Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Komunikacioni uređaji i umrežavanje
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje…

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 27.9.2012, 20:20   #1
DjoleKG
Novi član

Član od: 1.9.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Problem sa mrežom (XP + W7 računari)

Ljudi, pomažite

Kao prvo, izvinjavam se sto otvaram novu temu za ovo, verovatno je negde vec pisano po forumu o tome, ali nisam uspeo da nadjem.
Oko mreza veze nemam, ali problem imam..:/
Dakle, imam kablovski net, iz modema kabl u ruter, iz rutera u tri kompa. Sljakalo je to ok, dok je na sva 3 kompa bio xp... sad kad je na jednom sedmica, poceo je da me rastura... Radi net, radi sve, jedno 15-20 min, i prestane. Restartujem ruter, radi normalno, ali opet 15-20 min i tako stalno. Sedmica kad odradi dijagnostiku uglavnom kaze "not valid ip configuration".
Moze li neko da mi pomogne? Bicu mu duzan do kraja zivota

Jedan detaljcic...kad komp na kom je sedmica nije ukljucen, sve radi normalno na ostala 2 kompa, ne desava se to...kad je on ukljucen uvek zeza, bez obzira da l je samo on ukljucen, ili su ukljuceni svi..
Poludecu vise, a stvarno ne znam sta da uradim...

Poslednja ispravka: VojaM (28.9.2012 u 10:15)
DjoleKG je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Problem sa Maticnom plocom A8M2N-LA Stefan1090_ Osnovne komponente 9 16.9.2012 19:28
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom PsyDuck Aparati i oprema 5 1.12.2010 15:17
Problem sa zagrevanjem ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 bokela Grafika 34 24.6.2010 12:08
Problem sa wireless mrežom aleksandar031 Komunikacioni uređaji i umrežavanje 0 23.2.2009 12:17
Problem sa mrežom između dva compa pavlaka Komunikacioni uređaji i umrežavanje 4 14.2.2009 16:50

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 22:08.