![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 18.12.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
u zadnje vreme kad upalim kompjuter nece odmah da mi se pokaze slika na monitoru...tek posle 10ak restartovanja se upali...on kao radi ali uopste nema slike...a ponekad mi se desi da iz prve pokaze sliku...sta li moze biti i sta da radim?!hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 8.12.2008.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ja mislim da ti je do sistema mozda je i neki virus.I meni se to desavalo na starom kompu kad sam ga formatirao sve je bilo u redu!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Meni to lici na problem hardverske prirode. Ukoliko si overklokovao procesor (cpu) vrati ga na standardna podesavanja. Mada hoce to i do ploce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 1.159
Zahvaljeno 2.446 puta na 1.922 poruka
|
![]()
Ima mnogo razloga zbog chega ne mozhe da bootuje. Proveri napajanje, probaj da gasish jednu po jednu komponentu dok ne proradi mozhda locirash problem, klokove na CPU i memoriji, zavisno od ploche mozhesh i da promenish na kom FSB ce ti raditi komp prilikom boota...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |
problem sa SBB-om, postavljanje kablova na krovu, tehnicko pitanje | djekicen | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 6.4.2008 17:08 |
problem sa wlan i lan karticama | dee-dee | Kvarovi | 3 | 5.4.2008 0:01 |
Problem sa standalone tjunerom | djek512 | Grafika | 1 | 15.3.2007 16:43 |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |