![]() |
![]() |
|
Grafika Video karte i monitori |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Interesuje me da li smeta cesto gasiti i paliti monitor u toku dana, posto cesto skidam nesto sa torrenta a ostavim kompjuter da radi, pa da ne bi stalno monitor bio upaljen ugasim ga. Tako dnevno nekih desetak do dvadeset puta ugasim, pa posle kad nesto hocu da radim opet upalim.
Da li to smeta ili da ga ostavim da radi Screen saver? Monitor je Asus 22' LCD monitor. E sad jos jedno pitanje u vezi tv izlaza na grafickoj. Posto filmove gledam na Tv-u, a imam i satelitsku na Scartu, pa nije aktivna i satelitska i tv izlaz odjednom, nego kad hocu da aktiviram tv izlaz uvek ubodem kabel u tv, pa ga izvucem kad hocu da gledam satelitsku, pa me zanima koliko je stetno spajati tv izlaz kad je ukljucen kompjuter, jer pre nego sto izvucem kabel, ja iskljucim tv-out sa Clone na Single, znaci ne cupam ga dok imam sliku na TV-u. jel moze da se osteti tako kartica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 9.8.2007.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 75 puta na 66 poruka
|
![]()
Screen saver ni ja ne koristim, ali sam podesio da mi monitor posle 5 minuta ode u standby. To je bezbolnije za monitor, a isti efekat kao i da si ga ugasio.
Drugi problem resi sa nekim adapterom za vise skartova na TV, gde na prekidac odredis koji signal ide na TV. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Ok, hvala na odgovorima!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
@SAJEVAC
Kod modernih monitora onaj stand-by koji kompjuter zada monitoru i "gašenja" preko on-off dugmeta potpuno su ista stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
X-Box - Nekoliko pitanja | Inuyasha | Konzole | 12 | 28.2.2014 23:22 |
Čudan problem sa monitorom | anadjin | Grafika | 0 | 6.1.2010 10:56 |
Nekoliko pitanja o laptopu (i izbor modela do 55.000) | Schnak3 | Prenosni računari | 57 | 13.9.2009 12:50 |
Pitanja u vezi s grafičkom i video izlazom | manganoid | Osnovne komponente | 11 | 8.3.2009 2:34 |
Nekoliko (jednostavnih) pitanja | Srdjan J. | Zaštita | 7 | 24.2.2009 23:35 |