![]() |
![]() |
|
Audio softver Programi i alati za obradu zvuka na računaru, softver za puštanje muzike i zvukova, audio kodeci, konvertori |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
zna li neko program pomocu kojeg bih prebacio muziku sa ipod toucha u komp?? trazim po googlu, ali bezuspjesno....hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
nisi shvatio dobro-ja zelim da muziku IZ ipoda toucha prebacim u kompjuter, a ne iz kompjutera u ipod...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Pa zar postupak nije isti,samo obrnut
Jel si uopste isprobao iTunes On je i napravljen da radi sa iPod-ovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
hej, imam vec dugo godina ipod, tj razne serije ipodova, i sa ipod touchom imam problem jer sa njega ne mogu da muziku da prebacim iz njega u kompjuter...to je appleova politika protiv piraterije, a itunes sluzi za prebacanje muzike, filmova i applikacija U ipod-phone... ne za obrnut proces...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.642
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]()
Koju generaciju iTouch-a imas? Cisto informativno, jer ja treba da uzimam sad ovaj druge generacije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
prvu generaciju toucha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Jesi pokusao sa iPhone explorer da mu udjes u foldere i rucno ih izvuces?
Ako imas wireless ruter mozes da pokusas i SSH sa WinSCP i tako da mu udjes u foldere. To radi isto sto i iPhone Explorer samo bezicno (moras da imas wifi ukljucen). |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sa VHS-a na DVD | Sale2322 | Video/TV softver | 90 | 7.5.2013 21:43 |
slika sa monitora na TV...rasirena? | emp_m | Grafika | 7 | 21.2.2008 1:19 |
leadtek Winfast 2000 expert - nemogu da dobijem signal na s-video ulazu sa sat. risiv | ural | Foto i audio/video | 17 | 30.8.2006 1:36 |
Pojava gresaka I losih sektora na hard-diskovima | Vlado78 | Nosači podataka | 6 | 2.3.2006 9:37 |
Koji konvertor za prebacivanje VHS i ostalih formata na komp | Serbianboss | Video/TV softver | 2 | 2.2.2006 3:39 |