![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Ne, nije tableta nego Tablet uređaj...
Evo ovako, imam sumnjivu verziju Photoshopa CS4 i skoro sam iskopao neki tablet iz 2001. ![]() Onda sam otišao u Device Manager, našao drajver i kliknuo na Update Driver. Windows je za divno čudo našao up-to-date verziju i restartovao komp. Od tada radi i pritisak olovke u PS-u. Međutim pojavio se drugi problem. Kada otvorim PS, tablet lepo radi, ali posle nekog vremena kreće da crta prave linije samo od pozicije na kojoj sam pritisnuo olovku do pozicije gde sam otpustio. Sve dok ne otpustim olovku sa plate-a ništa se ne crta. U Manualu se ne spominje ništa o tome. U pitanju je neki Genius WizardPen 5x4. U drugim programima sve radi kako treba, i pressure radi i nema tih pravih linija. Guglao sam i video da mnogo ljudi imaju isti problem ali nigde nije bilo rešenja koje radi kako treba. Tako da, ako je neko imao sličan problem i rešio ga, bio bih zahvalan da ga podeli sa nama ovde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Zavera Wacoma i Adobea, protiv svih ostalih tableta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Instaliraj neki stariji PS. Kreni od CS3 pa na dole... Ipak je taj tablet iz 2001.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Uh, nešto mi se baš ne mili skidanje tolikih megabajta... Sa PS sedmicom će raditi, i suppose?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() elem spakovan i stari na ormaru a misonja radi.Kad bude viska jedno 100-150e nova pravog brenda .Moj savet vracaj ako mozes ili menjaj uz doplatu: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
Problem sa obaranjem sistema | Tintoreti | Kvarovi | 2 | 5.1.2009 0:48 |
Problem sa podešavanjima TV i monitora | bacacar | Grafika | 2 | 3.1.2009 13:06 |
Problem sa 3DSM 8 - problem sa konjem | M.A.G.E | 3D radovi | 7 | 29.12.2008 11:27 |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |