![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 5.3.2013.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Molim Vas za malu pomoć i savet.
Nedavno mi je pukao konektor na kablu koji ide od zvučnika u woofer, kao na slikama. Da li je nekom poznato jel može da se kupi ovaj konektor i gde, i koga eventulano da kontaktiram za savet. Kao i vaša preporuka šta raditi u ovakvim slučajevima. Hvala unapred. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 14.6.2011.
Zahvalnice: 137
Zahvaljeno 440 puta na 399 poruka
|
![]()
Koliko rupica ima na ovom prikljucku na vuferu, ne mogu da prebrojim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 2.5.2008.
Zahvalnice: 207
Zahvaljeno 186 puta na 124 poruka
|
![]()
Ni ja ne vidim sa slika da li je 8 ili 9 pin konektor, ali u svakom slucaju kad izbrojis pogledaj pa vidi koji odgovara:
http://www.proelectronic.rs/product.htm?category_id=256 samo moras naci shemu za te kablice koji gde ide i da ti to neko lepo zalemi. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Banko na korisnoj poruci: | ||
Reksor (8.3.2013) |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
Upitanju je 9-pinski mini DIN muški konektor
kao naslici. ![]() @Branko Hvala za informaciju i još jedno pitanje, Čini mi se da malo razlikuje ovaj konektor iz proelectronic-a, naročito po obodnom delu iako su oba 9-pinski Da li ovaj iz proelectronic-a odgovara po veličini i sl. Gore-original Dole-proelectronic |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 2.5.2008.
Zahvalnice: 207
Zahvaljeno 186 puta na 124 poruka
|
![]()
Pa pazi raspored pinova im je isti , samo se razlikuje ovaj donji deo ispod pinova , na orignalu je malo "izbocenje" a na ovom iz proel. je kao "precaga",medjutim pogledaj samo a ja koliko vidim sa slika sto si postavio, kod tebe je knoektor na vuferu takav da moze da se prikljuci ovaj sa "precagom".
Velicina mora da odgovara jer ne postoji druga velicina za svhs konektor sa 9 pinova. E sad jedino 100% ces moci da znas kad kupis pa vidis da li moze da se utakne. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Banko na korisnoj poruci: | ||
Reksor (8.3.2013) |
![]() |
#6 |
Novi član
|
![]()
Hvala svima na pomoći.
Pronašao sam ovaj konektor u "Akustiku", Dragoslava Jovanovića 7. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Tastatura] Logitech Wireless Keyboard K360 | jonathan | Opisi, recenzije i testovi | 1 | 11.5.2012 14:25 |
Logitech X-530 woofer se gasi sam od sebe | strahinja87NS | Zvuk na računaru | 4 | 3.6.2009 21:59 |
Zvučnici AL MX5021 ili Logitech Z-2300 | Kolossos | Zvuk na računaru | 5 | 20.5.2008 10:46 |