![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 14.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Од пре неколико дана имам великих проблема са Интернетом – пуца ми веза на сваких 5-6 минута, и то да макар пукне него сам ја као и даље конектован, притом не могу да отворим ни претраживач, а највећи проблем ми представља то што не могу да га дисконектујем, а следствено не могу да угасим рачунар (не знам на коју фору, вероватно је подешен да се не искључује кад види тзв. активну апликацију). Тада наступа чачкалица која рестартује машину, узгред речено нову, тек склопљену.
Провајдери ми кажу да постоје «одређени проблеми» са Телекомом, те да ће им «дати форе до среде а онда ступају у акцију». Сјајно! Само бих да знам има ли ко сличних проблема ових дана? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 4.12.2007.
Zahvalnice: 109
Zahvaljeno 24 puta na 12 poruka
|
![]()
I meni se desava slicna stvar,samo ne tako cesto meni mozda 3-4 puta dnevno , imam adsl 512 kod Sezampro-a ! Ali imam drudi jos veci problem, puca mi win zbog modema ??? Izbacuje neki plavi ekran i ispise da GWAUSB.SYS pravi sr*nje i moram restart na dugme i to mi se iskljucivo desava prilikom downloada !!! Ako neko ima isti/slicni problem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 12.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka
|
![]()
Ocigledno ti usb drajver za modem izaziva bsod, ustekaj modem na ethernet port.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nebojsa986 na korisnoj poruci: | ||
Qrjak (21.4.2008) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|