![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Nek prezivi tema do ponoci pa moze lock....
Elem,kako vas je ko prevario za 1. April,ili vase prijatelje a da je originalno... Evo mene na primer dvaput su presli. Prvi put Computerboy na mom FB nalogu,dosao covek na chat i pita me da li imam 2 naloga? kazem da nemam i logicno pitam sto,kaze on meni neko onda napravio dupli nalog na tvoje ime,kaze svasta tamo ima. mene ladni znoj oblio i kazem daj link,na sta ce on "Link ide:" i Aprililili sa sve ![]() Drugi put negde oko 5 sati sedim za kompom na reaktoru i odjednom cujes vazdusnu sirenu,oladio sam se i us*o u isto vreme i taman pocnem da trcim hodnikom kad kolega vice sa druge strane Aprililili!, jurio sam ga 100 metara da ga gadjam maskom koju sam hteo da stavim sebi na glavu,ispostavilo se da je on tu vazdusnu snimio na telefon i samo proturio kroz vrata da mi zaurla... Sacuvaj Boze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2007.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 129 puta na 109 poruka
|
![]()
Nekako su se po meni prvoaprilske fore ugasile, malo srecem neke sale te vrste...............
![]() Doduse moram priznati danas sam se jedno 100 puta upecao na neke vesti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 17.12.2009.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 9 puta na 3 poruka
|
![]()
Haha
![]() Mene niko nije uspeo prevariti ali sam ja prevario oko 50 ljudi recenicom ,,Otkopcan ti slic``.Staromodno ali sta ces.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
"E, ispale ti oci!" Sa tim sam skoro sve zeznuo a oni gledaju dole nekontaju sta sam im rekao.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 17.8.2007.
Zahvalnice: 174
Zahvaljeno 93 puta na 58 poruka
|
![]()
E ova je dobra sa uzbunom haha. Cestitaj tom liku svaka cast
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam zaboravio šta je to, ali najpoznatija prvoaprilska šala na svetu je kad su neke Holandske novine početkom sedamdesetih godina objavile u novine da se srušio krivi toranj u Pizzi. Kažu da je bila katastrofa zbog takve neslane šale.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2007.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 129 puta na 109 poruka
|
![]()
Evo i one dz novine „24 sata” objavljuju na naslovnoj kako od ponedeljka poskupljuju za 50% ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
Član od: 3.5.2008.
Zahvalnice: 81
Zahvaljeno 213 puta na 144 poruka
|
![]()
Niko me nije prevario. Na faxu je profesorka na početku predavanja rekla da ćemo morati da odrađujemo sledeće subote čas koji smo izgubili. Odma sam shvatio da mi nismo izgubili ni jedan čas iz Engleskog i da se ona zeza. Posle sam video onaj patetičan pokušaj šale kako Microsoft kupuje Google, znao sam da je fol pre nego što sam otvorio, a otvorio sam čisto da se nasmejem (normalno na link nisam kliknuo).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 131 puta na 37 poruka
|
![]()
Drug mi rek'o da nemam tri zadnja časa...I upecao sam se,al' brzo me ugasio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
Mene je uspjela djevojka za*ebat' da je trudna, ali vecja je fora shto nas dvoje josh nismo.. hm..
![]() ![]() ![]() A ja sam zeznuo drugaricu (fundamentalna Srpkinja, inache ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Ma najjachi je moj cale sa prijavom "E sutra je prvi april, pazi da te ne za*ebu!"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
Član od: 15.1.2006.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 221 puta na 145 poruka
|
![]()
Naoriginalnija fora za prvi april ikada
Osnivač mog omiljenog tehniološkog sajta TrustedReviews za prvi 1. april okači da napušta sajt i svi reagujemo sa Bwahahahah, dobra fora i sl kad on Nope, nije šala, stvarno napuštam trustereviews... bummer |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Niko me nije prevario jer znam za jadac (uvek znam koji je datum), ali sam ja neke pokušao da obmanem:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 17.12.2009.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 9 puta na 3 poruka
|
![]()
Znam da su u americi nalozili ljude valjda 1964.god da neka tamo Australijanska porodica poseduje drvo spageta.Puno ljudi je zvalo da pita o cemu je rec.Evo vidite sliku>>>>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
|
![]()
dobro se secam prosle godine sa vojinom upalom jos sam tada bio n00b ali opet lepo me je covek upalio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
Član od: 13.1.2007.
Zahvalnice: 505
Zahvaljeno 162 puta na 126 poruka
|
![]()
Zar to nije pretprosle godine bilo (dobro sam se primio)
![]() Prosle je cini mi se bio fazon da su neki "vidjeli" foru, a pola foruma je onda se pravilo da su i oni, dok su drugi nasjeli, tako da je fora bila u tome da nema fore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
3D Youtube [+ tutorial kako napraviti 3D naočare] | Schnak3 | Internet tehnologije | 55 | 28.2.2010 16:02 |
Vodeno hlađenje, pomoć oko odluke šta i kako | vasiljevic | Ostale komponente | 12 | 21.7.2009 9:45 |
Kako menjati boju automobila u photoshopu? | freeminder | Grafički softver i radovi | 16 | 31.10.2007 17:03 |
Kako instalirati program na Fedori? | dacho | Slobodni softver | 2 | 4.10.2007 9:00 |
Kako da ukljucim mreznu kartu i lan??? | wu-gambino | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 12 | 11.9.2007 23:19 |