![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Nisam bio siguran gde da postavim ovu temu pa sam odlucio da je postavim ovde... Kada hocu da instaliram neku igru kada setup prebacuje neke data fajlove u formatu .dat i (ja mislim da je) .cab... Prilikom instalacije pojavi mi se poruka "Data error (cyclic redundancy check)." Molim vas pomozite jer mi je ovo stvarno bitno!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Podaci koje pokusavas da prebacis su osteceni, disk nije ispravan, tvoj HDD crkava, ili ti memorija umire...
![]() I to bas tim redom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Znaci nema mi spasa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Pa, za pocetak si trebao temu da postavis na njoj odgovarajuce mesto, ne ovde.
Sto se podataka tice, ukoliko se radi o disku, probaj da uradis nesto sa ISOBuster -om, mozda pomogne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.301
Zahvaljeno 1.404 puta na 950 poruka
|
![]()
Oštećen DVD/CD sa kog instaliraš igru.Verovatno možeš da ga baciš.Isprobaj još neki, da budeš siguran da nije nešto drugo.Promašio si mesto gde da postaviš temu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ja sam taj problem imao sa halo-om originalom ne ostecenim
i kad sam o5 digo sistem instalirao se sad ne garantujem da je do toga al nzm |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Nije do toga, sistem mi je reinstaliran pre manje od nedelju dana (doduse XP SP2)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
probaj da alkoholom i vatom obrises disk
meni je pomagalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa Adobe Flash performansama na Windows Vista x64 Home Premium OS-u | VladimirBalt | Kvarovi | 0 | 23.8.2009 0:29 |
Problem sa sound driver-om | Nebojsa92x | Zvuk na računaru | 1 | 4.7.2009 15:49 |
Problem sa internetom | Zewsina | Kvarovi | 0 | 13.8.2008 14:36 |
Problem sa startovanjem igrica | Chemist | Akcione igre | 6 | 27.1.2008 10:41 |
Problem sa video fajlovima | baby boom | Operativni sistemi | 20 | 31.1.2007 13:56 |