![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 13.7.2007.
Zahvalnice: 33
Zahvaljeno 84 puta na 43 poruka
|
![]()
Koristim 9.0 verziju programa.Sve ide dobro do trenutka kada selektujem particiju na koju zelim da vratim sliku ,tj. C,ali tada program javlja da to nije moguce jer je zeljena particija trenutno u upotrebi.Ponudjene su mi tri opcije: da izaberem drugu particiju,retry,i reboot.Idem na reboot ,startuje se acronis pre win-a ali kada pocnem da trazim sliku koju je sacuvana na E, program javi da ne vidi nijedan hard niti particiju.U cemu je kvaka? Hvala...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P.
|
![]()
Nagadjam... ako imas SATA HD, nisam siguran kako 9.0 radi sa njima. Probaj da nabavis butabilni disk 11.0 pa pokusaj sa njim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 9.4.2007.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 19 puta na 14 poruka
|
![]()
Moj ortak je imao npr. problem sa Verzijom programa 10 na XP SP3-ci, dok kod mene ta verzija na XP SP2 radi. Instaliraj najnoviju verziju (cini mi se da je 12ca ili 11ca), i mozda ti proradi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 13.7.2007.
Zahvalnice: 33
Zahvaljeno 84 puta na 43 poruka
|
![]()
Hvala svima na odgovorima...
![]() Napravio sam boot loader na CD-u ali opet isto,ne detektuje ni jedan HDD.Preostaje mi samo jos da potrazim noviju verziju programa.Mozda bi uspelo kada bih narezao celu sliku na bootabilni medij ali izbegavam da radim tako nesto. Odlicno!Instalirana verzija 12.09 i sve radi OK.Ocigledno je neka nekompatibilnost izmedju SP3 i verzije 9.0. Hvala svima na pomoci... ![]() Poslednja ispravka: nighthawk (2.3.2009 u 21:51) Razlog: spajanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Član
Član od: 9.4.2007.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 19 puta na 14 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ne mogu Windows da instaliram !!! HITNA POMOC POTREBNA !!! | lanscapex | Kvarovi | 4 | 9.2.2009 17:35 |
Formatirao pogrešan HDD - Kako da vratim imena fajlova? | bronza | Nosači podataka | 4 | 25.7.2008 16:38 |
Acronis true Image- pitanje... | polarnimeda | Aplikativni softver | 11 | 5.10.2007 21:51 |
Na desktopu ostala glupa ikonica koju ne mogu da obrisem | Duka kralj | Aplikativni softver | 12 | 23.3.2006 20:19 |
Kako istovremeno da imam sliku na tv i monitoru | alien | Video/TV softver | 4 | 5.3.2006 0:00 |