![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 7.1.2010.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 37 puta na 21 poruka
|
![]()
imam problem. tastatura mi u windowsu radi normalno ali u nekim igrama (konkretno nba 2k10 i GTA EfLS)neradi jer kad ih pokrenem one jednostavno ne prepoznaju tastaturu, kao da je nema dok na naprimjer u CS-u,PES-u i ostalim igrama sve radi normalno. stvarno neznam sta bi moglo biti jer nekad je i u tim igrama sve normalno ali obicno neradi pa vas molim da mi pomognete
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da ne otvaram novu temu, tastatura je pocela nesto da zeza danas dok sam igrao kanter. Igram normalno kanter oko sat vremena i od jednom tastatura pocela da zeza, konkretno sa asdf tipkama u kombinaciji sa shiftom.
Naime dok drzim shift i pritisnem neku od pomenutih tipki (asdf) ne reaguje nista nego se cuje onaj zvuk u kucistu pip, kao kad pritisnes sticky keys. Moguce je da je do toga, al sam iskljucio sticky keys i cak restartovao kompjuter, ali nista isti problem. Ni u notepadu nece da radi shift + asdf, radi samo kad ne drzim shift, al onda su normalno mala slova. Radi jedini kad pritisnem shit i drzim npr a i pustim shift (dok jos uvek drzim a) i onda mi tek bude veliko slovo. Znaci ne bude onog trenutka kad pritisnem a (dok drzim shift) veliko slovo nego tek kad pustim shift. I jos nesto, znam da obicno to pip u kucistu se cuje dok drzim 3-4 tipke odjednom, al nikad mi pre nije bilo dok sam drzao 2 (shit i a, npr). Jel moguce da sticky keys ima neku memoriju pa je memorisao tipke asdf da dok drzim shit? Edti: sad sam primetio da dok drzim shift ne radi ni j,k,L : .Samo dok ne pustim shift onda rade, kao sto mozete primetiti. Ima li pomoci? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
problem sa tastaturom | smeker | Ostale komponente | 6 | 3.11.2013 19:43 |
Problem sa Adobe Flash performansama na Windows Vista x64 Home Premium OS-u | VladimirBalt | Kvarovi | 0 | 23.8.2009 0:29 |
Avetinjski direktorijum! (žestok problem sa file systemom) | obZen | Operativni sistemi | 5 | 13.11.2008 14:50 |
Problem sa startovanjem igrica | Chemist | Akcione igre | 6 | 27.1.2008 10:41 |
Problem sa tastaturom | noskich | Kvarovi | 3 | 7.2.2007 2:10 |