![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 14.11.2008.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 27 puta na 18 poruka
|
![]()
Imam salbiji racunar i 40 gb memorije. Od toga C particiji pripada 10 gb, sto mi je nekada bilo mnooooogo, a sada je - pogadjate -malo. Skoro sam, zahvaljujuci ovom forumu, naucio da reinstaliram os, ali bih voleo da saznam i kako se ovo radi. Hvala unapred
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 11.7.2006.
Zahvalnice: 163
Zahvaljeno 182 puta na 147 poruka
|
![]()
Топло ти препоручујем GParted који постоји у LiveCD варијанти.
Да би видео како ради пробај га на некој виртуелној машини типа VirtualBox. Тако нећеш ништа да за********************************ш, а научићеш како да форматираш диск. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 27.3.2007.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da ne otvaram novu temu, pitao bih ovde nesto.Kada sam krenuo da instaliram VirtualBox izbacilo mi je ovu poruku, u cemu je stvar?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Probaj sa VMware-om
@ekvi desni klik na particiju koju hoces da formatiras,pa onda na format,i tamo izaberi file system NTFS.Gde pise allocation unit size stavi na defult i klikni format.Ne mozes formatirati sistemsku particiju!!!. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
@beky Stvar je u tome da svaki put kad te ovako nesto pita ides uvek na continue anyway i nemislis.Sve ce biti u redu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Samo poželjno je pre toga uključiti system restore ako je isključen i kreirati restore point, jer se meni dešavalo da tako instaliram nekompatibilni drajver pa onda bude
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
formatiranje diska | de facto | Kvarovi | 5 | 30.8.2008 11:07 |
Instaliranje Windowsa i formatiranje diska? | milosvsc | Operativni sistemi | 3 | 24.8.2008 18:48 |
Formatiranje diska za postizanje maksimalne brzine | sasha vukelic | Nosači podataka | 2 | 19.5.2008 0:59 |
formatiranje hard diska | Banei | Operativni sistemi | 23 | 2.12.2007 16:04 |
Low-level formatiranje WD Caviar diskova manjeg kapaciteta | Vlado78 | Nosači podataka | 16 | 15.1.2007 17:45 |