![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 8.11.2007.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
pokusavam na kompu u firmi da snimim iz filma samo zvuk (sto kod mene kuci funkcionise)
pustim .mpg film (ili bilo koji drugi), ukljucim audiorecorder (posto mi ne trebaju duge sekvence) ali nista se ne snimi a zvuk cujem odlicno preko zvucnika. Probao sam JetAudio, No23 i jos par sitnih programcica ali nista. Jel se tu nesto zeznulo u podesavanju ili sta bi vec moglo da bude? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kada udjes u Volume control(ona ikonica zvucnika dole pored sata) pa odes na options,pa properties,prebacis na Recording,stikliraj sve,i selektuj kao ulaz za zvuk koji ce se snimati Wave out mix,What You Hear ili slicno(zavisi od modela zvuce kartice kako ce se zvati),pojacaj ga na zeljeni nivo i to je to.Ako ne radi iz prve,probaj da stikliras druge stavke tu dok ne ubodes koja je ona koja je tebi potrebna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
ja tu nemam nikakvu opciju osim: line in, cd audio i microphone (koje su beskorisne)! jel moguce da ne mogu da snimim ono sto cujem!? kartica mi je (onboard) soundmax adi1988a...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nazalost da,ako nemas takvu opciju,kartica nije sposobna da snima zvuk koji se trenutno reprodukuje.Mozes recimo da napravis kabl 3,5mm na 3,5mm i da Line-out umesto na zvucnike povezes na Line-in.Zatim selektujes Line in u recording i zavrsis posao
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mario Pavićević na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (6.2.2009) |
![]() |
#5 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
A što iz Virtual Duba ne snimiš samo ton? Nema presnimavanja sve ide direktno.
Može i da se obeleži željena sekvenca (možda, ako se ne varam), a ako ispadne da ne može, nije problem izdvojiti je iz MP3 fajla naknadno. Doduše, VirtualDub sve to zove .WAV fajl, ali to je u stvari fajl u onom formatu u kom je ton u filmu napravljen, a to je obično MP3. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku VojaM na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (6.2.2009) |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
nisam verovao da ce uspeti- ali ladno jeste... godinu dana noviji drajver je resio problem! kako je moguce da tako nesto nije postojalo u startu (tj. sa drugim najnovijim drajverom)... ?
![]() ![]() a hvala za brze odgovore i ideje u njima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ipak je to integrisano resenje,obicno je bitno imati line-in za tv,mic za mikrofon i izlaz za zvucnike,ostalo sve smatraju naprednim opcijama
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mario Pavićević na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (6.2.2009) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako omogućiti zvuk u Descentu? | Branislav Gavric | Stare igre | 6 | 16.4.2009 19:52 |
Koji je sud nadležan za sporove, kako se postaje vlasnik sajta... | rebelmouse | Web razvoj | 3 | 11.3.2009 17:55 |
Kako prenjeti zvuk sa PC na SONY DAV-DZ100 | mikimaricic | Video/TV softver | 0 | 16.2.2009 17:58 |
kako iskljuciti zvuk u browser-u(ie,ff) | sokratbg | Operativni sistemi | 4 | 5.3.2007 0:49 |