![]() |
![]() |
|
Audio softver Programi i alati za obradu zvuka na računaru, softver za puštanje muzike i zvukova, audio kodeci, konvertori |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Treba mi neki free softverski metronom. Po mogućnosti da bude jednostavan, i da podržava neparne ritmove (7/8, 3/4, 9/8, itd.). Postoji li neki takav? Našao sam neke guglajući, ali nijedan ne podržava neparni ritam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 21.4.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Imas u cubase-u,fruity loops-u,cakewalk-u,ali ipak ne postoji dobar simulator metronoma !!! Probao sam i nekoliko simulatora koje sam nasao preko google-a, ali ako se bavis muzikom mozes samo da kupis pravi,sa svim taktovima i prodornim zvukom... (i ulaskom za slusalice
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku AccordioN na korisnoj poruci: | ||
M1los (21.4.2008) |
![]() |
#3 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Teško je naći nešto besplatno što to podržava, a spada u metronome. Međutim, zar ti ne može pomoći neka ritam-mašina?
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku VojaM na korisnoj poruci: | ||
M1los (21.4.2008) |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Kako to misliš ritam-mašina?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novaković
|
![]()
Ovaj ima 3/4
http://tabguitarlessons.com/free-metronome.htm Zatim, isprobaj i ovo: http://www.shareup.com/Professional_...oad-22980.html |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bojan na korisnoj poruci: | ||
M1los (22.4.2008) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Preporučite metal/rock sajtove | PCmaster | Opšta kultura | 16 | 9.1.2008 22:33 |
Preporučite mi neki dobar MP4 player od oko 50€ | masteri | ŠDK - Foto i audio/video | 9 | 30.11.2007 22:19 |
Preporučite monitor | kali | Šta da kupim? | 1 | 19.6.2007 22:57 |
Preporučite mi freeware File manager | ezenkiel | Aplikativni softver | 8 | 28.7.2006 13:22 |