Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Kvarovi
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima
i nestabilnostima sistema

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 5.1.2011, 18:17   #1
black_xs
Član

Član od: 5.1.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom asus lcd 22" crni ekran

pomozite... monitor imam 2 god, sve je radilo ok do pre nekih dva meseca... Pojavila se horizontalna linija, i u tom gornjem delu monitora je bila svetlija slika, tih nekih 5cm... Tako se to odugovlacilo, medjutim kasnije sam primetio kada upalim racunar, slika pocne da treperi, velike crne horizontalne linije. Posle nekih 5 min kada se monitor zagreje prebacim na tv "externa kartica" i slika se smiri, ali i dalje ima onu liniju u gornjem delu koja je svetlija... Kasnije sam morao da udaram u monitor da bi se slika namestila, e sada nece nikako, samo pocrni... Ne znam sta da radim... Ako ga odnesem u servis recice da je crkao monitor i odrace me... Molim neki savet?
black_xs je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.1.2011, 23:19   #2
Marko069
Starosedelac

Član od: 21.12.2005.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 110 puta na 90 poruka
Određen forumom Re: asus lcd 22" crni ekran

Nema drugog resenja sem da ga nosis u servis...
Marko069 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.1.2011, 23:28   #3
oluja
Superb Moderator

Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.174
Zahvaljeno 4.256 puta na 1.277 poruka
Određen forumom Re: asus lcd 22" crni ekran

Citat:
black_xs kaže: Pregled poruke
pomozite... monitor imam 2 god, sve je radilo ok do pre nekih dva meseca... Pojavila se horizontalna linija, i u tom gornjem delu monitora je bila svetlija slika, tih nekih 5cm... Tako se to odugovlacilo, medjutim kasnije sam primetio kada upalim racunar, slika pocne da treperi, velike crne horizontalne linije. Posle nekih 5 min kada se monitor zagreje prebacim na tv "externa kartica" i slika se smiri, ali i dalje ima onu liniju u gornjem delu koja je svetlija... Kasnije sam morao da udaram u monitor da bi se slika namestila, e sada nece nikako, samo pocrni... Ne znam sta da radim... Ako ga odnesem u servis recice da je crkao monitor i odrace me... Molim neki savet?
To sto si ga udarao i vracala se slika moze da znaci "hladan lem" (losi kontakti) u monitoru. Naravno ovo ne mora nista da znaci ali moze da bude korisno kada budes objasnjavao majstoru u servisu da lakse nadje kvar (i da te ne kosta mnogo). Nadam se da je "samo" to u pitanju i da te nece mnogo kostati.
oluja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Da ili Ne ASUS P5N-MX ne volim ŠDK - Osnovne komponente 0 21.10.2010 16:10
Asus overclocker 2010 (25.07.2010 - 25.08.2010) Spacemaster Dešavanja i događaji 9 8.9.2010 16:55
ASUS Working on MARS II Dual GTX 480 Graphics Accelerator Picard Vesti 17 7.9.2010 22:52
wirelles - disconnectujem, dešava se crni ekran i restart. Aleksandar Tolic Kvarovi 2 17.5.2006 16:09
Asus v9180se marcos Grafika 27 28.4.2006 14:42

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 4:47.