![]() |
![]() |
|
ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Koji skener bi ste mi preporucili da uzmem , da dobro radi skeniranje poslovnih dokumenata u high rezoluciji- to mi je jako bitno- cjena nije problem (samo nemojte neke od 500 eura), samo da dobro radi svoj posao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Ја поседујем А4 скенер Canon CanoScan LIDE 20 и презадовољан сам јер сасвим пристојно одрађује посао. Чини ми се да му је цена мало мања од 100 евра.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Bilo koji HP ili Canon,nemozes da pogresis.Jeftiniji eventualno pre crkne.Izdvoj 100eura pa se odluci za neki od tih modela.(moze i neki bear paw od musteka).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
ovaj naslov topica je neko promjenio- ja sam samo stavio skener ali nekom se to nije dopalo...Pare nisu problem, napisao sam u prvom postu - od 100 do 200e samo da dobro radi svoj posao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 19.3.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 762 puta na 295 poruka
|
![]()
Koristio sam u radu HP, Agfa, LG, Mustek skenere, od onih kućnih, do skupih-profi. Današnji jeftini, kućni skeneri, usudio bih se da kažem bilo kog proizvođača, ne mogu po kvalitetu rada da se porede sa nekima od pre koji su u istoj kategoriji bili i dosta skuplji, a davali lošije rezultate.
Ako umeš i da doradiš skenirani materijal, onda tek nemaš brige. Dakle moja preporuka za jeftiniji skener, neki HP. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji program za nadgledanje instalacije drugih programa? | ZoNi | Aplikativni softver | 10 | 30.12.2007 6:53 |
Koji program??? (CD prezentacije) | U-SERB | Aplikativni softver | 4 | 13.7.2006 1:26 |
Uzeo bih IrDA na USB2.0 - koji je najbolji ??? | Ilic Marko | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 23.2.2006 19:45 |