![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 19.12.2010.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Nadam se da nisam propustio negde ovu temu ali stvarno nisam uspeo da nadjem preko pretrazivaca...
Problem je veoma uobicajan, ubacim neki sprski titl u film i imam problem sa onim nasim specificnim slovima dj,ch itd... znate vec ![]() Jel moguce to nekako ispraviti pa da mi cita redovno? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.400
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]()
Moguće je - treba da postaviš naš kodni raspored za titlove.
Naravno, bilo bi lakše da si napisao neke potrebne informacije (koji video player, koji Win i slično). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 19.12.2010.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Pa u svakom playeru je isto a imam Windows 7.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 6.11.2010.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
![]()
Preporucujem ti VLC Media Player. Za podesavanje titlova ides na Alati > Podesavanje > Titlovi i OSD > Podrazumevani enkoding > Srpska latinica (Windows-1250)
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku juice na korisnoj poruci: | ||
krele90 (5.1.2011) |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 24.3.2008.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
pa ako koristis bs player samo odes na opcije titlova kad ukljucis neki film i stavis da bude kodiranje kao nesto centralna evropa ili ne znam sta, videces sta ti tu izgleda najbolje nama
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dakifil na korisnoj poruci: | ||
krele90 (5.1.2011) |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
dugo nisam imao BS plejer i pre par dana nabavim pro varijantu odmah ucitava prevod bez problema sa slovima i sto je najlepse ako imas film bez prevoda a na net-u si on trazi prevod i da ti sta je nasao. kad nadje samo decekiras engleske prevode posto su oni izgleda uvek cekirani, i cekiras srpski ili hrvatski sta vec nadje. naravno ako ik nadje
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
problem sa titlovima, srpski titlovi, titlovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa zagrevanjem ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 | bokela | Grafika | 34 | 24.6.2010 12:08 |
Problem sa stabilnoscu (potrebna strucna pomoc) | dzambo | Osnovne komponente | 10 | 6.4.2010 13:46 |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |
Avetinjski direktorijum! (žestok problem sa file systemom) | obZen | Operativni sistemi | 5 | 13.11.2008 14:50 |
Problem sa startovanjem igrica | Chemist | Akcione igre | 6 | 27.1.2008 10:41 |