnom centru kod Meka, al' su je preselili pre par godina, najbolje da pogledaš u samom klubu, to je kod Trčike prema Svetozaru - sa leve strane pasaž pa na spratu... nije teško naći - ako se nisu odselili, nemam pojma, nisam bio godinama. Da je skupo, jeste. Al' realno, koji hobi nije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.691
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka
|
![]()
Probaj i klub Valhala u Novom Sadu
http://valhala.createforum.eu/ |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
"Qzmizam" - Da li su igre umetnost? | iurisvulgaris | „Ja, igrač!” | 590 | 7.12.2012 23:33 |
Gde u BG kupiti igre za Nintendo DS? | svrcko | O igrama uopšte | 1 | 21.9.2011 22:50 |
Može li se negde kupiti iPhone u Srbiji? | Backy | Aparati i oprema | 35 | 5.5.2011 11:42 |
Ultimate Fight igara - prva sezona | Patton | O igrama uopšte | 102 | 9.5.2009 0:08 |
3D skener - gde kupiti (u Srbiji)? | Forman | Ostale komponente | 7 | 16.1.2009 11:37 |