![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 24.10.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Usao mi je neki virus,ustvari to je kao satro anti virus.Zove se Virus Response Alert..Pritom nema uninstall.exe. Ne znam kako da ga izbrisem sa kompjutera,stalno izlazi u uglu desktopa kao da blokiram tamo neki virus..Molim vas ako neko zna kako da ga izbrisem neka kaze.Hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Nabavi program Nod32 skeniraj sve hardove particije.... Sve sto nadje doticni ubice na licu mesta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Skini ti Avast home ( srpska verzija ) besplatan je. www.avast.com Uglavnom hakeri vise pisu maliciozno djubre i na taj nacin zaobilaze antivirus programe. A sta oni mogu i ne pitaj. No i za to ima odlican besplatan program. Ima opciju i na srpskom kao i Avast. Evo adrese, uplouduj najnoviju bazu pa izvrsi skeniranje sa Malwarebytes. Cim pronadje virus poziva Avast a ostalo djubre sam otklanja. Jedan od najboljih programa za zastitu win-a. http://www.malwarebytes.org/ ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku AstraLogos na korisnoj poruci: | ||
Mare9 (24.10.2008) |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 24.10.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
hvala puno astralogos problem je resen
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 18.5.2006.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 28 puta na 12 poruka
|
![]()
И ја сам имао тај проблем и колико се сећам помогао ми је Rouge remover.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoć, kompjuter mi se sam gasi! | []D.[].[]v[].[]D. | Operativni sistemi | 23 | 22.2.2014 5:43 |
HP 530 problem, molim pomoć, hitno | davidology | Prenosni računari | 1 | 11.9.2008 8:41 |
Pomoć! Virus koji kuca nulu! | 00000 | Zaštita | 8 | 19.4.2008 13:03 |
Virus cudan, molim pomoc... | Devet1 | Zaštita | 18 | 18.3.2008 19:25 |
Molim za pomoć - SK 1/2003 | Cupavi Zeka | O SK-u uopšte | 3 | 30.12.2005 12:31 |