![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imam TV karticu KWorld sa Philipsovim chipom, povezao sam video rekorder na nju i hteo bih da sa VHS-a prebacujem snimke u neki od popularnih formata DivX,DVD,VCD, ali nisam zadovoljan njenim softverom, tj, kvalitetom snimanja. Podesim ja da snima u DVD formatu (mpeg2) rezolucija 720x756/25fps, bitrate 8000 kbit/s, mislim to bi bilo najkvalitetnije sto moze ali snimak ipak ne ispadne priblizno dobar kao original, probao sam da snimam i pomocu programa Nero Vision (koji je sastavni deo Nero 7 paketa) on nudi mnogo vise mogucnosti ali je kod njega snimak jos losiji . Pa me interesuje sta se od softvera inace koristi za to i koji bi bio najbolji program za snimanje sa tv kartice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Samo da napomenem TV kartica odlicno prikazuje VHS snimak, ali ga lose grebuje njen softver, tako da mislim da bi neki drugi program za to mogao da napravi kvalitetniji snimak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.175
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]()
Potraži na googlu WinDVR.
Postoje programi koji daju bolju sliku za gledanje, ali WinDVR daje najbolji kvalitet pri snimanju, i pritom snimanje u DVD kvalitetu radi već na 1.1-1.2 GHz procesora. Isto imam low-budget karticu sa Philipsovim čipom i sve radi ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Spasavanje podataka sa SD kartice | Avenger | Nosači podataka | 13 | 15.1.2015 20:34 |
Kako povratiti video zapis sa kartice | srdjanstan | Nosači podataka | 7 | 1.6.2006 23:04 |
koj program za snimanje slike sa webcama? | mladjex | Aplikativni softver | 2 | 3.5.2006 20:52 |
Uzeo bih IrDA na USB2.0 - koji je najbolji ??? | Ilic Marko | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 23.2.2006 19:45 |
Život sa kompjuterašem | Marko_L | Cvet kompjutera | 86 | 20.2.2006 1:43 |