![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
zdravo svima,
resio sam da ocistim racunar sa ccleanerom, ali u medjuvremenu nisam beckapovao sistem, prepostalvjam da je on krivac za sve sto mi se upravo desilo, obrisao je neke (potpuno potrebne fajlove), koristim win 7 home premium x64, a sad posle ciscenja ccleanera i restarovanja komjutera izgubio sam onu normalnu windows 7 temu, i tema mi sad stoji po windows xp classic (mozete videti iz prilozenog fajla) zatim, obrisao mi je drajver od zvuka, od mreze, sva sreca sto imam jos jdan dodatni sistem xp pa mogu da iskazem svoj problem na forumu, tako da ja sad tamo nemam ni interneta, primetio sam i bluetooth da nema i sigurno ima jos nekih dodatnih drajvera koji ce mi trebati, sta da radim kako da postup uzimajuci u obiz da ne instaliram sistem, jer imam veoma dosta programa od kojih nemam instalaciju a svakodnevno ih koristim a nemam ni zivaca da sve to ponovo opet instaliram, gubim vreme samo a imam mnogo pametnija posla a malo vremena, sigurno ima neko drugo (prikladnije) resenje u nadi da cete mi pomoci i da cu efikasno resiti ovaj problem, pozdravljam vas... Poslednja ispravka: BlaziX (17.8.2011 u 18:28) Razlog: zaboravio atacchmet |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 17.5.2011.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 9 puta na 9 poruka
|
![]()
Je li ti ukljucen system restore ?! Ako jeste, vrati sistem nekoliko dana (nedelja) unazad !
Ja koristim CCleaner dugo vremena na dosta racunara i nikada nije zabrljao !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
jeste ukljucen je, i jednom sam gledao do duse na brzinu jel nisam imao vremena da ga izucavam, uglavnom, nisam nigde video opciju jel moze da se vrati na pre nekoliko sati ili pre jedan dan eventualno dva. moj komp je mnogo mobilan, i denvno se obave dosta operacija tako da kad bi ga vratio na nedelju dana bio bih dosta ostecen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 17.5.2011.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 9 puta na 9 poruka
|
![]()
Zavisi kad je zadnji put napravio restore point !! Pogledaj i vidi sta ti je ciniti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 729
Zahvaljeno 4.355 puta na 3.596 poruka
|
![]()
Neverovatno mi je da CCleaner napravi takav haos ... Koristim ga dugo i nikada nisam imao ni najmanji problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 18.11.2010.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 29 puta na 26 poruka
|
![]()
Takodje sam prezadovoljan na CCleaner...Jedino ako je nesto menjano u podesavanjima ali ne znam...Ja ga koristim najmanje 3 godine i nikakvih problema i neprilika nisam imao sa njim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
moguce da nije ccleaner, radio sam dosta na racnaru, al sam usput i preko ccleanera ocistio, pa tek posle kad sam restartovo sam saznao da mi "haos" u kompjuteru, ali opet mi nije jasno sta tu moze biti
i kako vratti da mi lepo radi zvuk, net, video, .... i lepo izgleda windows.... evo poslednje slike od restore jel mogu da ubacim cd od tog windowsa (preko njega sam i inistalirao) pa da ga change-ujem, pa da instalira sve sto mu ne dostaje? i kako bi da postupim takvoj "instalaciji"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
samo da vas obavestim, guglovo sam na sve moguce strane, i nisam pronasao resenje, cak ni do cega je problem nastao, poceo sam da sumnjam da nije slucajno Cube Desktop + njegov creck, ali nije, tako da sam instalirao nov sistem, i instalirao sve potrebne programe, bekapovao sve, i instalirao ponovo cube desktop + crack, i nije bilo problema..
PS covek se na greskama uci, ali je najbolja perspektiva kada se uci preko tudjih gresaka, tako da imam dovoljan savet za sve koji cackaju po racunaru i ispituju raznorazne stvari, Radite redovno svoj bekap sistema hvala svima na odgovorima, pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 22.4.2010.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Vidim da je problem rešen,ali samo da napišem svoje iskustvo.Sa DriverSweeper-om sam,nesmotreno, obrisao i drajvere za MB pored VGA drajvera.OS nije hteo da se pokrene,ali sam uspeo da sredim opcijom System repair sa instalacionog diska za OS.Možda si mogao to da pokušaš.Ali OK,ja sam uvek za reinstalaciju OS,pogotovo W7 koja je jako brza.Jedino ako si imao nešto potrebno na (C) što si izgubio.
Takođe sa CCleaner-om nikada nisam imao problem,i preporučim ga svakome ko ga ne koristi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Istu stvar CCleaner je meni uradio pre 6 meseci.
Morao sam da cupam podatke sa harda,i reinstaliram sistem,sto i tebi od sveg srca preporucujem ako hoces makar nesto da ti se vrati od podataka. Da li trebam da napomenem da sam tada zadnji put ubacio to *****e od programa. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Duplirani fajlovi | dkdnt | Aplikativni softver | 10 | 16.11.2012 10:46 |
Drajveri za SATA HD | l88Ka | Nosači podataka | 3 | 21.1.2009 13:08 |
Dilema između 2 laptopa... i drajveri | zchira | ŠDK - Prenosni računari | 5 | 18.11.2008 21:08 |
Sta su ikonice? Sta fajlovi?, a sta folderi? | :MrGrEEn: | Operativni sistemi | 6 | 13.12.2007 22:53 |
Sta znace fajlovi sa NFO ekstenzijom i cemu sluze? | Ilic Marko | Aplikativni softver | 7 | 18.12.2005 0:54 |