![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
TCP/IP - Tri crna piva / i Pelinkovac
DHCP - Dva hladna crna piva WINS - Vina ima, natoči svima ASP - Ajmo svi pit' SLIP - Sad litru i Pelinkovac PPP - Pijem pivo popodne DVD - Daj vodu drugima ISA - Idu stari alkosi GPS - Gorki Pelinkovac svima GIS - Gorki i Stella ODBC - Odnesi dva Ballantines-a curama DNS - Daj nam „Sol“-a ARP – Ajmo radije piti PAP - Prekaljeni alkoholičari piju ADO - Alkohol dolazi odmah .NET - Neka etanol teče IRC - Ipak Rakiju curama PHP - Pošalji hladno pivo HTTP - Hoću tamno točeno pivo CGI - Cirkaj Game ipak SCSI - Svi cugamo sipaj isto AGP - Alkohol gospoda piju DDR - Donesi domaću rakiju MIRC - Ma ipak rakiju curama ICQ - Isključivo rakiju qpujem FTP - Fermentaciju toplo preporučujem UTP - Uveliko Tekilu pijem DSL - Duplu Sauzu lemam AGP - Ajde gruni pivo URL - Ujutro rešeno lečenje FTP - Fermentacija točenog piva TELNET - Točena efikasno litra noću eliminiše tegobe PERL - Ponesi evo rakije litru PING - Pivna industrija nikad gora WWW - Wodka wodi wandalizmu 3D - 3 domaće GPRS - Gulimo prvo rakiju subotom WAP - Weoma alkoholno piće BMP - Bićeš mamuran posle CNC - Cele noći cugam URL - Unicum radi lepo JS - Jagermeister sipaj HTML - Hladan Tuborg mamurluk leči USB - Uspi Strejt Burbon JPG - Jedno Pivo gospođici DSL - Daj svima Lozu P2P - Pošalji 2 piva CSS - Cugaj samo Smirnoff DOS - Daj opet Smirnoff CPU - Cirkaj pivo uvek +2 koja je dodao LoneWolf ![]() ADSL - Aj' Da Se Lešimo SMTP - Svi Moju Tekilu Piju +2 koja je dodao JohnnyNT PDF - Pijemo Do Fajronta ISDN - Idi Sestro Donesi Nikšićko Poslednja ispravka: Borko Motorko (13.2.2011 u 19:40) Razlog: prepravljam svaki put kad neko doda nesto novo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ajde bre Godzila gde nađe kafanske pojmove u Svetu Kompjutera?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Sve ima da se nadje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
hahahaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Dobro je, zar ne?
A ovom todosu šnauceri pomutili mozak ![]() Jel još jedu naslone od sedišta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ma šalim se vrlo interesantne skraćenice koje su uspešno ukomponovane u običan život. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ADSL - Aj' Da Se Lešimo
SMTP - Svi Moju Tekilu Piju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Vidis, to nema.
Evo dodajem ![]() Todose, jel Citroena mini kombija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.301
Zahvaljeno 1.404 puta na 950 poruka
|
![]()
I još poneka
![]() PDF - Pijemo Do Fajronta ISDN - Idi Sestro Donesi Nikšićko |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
Slobodno dodajte, ja cu da izmenim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
JPG - Jelen pivo gruni
BMP - Baci mi pivo PSD - Pivo s dunjevačom OGG - Odma' gruni "Gorki" MP3 - Meni piva tri DOC - Daj ovamo cocktail SVG - Svi vinjak gruvaju ICO - Ipak cjevčim orahovaču DLL - Daj litar loze P2P - Ponesi dva piva CMD - Cimni mi dunjevaču RTF - Raduje te flaša GTK - Gdje je Ta Kafana Ovo je moje "iz glave", ako se još čega dosjetim ili smislim javiću vam, nije "fazon" da se samo kopira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
|
![]()
Pa to je da se ima sve u vidu odjednom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Informatički kabinet > Password | nemacx | Operativni sistemi | 3 | 30.1.2011 12:20 |
Linux rečnik - pojmovi i termini | GoranSTX | Slobodni softver | 5 | 28.9.2009 17:36 |
POMOĆ: Šta znače pojmovi non steam i portable install? | Recycle Fear | O igrama uopšte | 3 | 7.5.2009 17:02 |
Od februara 2008. besplatni informatički softver na srpskom | jagodanbg | Slobodni softver | 15 | 30.12.2007 19:33 |