![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Danas sam skinuo ovu igru sa Abandonia.com da se malo prisetim starih dana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Davno, sinko, davno!
![]() Simpaticne avanture, ne preterano teske. Idealne za "opustanje". Igrao sam prvi (cd verziju sa govorom) i drugi deo. Treci nisam imao zelju jer nekako mi nije "prijalo" da vodim Malcoma i izvodim jest-ove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
kazu da ni trojka nije losa da ima nesto ispod Malcom-ovog zla i da nije bas sve crno-belo ali i da su zagonetke prilicno teske.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Nista specijalno-ali nije ni lose
![]() Ja nikada nisam imao prilike da je igram na mojoj staroj dobroj Amigi,ali sam probao verziju za UAE.... Ima dosta boljih avantura-tipa Universe,Curse Of Enchantia ili Simon The Sorcerer ![]() Tek da ne pominjem Serrine serijale.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
Član od: 24.3.2007.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]() Citat:
Igrala sam kyrandio i malcoms reveng samo shto mi malcom bio na shajze german jeziku, a kyrandija, tu sam se ubagovala kod one fontane sa kuglama. Sierra je imala do yaya igre, shteta shto vishe ne rade. Kings Quest je bio extra |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
He he he! To je valjda bio copy protection mada nije bilo nemoguće isprobati sve kombinacije. Znam da sam propustio jedan gem (ili šta to već beše) koji je neophodan a koji je skriven u reci. Sva sreća da je bio opis u SK.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Kyrandia serijal me je uvek privlacio izgledom da bi me na kraju odbio neobicnim gameplay-em.
Prvi deo sam igrao bas puno, i svidjao mi se, i onda sam bacio neki kljuc u bunar i sacuvao preko jednog jedinog sejva koji sam imao ![]() Drugi deo sam skoro skinuo preko Abandonie i uzeo da igram, i onda sam video onaj sistem pravljenja napitaka i digo ruke. Treci mi se jednostavno nije dopao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Član
Član od: 24.3.2007.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]() Citat:
![]() A i ona petjina me nervirala, morash da se 1000 puta vratjash ko mentol po svetlo, smor bre ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, kyrandia, legend of kyrandia, stare avanture, stare igre, the legend of kyrandia |
|
|