![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 2.1.2010.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Zdravo,
Moj problem je sledeci, na poslu imamo 3 kopjutera i jedan laptop, i naravno jedan stampac. Problem je u tome sto bi ja voleo da na svakom uredjaju moze da se istampa nesto, sa racunara gde je instaliran stampac sharing-ovao sam i to prepoznaje samo jedan racunar, sada imam samo na dva racunara instaliran stampac, sta da uradim da bi mogao da imam i laptop i na jos jednom racunaru stampac. Ovako dam uradio: Sa centralnog racunara(gde je instaliran stampac) sharing-vao sam, na drugom racunaru sam isao add printer - a netvork printer - browse for a printer - na jednom mi se pojavio priner na ostala 3 nista. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex Parrot
|
![]()
Proveri da li je na svim računarima podešen isti workgroup i da li u u istom subnetu (IP adrese u istom opsegu).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Reseno i sa trecim kompjuterom- Ostao je problem laptop - Kopjuteri imaju xp a laptop windows7, sa internetom se povezuje preko wi-fi, sva 3 komjutera i ovaj laptop idu preko istog rutera.
Poslednja ispravka: AlfaBeta (15.6.2012 u 12:45) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex Parrot
|
![]()
Na Windows 7 moraš omogućiti file sharing na lokalnoj mreži da bi mogao da nađe mrežne resurse.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Tj ne treba, nasao sam tutorial kako to treba odraditi, hvala Gorane sto si mi pomogao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
otpekivanje glave stampaca | zexxxx | Ostale komponente | 6 | 24.1.2012 1:12 |
pomoc oko izbora stampaca | Max_Cavalera | Ostale komponente | 1 | 4.4.2008 11:14 |
PCLinux OS i prepoznavanje stampaca HP LaserJet 1000? | ikiM | Slobodni softver | 5 | 31.1.2008 22:00 |
principi rada stampaca | darko kovacevic | Operativni sistemi | 2 | 16.11.2006 11:08 |
smetnje u radu stampaca i USB-a | sloba_ns | Kvarovi | 1 | 9.6.2006 20:10 |