![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 13.11.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Molim savet.. u dilemi sam da li da kupim dell lap top ili toshiba, ali postoje oprecna misljenja u vezi sa servisima obe kompanije. Navodno servis dell je neprofesionalniji, duze se ceka.. Sa druge strane oni daju garanciju 3 godine, za razliku od toshibe.
Da li neko ima iskustva sa servisima i pravi savet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Prvo je bitno - koji Dell i Toshibu uzimas u razmatranje, ako na umu imas neke konkretne zahteve.
Opet, sa druge strane, ako gledamo generalno ja bih pre preporucio Toshibu zato sto: - nudi garanciju "no matter what" sto znaci da sta god da se desi garancija to u datom garantnom roku pokriva, pa cak i padove, elektrosok etc. Sto se tice garantnog roka njega mozes doplatiti i za Toshibu. - Toshiba za iste i manje novce definitivno nudi bolje performanse od Della jer Dell poprilicno naplacuje i ime. - imam Toshiba laptop vec tri godine koji radi bezimalo problema tako da na svu srecu nisam imao potrebe da ga nosim u servis ali je prijatelj nosio stari A40 i zavrsili su mu posao brzo i profesionalno, na njegovo veliko zadovoljstvo. Za Dell ne znam kakav je servis ali sam nacuo da nisu bas nesto azurni i agilni u resavanju problema. Mislim da su ova tri argumenta dovoljan odgovor na tvoje pitanje, ali ako treba spreman sam da dam i dodatna objasnjenja i razloge zasto mislim tako kako vec mislim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Veteran
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 147 puta na 101 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 13.4.2008.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Sto se tice ova dva brenda, i Toshiba i Dell naplacuju papreno svoje ime. Opet bi glas dao Dell-u. Radim u radnji specijalizovanoj za prodaju laptop racunara, i mogu da ti kazem da se barem u mom iskustvu, Toshiba mnogo lose pokazala. Mnogo se vuce, i preskupa je za ono sto nudi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
Član od: 13.11.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hvala na savetu! Sto se tice modela, tu se jos nisam odlucila.. recimo da su neke nijanse u pitanju, ali mi je znacilo da cujem... da znam koji da eliminisem.
Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
Ja bih preporucio Dell 1555
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dell, Toshiba, HP ili nešto sedmo za 800, max 1000 € | kokni | ŠDK - Prenosni računari | 9 | 27.8.2009 20:12 |
Toshiba ili Dell? | music_addict | ŠDK - Prenosni računari | 6 | 6.10.2008 20:44 |
Toshiba ili Dell --- pomagajte --- | Nollevox | Prenosni računari | 31 | 15.4.2008 22:19 |
Toshiba A100-011 ili Toshiba P100-425 | ivche_tocky | ŠDK - Prenosni računari | 2 | 24.7.2007 16:23 |
Kupiti TOSHIBA Satellite A200-1CR ili neki drugi? | gosn.prirodni | ŠDK - Prenosni računari | 5 | 20.6.2007 10:03 |