![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 22.7.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Drug mi je rekao da je izasao neki Generals posle Generals-a Zero Hour znaci Generals 3.Da li je to tacno?Rekao mi je da je ubacena i nova nacija Militia.Ja mislim da je ovo samo neki patch ili tako nesto jer zasto je onda nisu opisali u SK.Da li znate nesto??????????????????
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Ne znam nista o tome,ali bih to shvatio kao prazne price,pitaj ti ortaka da ti da neki link ili da ti pokaze neke slike,pa da vidimo da li je upravu.Uzgred,ne sumnjam da se o tome uveliko razmislja,ali posto jos nista nije iscurilo,ne bih preuranio sa komentarima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Dakle po 10000000 put. Nema generals 3.
![]() Ima C&C 3 - Tiberium Wars - koji ce izaci u prvom kvartalu 2007 A do tada ako neko prica o -GENERALSU 3 zatim RED ALERTU 3 i Novim verzijama kozna cega vezanog za C&C - JASNO je da od toga nema Nista ![]() A o C&C 3 postoji zaseban topik pa preporucujem Moderatoru da Obrise ovu temu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
![]()
Прво питај ортака да ли се зај***** са тобом. А онда (ако је први одговор негативан) питај га да ли он умије да направи разлику између мода и експанзије пошто доста људи то масивно брка и онда уваљује рог за свијећу (мод за експанзију). У модовима се често додају фракције.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Ma hoce li neko da mi kaze sta su to modovi? Da li su to neka poboljsanja za igre ili nesto gore od prave verzije?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Modovi su sve neoficijelne promjene na igri. Obično modovi promjene neki aspekt igre više ili manje. Ili je to nešto minorno kao promjena skina oružja ili blagi rebalans njihovih snaga, pa sve do novih kampanja, novih nacija, frakcija, pa čak i ponekad se poteže i za Totalnim Konverzijama kada se igra potpuno promjeni ostavljajući u funkciji samo njenu esenciju.
Ali naglaak je na tome da su to fanovske neoficijelni promjene. Npr. ja ti i još jean se okupimo i promjenimo Generale tako da sad u njima postoji Ruska frakcija. Dodamo jedinice nove modele sve. I sve te promjenjene fajlove zapakujemo i okačimo na net. Kada se to skine i otpakuje gdje si igru instalirao to npr miče GLA a dodaje Ruse. Na primjer CS je mod za HL. CS je ja mislim čak totalna konverzija jer je većina stvari promjenjena. Modeli, zvukovi, teksture itd. Modovi su inače u potpunosti besplatni jer ih prave ljubitelji te igre, za razliku od ekspanzija koje prave izdavači da bi nalupali još love, a nerjetko su modovi mnogo bolji od tih zvaničnih dodataka. Er sad jasnije. Msli da sam te tek sad zbunio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Dobro evo vam link sa koga mozete skinuti mod sa Rusima za Generals Zero Hour!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
|
![]()
CS je 100% mod. Bar originalni CS. Dok one kasnije zvaničnije verzije CS: ZZero Condition or whatever were oficial I think.
And HL DID have MP of it's own. And a very fun one in deed. Ahh. Opet ovaj problem. alex92 - postuj originalni link ka strani dje je info o modu. I ovo je izgleda beta pa more biti nestabilna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
Kad smo kod generalsa - Sage engine je izuzetno lak za modovanje
A sada je jos konacno Electronic arts releasovao i zvanicnu modding dokumentaciju(kao i pluginove za 3ds max 7) i dodatno olaksao modovanje Sage engina Evo ja bas radim na svom modu( total converziji) za Generals -- DESTINY mod Evo slika modela jedne od jedinica koje ce biti u Igri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
A dali zna nekogde moguda skinem Patch 1.4????Malo sam googlao ali nista.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
Član od: 29.12.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
Imate na www.moddb.com modova za generals koliko ocete cak 2 ili 3 sa Rusima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
|
![]()
Jel zna neko jos neki sajt???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
|
![]()
Da li neko zna neki mod ili patch za Generals koji omogucava da se igra na vodi odnosno da se grade brodovi i sl.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Starosedelac
|
![]()
Zero Hour Reborn neka od njegovih novijih verzija. Doduše problem je u tome što su nosači i krstarice prevelike za mape.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 27 puta na 19 poruka
|
![]() Citat:
Btw na kom sajtu se okupljate oko modovanja? Poslednja ispravka: madhatterYU (4.8.2006 u 20:59) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
|
![]()
Hehe - Hvala na lepim zeljama
Ovaj sajt na kome se okupljamo zove se MOJA DNEVNA SOBA --Jer na modu radim sa jos nekoliko drugova - Ja sam project leader( jer se najvise razumem u Sage engine) - a sve je to u poodmakloj fazi - Doduse ne radimmo nekim jakim tempom - vise u slobodno vreme( a u pitanju je bas TOTAL converzija) Elem ako ima zainteresovanih za pomoc - All you have to do is ask ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
C&C Generals | vuka13mv | Strateške igre | 228 | 8.3.2024 8:32 |
C&c Generals Zh Rusija | skorpius | Strateške igre | 24 | 27.11.2010 22:00 |