![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]() BabyApp Da predstavim jos jednu aplikaciju koju sam radio za Android; inspirisana najlepsim stvarima koje mogu da vam se dese u zivotu, a sama ideja o izvedbi (barem prvobitne verzije) dosla je od jednog mog kolege sa posla. Iako je aplikacija vec odavno na Marketu, nikad nije kasno da se i ovde kaze rec-dve o istoj. Dakle aplikacija je namenjena svim buducim mamama (ne nisam postao u medjuvrememu mama). Za zadati pocetni datum, odnosno datum zacetka, aplikacija vrlo jednostavno izracunava (okvirno) datum porodjaja. Nista specijalno jel vam to moze reci svaki doktor, ali aplikacija vam takodje govori koji ste dan, nedelja, mesec u trudnoci sto je izuzetno bitno zbog raznig pregleda koji se moraju raditi u odredjenim nedeljama. U medjuvremenu aplikacija je i prosirena opcijom vodjenja dnevnika, gde se pored unosa mogu kaciti i slike cime aplikacija moze postati upotrebljiva i posle porodjaja. Takodje je odradjen redizajn. U planu su jos neki novi feature-i, kao npr. podsetnik i widget aplikacije. Aplikacija je besplatna i moze se naci na Google Play: https://play.google.com/store/apps/d...ndroid.babyapp |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Ne znam da li cu da se isprepadam, ili obradujem, kada jednog dana budem video ovu aplikaciju na devojcinom telefonu. Salim se naravno, super aplikacija, koju ce svaka trudnica znati da ceni ( pod uslovom da zna da je koristi )
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Potpuno nepotrebna apk.Vjerujte mi na rec,bolje ćete znati koji je dan trudnoće i od žene, a sigurno i od apk.
Poslato sa roamera koristeći TT2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Malo smo se apdejtovali na verziju 1.2.0.
Ako ste zaboravni kao ja, od sada, u novoj verziji, mozete kreirati podsetnike. Takodje ispravljen je mali bag u dijalogu u kome se bira datum/vreme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jedan mali i jedan veliki apdejt:
1.3.0 - dodati su widgeti 1.3.1 - lokalizacija na srpski i nemacki A od skora imamo i mali sajtic: http://garageapps.org/apps/babyapp/ |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|