![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
Ovaj problem se pojavio prije nekoliko dana.Desava se kada igram igru(u ovom slucaju Juiced 2) jednostavno resetuje racunar i posle po paljenju izbaci poruku za slanje error reporta microsoftu i na vrhu pise,,Your system has recovered from serious error''.Moja konfiguracija je Intel celeron 2.53ghz,1.5gb ram,ploca asrock p4v88+,graficka gecube radeon x1650pro 256mb gddr3 128 bit,hard disk wd 80gb.Nisam siguran u cemu je problem ali mislim da je u pitanju kuler od procesora (da je zaprasen jer nije odavno ciscen).Molim za pomoc!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Moze da bude, dali i kod drugih igara imas isti problem? Probaj da eksperimentises sa drajverima. Moze da bude i tvoj operativni sistem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
1. piratska igra
2. hladnjenje garfe 3. memorija 4. napajanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
To mi se javlja kad igram neku zahtevniju igru.Moj juiced nije pirat vec original.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Najverovatnije mu je potrebno jace napajanje.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
pa nije mi nesto bas napajanje na prvom mestu, pre mi to smrdi na memoriju ili temp graficke ali opet da je temeratura onda bi zabadali i restratovao bi se komp.
Mozda je i nesto softeverske prirode ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Napajanje uopste ne grije mnogo i konfiguracija je s ovim napajanjem radila dugo vremena extra(vise od godinu dana) a napajanje mi je 420W sto je dovoljno za ovakav racunar.Temperatura graficke je takodje prikladna a da je memorija odmah bi se manifestovalo cim bi posle nadogradnje ukljucio komp.Dakle mozemo otpisati odmah napajanje,graficku i memoriju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Uzmi od nekog prijatelja graficku pa pokusaj, isto vazi i za memoriju. Time ces otprilike neutralisati neke sumnje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
Član od: 10.1.2008.
Zahvalnice: 915
Zahvaljeno 79 puta na 69 poruka
|
![]()
Imao sam identican problem na starom kompu.
Ja sam igrao Half Life 2 Episode One, a grafa je bila GeForce 4MX. Kompijuter je radio kao svajcarski sat i sve je bilo u redu u svim igrama samo se kod nesretnog HL2 restartovao nakon 5 minuta igranja i izbacivao doticnu poruku. Tako sam pokusavao nekoliko dana da igram HL2 ali nije vredelo. Instalirao sam najnoviju verziju drivera za GF 4MX i problem je nestao. HL2 je radio bez restarta racunara i bez izbacivanja te poruke. Da bi se uverio da su driveri u pitanju, opet sam instalirao stare i opet se racunar restartovao. Ne znam da li su kod tebe u pitanju driveri, ali ako se to desava samo u Juiced 2, probaj nove drivere pa vidi. Ja mislim da je to. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nikola s na korisnoj poruci: | ||
White Ripper (9.8.2008) |
![]() |
#11 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Tipujem na drajver od grafičke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Probacu pa cu javiti je li upalilo.PES 08 mi radi savrseno,Conflict Denied ops i GTA takodje jedino taj Juiced 2.Na Juiced2 samo pocne da secka i tada se komp resetuje.Ocistio sam kuler od procesora ali nije pomoglo(cistio sam ga nekim cetkama i usisivacem jer nisam htio da ga skidam da ne umijem da ga posle postavim pravilno).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Instalirao sam drajvere verzije 8.43A namijenjene radeonu x1650 seriji.Zasada sve je OK.Juiced 2 radi bez resetovanja.Javicu ako ne bude nesto u redu.Hvala na pomoci Nikola S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Novi član
Član od: 3.8.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Prvi put sam na forumu i i imam jako velik problem.Odjednom je moj laptop poceo da se odjednom kompletno gasi (a ne resetira) Na pocetku je to bilo retko,ali nakon mesec-dva poceo je da se gasi svakih pola sata.Najcesce se to desava kada zahtevam neku operaciju (defragmentaciu,loading-a chat history na Skype-u,a najcesce pri igranju Football Managera...) Mislio sam da se radi o nepravilnoj instalaciji igre,ali nije do nje.Laptop se gasi i kada FM nije uopste ukljucen...Proverio sam ga 100 puta od virusa (NOD 32),defragmentiram ga cesto (Diskeeper),cistim ga (CCleaner),imam i Ad-Adware program...O cemu se tu radi?
Unapred zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
|
![]()
[quote=Branko Skoplje;581093]Prvi put sam na forumu i i imam jako velik problem.Odjednom je moj laptop poceo da se odjednom kompletno gasi (a ne resetira) Na pocetku je to bilo retko,ali nakon mesec-dva poceo je da se gasi svakih pola sata.Najcesce se to desava kada zahtevam neku operaciju (defragmentaciu,loading-a chat history na Skype-u,a najcesce pri igranju Football Managera...) Mislio sam da se radi o nepravilnoj instalaciji igre,ali nije do nje.Laptop se gasi i kada FM nije uopste ukljucen...Proverio sam ga 100 puta od virusa (NOD 32),defragmentiram ga cesto (Diskeeper),cistim ga (CCleaner),imam i Ad-Adware program...O cemu se tu radi?
Unapred zahvalan[/qu 100 odsto ti je to kuler od procesora.Kupi pastu za kuler i nanesi je na procesor.Tako se slicno desavalo mom komsiji |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
Član od: 10.1.2008.
Zahvalnice: 915
Zahvaljeno 79 puta na 69 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Opet imam slican kvar s kompjuterom.Ovog puta nema pravila kada se resetuje.U pitanju je konfiguracija iz profila.Samo od jednom se resetuje i izbazi gresku recovered from serious error /dont send send report.Probao sam sa reinstalacijom drajvera ali nije pomoglo.Reinstaliro sam Win i opet se isto desava.Molim za pomoc.Komp je star 4 godine sto prilicno dosta za kompjuter.Nista nisam od hardwera mijenjao osim sto sam nadogradjivao vremenom RAM i promjenio graficku.Ja sumnjam na napajanje posto je komp prilicno star.
Odgovorite.Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Starosedelac
Član od: 16.11.2008.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 301 puta na 247 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koristim klasicnu tastaturu i klasicni mis tako da to sigurno nije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
"Qzmizam" - Da li su igre umetnost? | iurisvulgaris | „Ja, igrač!” | 590 | 7.12.2012 23:33 |
Ultimate Fight igara - prva sezona | Patton | O igrama uopšte | 102 | 9.5.2009 0:08 |
Plavi ekran i resetovanje računara | donboske | Kvarovi | 5 | 19.3.2009 16:03 |
Video igre - uticaj na mlade i još ponešto | Nenad Stevanović | O igrama uopšte | 116 | 10.3.2009 0:04 |
G-thing program za LG(imam U8180) za java igre trazim gde ima? besplatno?trial? | Ilic Marko | Programi za mobilne telefone | 1 | 9.2.2006 14:09 |