![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 8.3.2006.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 34 puta na 27 poruka
|
![]()
Dobio sam danas preko MTS-a LG Optimus Hub
Ovo mi je prvi Android, i ne snalazim se bas najbolje. Na gornjoj strani ekrana imam konstantan news feed najnovijih vesti iz sveta. Verujem da mi to skida kb-e, tjs da mi pravi trosak. Kako da to deaktiviram? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
A drugi nacin je da postavis u podesavanjima za net povezivanje wifi only sa njim da koristis net free a samim tim aplikacije zavisne od njega a ne da surfujes preko edge i 3g i tako ti je najpametnije povezes se sa adsl ruterom i zabava pocinje ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku sale94 na korisnoj poruci: | ||
Medvedenko (9.7.2012), Sladjan85 (11.8.2012) |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Mislim da se ta aplikacija zove "pregledach"
Izbrisao sam je, i sada ne mogu da udjem u taj "news feed" (zakucava se), i takodje on pokushava (za sada) da osvezi podatke, ali ne moze. Medjutim grafichki prikaz je i dalje na vrhu ekrana, zadnje vreme updejta podataka oko 21h. Vala gasim ja telefon do sutra, danas sam i ovako napravio 1200din troshka :-/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 7.11.2008.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 189 puta na 157 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Hehe
Svaka chast ljudi Bio sam juche na kafici sa kumom koji radi u Telenoru. Bacio sam mu telefon, uz opasku, ako mi ukloni taj konstant "uchitavanje" prozorchic, da ja placam cugu, u suprotnom on placa. Mislim da je uradio bash to, da je sklonio u "recycle bin" (na neki nachin) taj prozor sa news feedom. Fon je sada chist, i opet je uzivanje raditi sa njim. Tura kafa + kola = 250 dinara ![]() Case closed! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Muka sa PCI-om | Isko | Osnovne komponente | 3 | 1.7.2010 22:20 |
Još jedan polu-laik i još jedna muka sa konfiguracijom | Red Marquis | ŠDK - Osnovne komponente | 3 | 10.12.2008 7:31 |
Muka sa SATA RAID drajverima | Derim2712 | Nosači podataka | 7 | 4.12.2008 14:46 |
Muka sa instalacijom Windowsa | almi | Operativni sistemi | 8 | 24.11.2008 17:40 |
Muka sa zvukom | Miloš | Zvuk na računaru | 6 | 18.1.2006 21:02 |