![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 22.9.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam HAF932 6 meseci. Svako ko ima ovo kuciste ili je bar gledao neki review, zna o cemu se radi. Problem je u prasini, koja se vrlo brzo skuplja. Citao sam, neki su stavljali zenske carape, krep trake, to je samo privremeno resenje i nije bas najbolje. Meni treba nesto ozbiljnije, pa bih vas zamolio da mi predlozite bilo sta sto moze da se iskoristi u tu svrhu ili neku ideju. Hvala unapred.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
mozda te ovo zanima?
http://www.gigatronshop.com/products...roduct/9914/44 ps:zato sam ja umesto hafa,uzeo cm 690 II advanced jer je bukvalno oklopljen filterima,prasine nigde,znaci cistije nego gde spavam ![]() I ako ti velicina ne odgovara,moraces sam svoj majstor fazon da primenis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 18.4.2010.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 14 puta na 11 poruka
|
![]()
tako sam i ja hteo hafa ali zahvaljujuci kolegama koje su me odgovorile i rekle da kupim cm 690 II advanced bicu miran,to cu i uraditi... za 20-ak dana...
![]() a za filtere pa sad je tesko naci 3 filtera za ventove po 23 cm...jer haf nije fabricki napravljen za filtere tako da nesto originalno kao kod nekih kucista ono povuces i skines filter i cao,neces moci napraviti... mozes da kupis ovako ove kao sto je nidzo rekao i da sijeces po mjeri...ali po meni najbolje bi bilo uzeti filtere od usisivaca kupiti i onda isjeci i obloziti ventilator sa njim...zategnuti ga na jednoj strani tako da ne zapise za ostrice a i dobro ce sakupljati prasinu sto tebi i treba...ovako je moj drug uradio i sledecih otprilike 10-11 mjeseci nije trebao nista mijenjati...samo svakih 2-3 mjeseca skine filter i opere i to je to,vrati ga nazad... nadam se da sam pomogao... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 22.9.2009.
Zahvalnice: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 13.2.2009.
Zahvalnice: 39
|
![]()
Kupis filter za aspirator pa izrezes oblik koji ti treba i postavis.....toliko lako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
WALL-E
Član od: 4.9.2009.
Zahvalnice: 404
Zahvaljeno 1.255 puta na 909 poruka
|
![]()
^ zenske najlon carape (mogu i podvezice ako zelis tribale na filterima