Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Zvuk na računaru
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 7.12.2012, 15:16   #1
Edit
Član

Član od: 14.1.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 17 puta na 15 poruka
Određen forumom Pucketanje u zvucnicima

Kao sto naslov kaze, od skora mi se pojavilo pucketanje u zvucnicima.Imam Logitech-ove Z4 zvucnike i Asusovu Xonar DS zvucnu. Mislio sam da je do struje i losijeg produznog, medjutim sve sam izmenjao i isto je. Pucketanje se ne cuje kad su zvucnici upaljeni a ne rade muzika, igre, filmovi itd., ne cuje se ni kad se pojaca do kraja, ni kada su utisani, takodje se ne cuje kad se pale ili gase. Cuje se kad se pusti muzika, i kad se premotava napred nazad, na prelazima nekih tisih tonova, kad pocinje neka pesma. I jos nesto sto sam primetio sasvim slucajno, to je kada sam ukljucio konektor u zvucnu, dok su zvucnici bili upaljeni, culo se bas jasno pucketanje, i kada konektorom dotaknem neobojeni deo metala, pucketa kao ludo. Jel to ima neke veze sa napajanjem ili elektricitetom, posto je to pucketanje koje se cuje u muzici indenticno onom kad konektorom pipnem neobojeni metal?? Molim za pomoc.
Edit je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Audiotrak Prodigy 7.1 HIFI pucketanje zvuka u igrama ETR1 Zvuk na računaru 0 4.10.2012 16:13
Pucketanje i brujanje iz zvučnika stevasandra Zvuk na računaru 13 6.7.2012 20:06
Pucketanje u zvučnicima Marko069 Kvarovi 24 1.11.2011 18:02
Altec Lansing 621 pucketanje Superbird Zvuk na računaru 10 6.4.2010 22:29
Problem sa zvucnicima levi i desni zvucnik FoolieCoolie Zvuk na računaru 1 13.12.2007 21:48

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 7:02.