![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 14.11.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Nedavno mi je crkolo napajanje i nisam mogao komp da palim na tastru na kucistu,promenio sam napajnje i imam chiftec 400w i dalje ne mogu da upalim kom na tasteru?O cemu se tu radi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Meni to izgleda kao da ti je crklo jos nesto od delova. Proveri da staro napajanje nije povuklo jos nesto sa sobom. Sto se tice samog dugmeta tu nema sta da se pokvari ( jedino je moguce da se zaglavi, ali se i to lako resava).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pronadji na ploci gde je konektovan kablic od prekidaca za napajanje,dok je iskljucen racunar srafcigerom spoji ta dva pina na koje ide taj konektor i ako se racunar probudi onda je problem u prekidacu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Ja sam moj stari komp jedno vreme palio na žice..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa rezacem na laptopu | dare986 | Nosači podataka | 3 | 2.4.2008 20:32 |
Problem sa mikrofonom na Logitech slusalicama | ukimafija | Kvarovi | 1 | 21.3.2008 11:13 |
Problem sa Dual GLAN_om na MSI K9N SLI Platinum Nforce570 | balabandd | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 4.12.2007 0:01 |
problem sa konektovanjem na net! | tool.keenan | Kvarovi | 7 | 29.8.2006 23:18 |
Problem sa smedjim linijama koje se na ekranu pojavljuju sa desne na lijevu... | Jann | Grafika | 4 | 15.12.2005 12:42 |