Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Ostale komponente
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 26.4.2010, 22:17   #1
Diego Milito 22
Član

Član od: 7.1.2010.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 37 puta na 21 poruka
Određen forumom Problem sa tastaturom

imam problem. tastatura mi u windowsu radi normalno ali u nekim igrama (konkretno nba 2k10 i GTA EfLS)neradi jer kad ih pokrenem one jednostavno ne prepoznaju tastaturu, kao da je nema dok na naprimjer u CS-u,PES-u i ostalim igrama sve radi normalno. stvarno neznam sta bi moglo biti jer nekad je i u tim igrama sve normalno ali obicno neradi pa vas molim da mi pomognete
Diego Milito 22 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.5.2010, 13:55   #2
dacajak
Deo inventara foruma

Član od: 22.4.2008.
Zahvalnice: 505
Zahvaljeno 704 puta na 573 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku dacajak
Određen forumom Re: Problem sa tastaturom

Da ne otvaram novu temu, tastatura je pocela nesto da zeza danas dok sam igrao kanter. Igram normalno kanter oko sat vremena i od jednom tastatura pocela da zeza, konkretno sa asdf tipkama u kombinaciji sa shiftom.
Naime dok drzim shift i pritisnem neku od pomenutih tipki (asdf) ne reaguje nista nego se cuje onaj zvuk u kucistu pip, kao kad pritisnes sticky keys. Moguce je da je do toga, al sam iskljucio sticky keys i cak restartovao kompjuter, ali nista isti problem.
Ni u notepadu nece da radi shift + asdf, radi samo kad ne drzim shift, al onda su normalno mala slova. Radi jedini kad pritisnem shit i drzim npr a i pustim shift (dok jos uvek drzim a) i onda mi tek bude veliko slovo.
Znaci ne bude onog trenutka kad pritisnem a (dok drzim shift) veliko slovo nego tek kad pustim shift.
I jos nesto, znam da obicno to pip u kucistu se cuje dok drzim 3-4 tipke odjednom, al nikad mi pre nije bilo dok sam drzao 2 (shit i a, npr).
Jel moguce da sticky keys ima neku memoriju pa je memorisao tipke asdf da dok drzim shit?

Edti: sad sam primetio da dok drzim shift ne radi ni j,k,L : .Samo dok ne pustim shift onda rade, kao sto mozete primetiti.

Ima li pomoci?
Hvala
dacajak je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
problem sa tastaturom smeker Ostale komponente 6 3.11.2013 19:43
Problem sa Adobe Flash performansama na Windows Vista x64 Home Premium OS-u VladimirBalt Kvarovi 0 23.8.2009 0:29
Avetinjski direktorijum! (žestok problem sa file systemom) obZen Operativni sistemi 5 13.11.2008 14:50
Problem sa startovanjem igrica Chemist Akcione igre 6 27.1.2008 10:41
Problem sa tastaturom noskich Kvarovi 3 7.2.2007 2:10

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 8:36.