![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 28.7.2010.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam sledeci problem sa monitorom, kada ga upalim slika se pojavi samo na par sekundi, a zatim nestane ( tj. slika je crna ), a monitor radi, sve je ok, ali nema slike. Da li neko zna u cemu je problem? Ja sam malo trazio po netu, i naisao sam na neke ljude sa slicinim problemom ( kao problem su im naveli da je verovatno LCD Inverter ili capacitor ( kondenzator), nemam nikakvog iskustava sto se tice hardvera i poprakvi, pa me zanima vase misljenje da li su ovo moguci uzroci mog problema sa monitorom i da li neko mozda zna koliko bi me kostala popravka ( LCD Invertera ili capacitora ) da li se isplati popravljati ili jednostavno da bacim monitor i pocnem da skupljam pare za novi
![]() btw imam Belinein 19" LCD monitor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Ortak je imao isti monitor i isti problem, samo sto je serviser to nazvao '' kvarom osvetljenja'' monitora, rekao mu i da se ne isplati da se isti popravlja jer bi cena presla cenu monitora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problemi sa monitorom | Rocker | Kvarovi | 840 | 3.11.2023 13:42 |
Problem sa zagrevanjem ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 | bokela | Grafika | 34 | 24.6.2010 12:08 |
Problem sa Adobe Flash performansama na Windows Vista x64 Home Premium OS-u | VladimirBalt | Kvarovi | 0 | 23.8.2009 0:29 |
Problem sa monitorom | sharlo_03 | Kvarovi | 5 | 4.10.2008 1:53 |
Problem sa monitorom! HITNO! | uros@3D | Video/TV softver | 6 | 26.8.2006 23:27 |