![]() |
![]() |
|
Forum o forumu Pitanja, sugestije i problemi u radu s našim forumom |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
jel moze da se pristupi SK preko fona ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 79 puta na 55 poruka
|
![]()
Moze, zasto ne bi moglo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Moze ali nemoj jer srče kredit, osim ako nemas Wi-Fi na fonu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 5.4.2008.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 191 puta na 125 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Jbt nisam konj..znam da ovako moze...ali mislio sam na WAP,WAP2 ili imode...? ako me kapirate ! jbT !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2007.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 129 puta na 109 poruka
|
![]()
Kakav I-Mode, ja mislim da je to slab pretrazivac, video sam na jednom LG telefonu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
brate ja imam symbian i pocket pc...a lg je malo drugaciji...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]()
Instaliraj Operu Mini i teraj.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
brate i ako operu koristim ima da srce kredita...treba mi nesto ko imode sto malo skida kredita !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislim da ne moze a da ne srce kredit, jedino ako uspes da povezes preko bluetooth-a... Nesto sam ja pokusavao preko bt ali nije mi uspelo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
Član od: 17.1.2008.
Zahvalnice: 481
Zahvaljeno 128 puta na 85 poruka
|
![]()
U Operi Mini, sacuvaj prvu stranu preko "Save Page" opcije, posto ona topi kredit pa posle preko nje idi na ostale delove foruma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
V.I.P.
|
![]()
Za uštedu kredita treba da isključiš prikaz slika u Operi Mini. Isto tako, bolje bi bilo da nabaviš verziju 3.x nego 4 jer četvorka malo više troši čak i kada se isključe slike. Ako ti nekada baš i zatreba neka slika, možeš je skinuti. Zatim, možeš da postaviš do 9 direktnih bookmarka koje pozivaš sa *broj (zvezdica, pa broj od 1-9) tako da ne moraš stalno da ulaziš na prvu stranu foruma i da tražiš dalje, već da postaviš bookmark na delove foruma koje najčešće pratiš (kod mene npr. aplikativni softver, video/tv...).
Uostalom, neka cena se mora platiti za mobilnost foruma, zar ne? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Ono, brate, ne moze od babe devojka
![]() Troshice kredit, kako god okrenesh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Starośeđelac
|
![]()
Da, slike treba obavezno isključiti, jer neviđeno usporavaju učitavanje i jedu kredit. Što se konkretno foruma SK tiče, samo za prvu stranu mora da se učita gomila sličica (recimo ovih pored imena podforuma) čemu treba najmanje jedan i po minut. Sa isključenim slikama (u Toolsu, vrlo lako se nalazi, biraš između opcija da prikazuje slike, da prikazuje samo keširane, i da ih ne prikazuje uopšte), vrijeme je upola kraće.
Čudim se svaki put kada odem na forum preko mobilnog telefona, koristim Operu i kada pritisnem tarabu Opera zakoči na sekund-dva, dok u vrhu piše Processing..., i onda se izgled foruma promjeni na onaj klasični kao u desktopu, sa vertikalnim i horizontalnim klizačima. Inače je podešeno tako da se cijeli forum, sa porukama i temama prikazuje kompletan na ekranu gledano po širini, a onda skroluje dolje. Nemam pojma šta je u pitanju, i šta Opera uopšte procesira kada kliknem na #. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da potrebno je podeseti u phone browser-u da ne load-uje slike i flash a i podesiti browser da sto duze chuva cache i da ne brise history, kako bi ti svaka nova poseta forumu preko fon-a trosila sto manje kredita ili ti pravila zaduzenje ako si na postpaid-u
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Podešavanje rutera, IP adresa, dva računara preko jednog ADSL-a | Vladrxpx | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 16 | 19.9.2013 21:40 |
Remote desktop u LAN-u preko ADSL rutera | syncromatic | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 30.6.2008 10:08 |
Kupovina preko Interneta | karlo | Šta da kupim? | 8 | 8.2.2008 18:27 |
ADSL preko etherneta | Consigliere89 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 7 | 26.6.2007 22:57 |
Flash- kako u flashu da bojim preko slike? | flame | Grafički softver i radovi | 1 | 2.12.2006 4:34 |