![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 5.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ja i moj drug procitali smo sve brojeve Sveta Kompjutera u kojima se govori o pravljenju sajta i zaradi na internetu i resili smo da napravimo nas mali sajt. Brine nas mora li da se plati hosting za taj sajt ili moze i bez njega?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Imaš i sajtove na kojima se to ne plaća, npr. www.tripod.lycos.com
|
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 8.11.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
![]()
Npr: http://www.150m.com/
|
![]() |
![]() |
#4 |
Mythbuster
|
![]()
Ljudi, ajde bez postavljanja linkova ovde... već postoji takva tema... sa dosta nabrojanih sajtova.
Elem, što se tiče pitanja, da, treba ti nekakav hosting (server na kome će se nalaziti tvoj sajt). E sad, to može biti plaćeni hosting , besplatan hosting, a ako imaš dobru konekciju i statičku IP adresu (mada ovo i ne moraš, ima servisa koji i to rešavaju, ali pošto najverovatnije nećeš izabrati ovu soluciju, da mi to lepo preskočimo ![]() Poslednja ispravka: Marko_L (18.3.2006 u 22:41) |
![]() |
![]() |
#5 |
eat, sleep & blink
|
![]()
@Marko_L
i o tome je pričano u prethodnim, starijim temama. Potrebno je samo koristiti "Pretraži" modul. Takođe na ovoj temi se na dnu strane vide "Slične teme". Pogledaj. |
![]() |
![]() |
#6 | |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako da prikacim svoj sajt na int. | alien | Internet tehnologije | 12 | 8.6.2006 19:41 |
Da li znate neki sajt za web design? | Alex82 | Zanimljive Web lokacije | 3 | 4.2.2006 18:18 |
Sajt za sve domace programere | Downloads.co.yu | Zanimljive Web lokacije | 4 | 13.1.2006 22:27 |
Treba mi neki koristan sajt o ovnovima | Brav | Zanimljive Web lokacije | 1 | 17.12.2005 16:02 |