![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Kad sam god na net u hotelu u kojem radim, svakih sat vremena, ili sat ipo /svako malo/ se diskonektujem sa neta. Tj, ostanem konektovan ali pise limited access i neta nema-samo se diskonektujem i opet konektujem i radi.
Da li je problem do windowsa, do drajvera, ili do neta u hotelu? Koristim windows 7 64 bit, MSI gx 600 laptop. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
do neta u hotelu...
imam ponekad isti problem na poslu,onda se prosetam do rack-a,resetujem ga i sve radi... ako ti je blizu AP gde se kacis,resetuj ga,pa proveri onda... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bokile na korisnoj poruci: | ||
ddak (10.7.2010) |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Pogledacu, znam samo da drugaru se to ne desava - konektovan je bez problema uvijek. Pogledacu sa resetovanjem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 11.7.2010.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
kakav ti je signal, koju karticu koristiš? Imao sam sličnih problema, a imao sam dobar signal, međutim kvaliteta signala nije bila dobra (daleko je bio ap) pa sam uzeo veću antenu i rješio problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Slackware problem | kvare_cg | Slobodni softver | 27 | 20.6.2009 23:27 |
Problem, gasenje browsera i usporen rad WMV i FLV formata..... | Razial | Kvarovi | 3 | 2.6.2009 14:58 |
Problem sa connection karticom na laptopu | Kristijan | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 28.5.2009 12:44 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |