![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 22.7.2010.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ZZ svima,ja trenutno radim u photoshopu CS 2,jer mi se CS4 obrisao kada sam rusio sistem,kao i mnogo drugih stvari,no ja kada selektujem kosu u Quick mask modu,znaci zavrsim selektovanje i stisnem Q kako bih izasao meni hodajuci mravi nisu samo okolo kose vec i okolo cele slike,i ja onda odem gore layer i selektujem ono onda ok i umesto da mravi nestanu,meni sve postane plavo samo kosa ostaje onakva kakva je bila any help please!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
To je sasvim normalno jer quick mask kao i mask opsteno radi tako sto ti obelezavas stvari koje ce biti izostavljene u daljoj obradi, dakle ono sto NE zelis da selektujes na taj nacin se oznacava. Naravno mozes ti da uradis tako kao sto si rekao pa onda ides Select>Inverse (ctrl+I , ako se ne varam).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem, gasenje browsera i usporen rad WMV i FLV formata..... | Razial | Kvarovi | 3 | 2.6.2009 14:58 |
Photoshop CS2 font problem | xsalex | Foto i audio/video | 1 | 29.5.2009 8:46 |
Photoshop CS2 font problem | xsalex | Operativni sistemi | 5 | 6.4.2009 12:33 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |
Photoshop problem!!! | Rene | Aplikativni softver | 32 | 1.7.2006 19:54 |