![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]()
Magna Mundi is a grand strategy game that immerses you in history's great epochs from the fall of Constantinople through to the Age of Discovery in the West.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 7.8.2010.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 8 puta na 6 poruka
|
![]()
Pratim ovu igru već neko vreme, izgleda kao veliki poduhvat. Svako ko je igrao istoimeni mod za EUIII zna o čemu pričam; to je bio jedan behemoth od moda. On nije portovan za najnoviju EU expanziju (Divine Wind) zato što su se developeri u potpunosti posvetili izradnji ove igre.
Igra prati timeframe od 1453-1821. godine, i krase je mnogo detaljniji sistemi ratovanja, diplomatije, i politike nego što je to bio slučaj sa EUIII, iako je i ova igra radjena u istom engine-u. Ko je zainteresovan, i vlada solidnim znanjem engleskog jezika i istorije, može da pročita Dev Diaries koje su developeri pisali na njihovom forumu: http://forum.paradoxplaza.com/forum/...Archive-Thread Čuo sam i da se trenutno bave izradom lepše mape da zamene ovu iz beta verzija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 30.6.2011.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
Izgleda da ce ovo biti nesto izmedju EU III i Crusader kings 2,ako je tako necu se odvajati od nje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]()
Ja se bojim da ce suvise zakomplikovati. Citao sam neke dev diaries, cini mi se da se vise bave kvantitetom nego kvalitetom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 25.4.2010.
Zahvalnice: 37
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
![]()
Jel zna neko kad izlazi ovo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Igra je bila blizu GOLD verzije, ali je otkazana ljetos cini mi se kao razlog naveden da nije bilo napretka u developmentu.Tolko ja znam.Mislim da je cak bilo i pravnih problema,jer je to samo paradox otakazao a ne development team i ne po pravim osnovama....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 11.10.2011.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
Imali su brdo problema, ja procitah na Paradox forumu da je nesto crashovalo igru i nisu mogli da provale sta, tako da kao sto si rekao, nije bilo napretka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|