![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
Član od: 19.9.2010.
Zahvalnice: 94
Zahvaljeno 27 puta na 16 poruka
|
![]()
Treba mi preporuka hotela u Beogradu gde mogu da prenocim na dan ili nekoliko dana. Sto jeftinije to bolje, jeftin ali bezbedan.
|
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sto ne prenocis u neki hostel? Trebalo bi da ih ima po Bg.
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Ne podje**vam, stvarno me zanima situacija u pogledu bezbjednosti "običnog građanina"/turiste? |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Član od: 19.9.2010.
Zahvalnice: 94
Zahvaljeno 27 puta na 16 poruka
|
![]()
Verujem da ima "baraka" koliko 'oces ali jeftim i bezbedan ... Kad bi neko sa iskustvom dao predlog...
|
![]() |
![]() |
#5 |
information junkie
|
![]()
A jesi li probao da proguglaš malo? Ne zezam te, ozbiljan sam. Ja naiđoh na ovaj sajt, pa možeš da okreneš neki broj i raspitaš se.
http://www.portal-srbija.com/turizam/hosteli/ |
![]() |
![]() |
#6 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
http://www.tob.rs/sr-lat/stay.php?kat=1
Stranci kazu da hotel Union nije los, kao ni hotel Royal koji je, navodno, bas jeftin. Oba se nalaze u samom centru grada. No slazem se sa Highlanderom, hostel ti je verovatno bolja varijanta... |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kupovina medium office servera u beogradu "for nubz" | calimero_sk | Šta da kupim? | 0 | 1.11.2010 13:28 |
Firefox-ov 5. rođendan (8. Novembar, Dom Omladine u Beogradu) | maletaski | Dešavanja i događaji | 0 | 28.10.2009 0:41 |
Popravka EPSON ink-jet štampača u Beogradu | Vlado78 | Ostale komponente | 0 | 8.6.2009 0:40 |
Racunarski fakultet u Beogradu | Morandi | Opšta kultura | 2 | 12.3.2009 14:08 |