![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 10.7.2009.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Skinuo sam ovde 5000 hd slika, http://windows7themes.net/5000-windows-8-wallpaper.html .Fajl je kompresovan,a i lik je stavio password koji je nemoguce dobiti iz nase zemlje,navodno nema surveys ka nasoj zemlji.
Valjda treba da se popuni neki bzv. formular i dobijes pass na mail. Ajde ako neko zna kako da zaobidje to da ne pise da je iz srbije pa nek uzme password a ko hoce moze i da skine slike i preko torrenta,fajl zauzima 1.4gb. Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Fajl dekripter, svi karakteri, od 1 do 10 polja, pa ga pusti par nedelja da ga unraruje
|
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Jednostavnije je a i brze ako neko ima nekog van srbije pa da ga zamoli da dobije pass.ili neko iz srbije ko zna da sakrije ip adresu..
|
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Sto,imas nesto protiv??
![]() ![]() Hoce,tacan je pass. Jel je znas od ranije ili si sad 'skinuo'? |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Previše je čudno a i glupo da sam sebi odgovaraš na postove. Kako god, iskreno da ti kažem, ne zanima me. Ali zbog sebe i respekta na ovom forumu to nemoj više raditi.
![]() Pass sam nabavio pre 10ak minuta. |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Sto si negativan tako? Nisam odgovarao sebi na post nego Miki-car-u a i dopunio sam svoj prvi post(jbg kasno sam se setio da odem na edit). A i mi (novi clanovi) smo kao mala deca,treba nam malo vremena da se uhodamo.
Nista,vodicu vise racuna da ne pricam sa samim sobom,a tebi jos jednom ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisam negativan (daleko od toga), nego pročitaj prva 3 posta lepo i polako i videćeš o čemu pričam. Zar ne izgleda malo glupo?
![]() Aj uzdravlje i dobrodošao. ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako da znam da li je laptop ukraden? | Branislav Gavric | Prenosni računari | 11 | 19.12.2009 13:27 |
Horizontalno "pomeranje" slika koristeći CSS | Neky | Web dizajn | 14 | 8.4.2008 0:19 |
Crno bela slika... | internacional 1 | Kvarovi | 6 | 11.8.2007 18:15 |