![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 1.5.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Dali postoji program sa kojim može da se čupa subtitl direktno iz filma.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A ako je zalepljen na film, to nema sanse. Jedino ako ti smeta prevod mozes da prelepis nesto preko njega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
A dali postoji program sa kojim može da se čupa subtitl sa filma koji je u AVI formatu.
Poslednja ispravka: miljana (1.5.2008 u 19:50) Razlog: pogrešna reč |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
Član od: 25.3.2007.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 91 puta na 60 poruka
|
![]() Citat:
Pa lepo su ti odgovorili. Nema to veze da li je film u AVI-ju ili MPEG-u ili nešto treće. Jedino ako ti hoćeš neki program koji "sluša" šta glumci pričaju pa sam piše titl. Ali ni to nema. Malo bolje objasni šta misliš. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku VlaK na korisnoj poruci: | ||
miljana (11.5.2008) |
![]() |
#6 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ako je titl zalepljnen na film (znaci ne moze da se sklanja po potrebi) onda taj titl nema sanse da skines sa filma. On je sad deo filma. A ako nije zalepljen onda dolazi u nekim od sled.formata: srt,sub,txt... uz film ili se naknadno nabavlja. Kako god da okrenes ,ja jos uvek nemam pojma 100% sta ti treba ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]()
Dali neko može da mi objasni kako da kompresujem avi fajl da bi dobio manji fajl, konkretno da od avi fajla veličine 336 MB dobijem avi fajl veličine oko 170 MB.
![]() Dali postoji neki program ili sajt koji dobro prevodi sa engleskog na srpski i to cele rečenice, treba mi za prevod subtitla. Poslednja ispravka: Chivan (13.5.2008 u 9:36) Razlog: spajanje poruka |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vaše iskustvo sa SBB-om | vladale | Internet usluge | 3970 | 20.10.2023 20:13 |
Pravljenje gif animacija sa video fajlom | jonathan | Grafički softver i radovi | 11 | 16.6.2008 22:55 |
Kako da maknem sinhronizaciju sa filma? | cvrcakko | Video/TV softver | 5 | 23.11.2007 15:16 |
Problemi sa otvaranjem dvd filma | eldejone | Video/TV softver | 1 | 9.10.2007 11:21 |
Skidanje loga sa filma | Milos Bozic | Video/TV softver | 1 | 4.1.2007 18:22 |