![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 14.7.2009.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 9 puta na 8 poruka
|
![]()
Pozdrav dragi forumaši
![]() Jednostavno da pitam da li znate kako da spustim prevod za jedan red niže kada se prevod sastoji iz dva reda? Kada pustim film i kada ide rečenica iz filma koja kada se prevede stane u jednom redu sve je u redu(zato što prevod ne prelazi crtu iznad koje ide slika) ali kada se prevedena rečenica iz filma sastoji iz dva reda onda prvi red prelazi ovu crtu i ide preko same slike filma umesto da se automatski spusti za jedan red niže a mesta ispod slike ima za dva reda prevoda (crni prostor ispod i iznad slike koji je namenjen prevodu). Koristim K-Lite Codec Pack Full (7.80) sa Media Player Classic-om. Unapred hvala. Poslednja ispravka: milosmilostivi (15.10.2011 u 19:58) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 29.6.2009.
Zahvalnice: 429
Zahvaljeno 378 puta na 288 poruka
|
![]()
Ako sam te razumeo ti hoces da prevod pomeris vertikalno.
Idi u opcijama na Play - Subtitles - Styles - i u opciji Sceen aligment and margins - Top/Bottom podesi sta zelis. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku mp3lopov na korisnoj poruci: | ||
milosmilostivi (16.10.2011) |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 8.12.2007.
Zahvalnice: 643
Zahvaljeno 695 puta na 528 poruka
|
![]()
Da ne otvaram novu temu. Koristim BS Player imam problem sa prevodom. Naime u prevodu su korišćena slova ČĆŠŽĐ ali kad postim film u mesto tih slova izlaze nekakvi znakovi. Kako bi mogao da podesim da mi ispisuje sva sliva?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 29.6.2009.
Zahvalnice: 429
Zahvaljeno 378 puta na 288 poruka
|
![]()
U podesavanjima za prevod izaberi EastEurope.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 8.12.2007.
Zahvalnice: 643
Zahvaljeno 695 puta na 528 poruka
|
![]()
Pogledao sam nema EastEurope u najboljem slučaju ima Centralna Evropa a na njoj je i bilo podešeno, međutim kad sam postio film sada radi normalno. Jedino što sam ja sinoć promenio je da ma u prvih nekoliko rečenica prepravio iz iz Ž u Z iz Č u C... Pustio sam sinoć i tako izmenjeno i normalno je bilo dok opet nisu počeli Č Š Ć Ž Đ. A evo posle ponovnog pokretanja kompa sve radi normalno namo što je ostalo na prvih par rečenica ono što sam ja izmenio. Hvala u svakom slučaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Opet problem sa DVD-RW-om | mmm87 | Nosači podataka | 30 | 1.1.2013 19:47 |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
Problem sa bootovanjem sa DVD-a za iATKOS S3 v2 | toology | Operativni sistemi | 0 | 9.9.2010 2:03 |
problem sa titlovima? | mrcinamrcina | Video/TV softver | 2 | 19.8.2010 16:22 |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |