![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Pozdrav ljudi.
Nisam moga da nadjem neku temu koja moze da rijesi moj problem koji imam ili sam bio prelijen da trazim uglavnom. Kupio sam switch sa 5 porta D-Link i pokusavam da povezem 2 racunara. Uspio sam da napravim LAN konekciju ( bar mislim tako ) ali ne mogu da sa drugog racunara prstupim internetu preko ovog. Ako neko moze molim vas da mi malo pomogne ne ide mi bas to umrezavanje izgleda. Ako sam duplirao temu pls samo da mi link iste teme kopirate da mogu da posjetim . Unaprijed Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
pogledaj moj post u ovoj temi
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=40474 Stvarno ovo je na prvoj strani, gde si ti trazio pitaj boga....mislim stvarnoo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
a nisam vidio majke mi neznam sta mi je sorry
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Povezivanje računara i televizora | Ivan452 | Grafika | 13 | 25.6.2010 22:49 |
Povezivanje dva računara preko Neta | Mking4ever | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 9.6.2009 21:29 |
Povezivanje računara sa TV-om | draganpan | Foto i audio/video | 3 | 7.11.2008 21:21 |
Telekom ADSL, povezivanje na dva računara | CShost | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 10 | 5.2.2008 17:17 |
Povezivanje Motorole RAZR V3x i računara. | holodoc | Aparati i oprema | 11 | 20.1.2007 2:28 |