![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Moj Drug ima neki problem...
Neki cudni zvukovi izviru iz kompa. pogledati link za vise informacija: http://www.youtube.com/watch?v=NtqCyGoHoyk komp je: GIGABYTE GA-K8VT800 (2.0) AMD Semprom 2600+ HDD: WDC WD800JB-00JJC0 (80GB) sve je odjednom pocelo, ako neko ima neko resenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Izgleda kao da nesto zakacinje ,a mozda je i hard. U kom tacno se delu kucista to cuje i koliko to traje( da li ima jos osim na ovom klipu )?
PS: Dobra vam stvar ovo oko postavljanja problema online,tako moze lakse da se dodje do uvida u situaciju . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 12.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka
|
![]()
Meni deluje kao razdrndan ventilator.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa da, mozda je i ventilator . Dok ne uhvati zalet on negde malo zakacinje , pa posle se stabilizuje. Mozda je na kuleru ,a mozda na grafickoj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
nije ventilator, zvuk dopire iz onog zvucnika na maticnoj, kad se zvucnik izvade zvuka nema.
probao je i da zameni zvucnik ali isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 12.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka
|
![]()
Jel se samo to cuje a sve ostalo radi ok ili ima jos nekih problema. Meni ono ne deluje kao bios post codovi ali i nije neki kvalitet zvuka, pogledaj ovu temu (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=12571) i vidi da li to pistanje odgovara nekom kodu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Član
|
![]()
ovako... pistanje je prestalo samo od sebe, kako zeznam ni ja ni on.
![]() od beep kodova jedini koji se poklapa je: Citat:
ova misterija ostaje neresena ![]() Hvala svima na pomoci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Preporučite mi neki dobar MP4 player od oko 50€ | masteri | ŠDK - Foto i audio/video | 9 | 30.11.2007 22:19 |
Neki fps u poslednjih 6 meseci | bobat | Akcione igre | 1 | 21.10.2007 18:35 |
MPEG u neki drugi format? | Frozen | Video/TV softver | 14 | 13.9.2007 21:29 |
Jel ovo neki phishing offline? | Eni | Brbljaonica | 11 | 11.1.2006 21:27 |
Treba mi neki koristan sajt o ovnovima | Brav | Zanimljive Web lokacije | 1 | 17.12.2005 16:02 |